Chayote

Choko blomstrer ikke hvornår blomstrer Chayote

Choko blomstrer ikke hvornår blomstrer Chayote
  • 4815
  • Brian Casey
  1. Hvorfor blomstrer min chayoteplante ikke?
  2. Hvor lang tid tager det for chayote at bære frugt?
  3. Har Chokos brug for bestøvning?
  4. Skal chayote bestøves?
  5. Hvordan får du chayote til frugt?
  6. Hvor lang tid varer chayoteplanter?
  7. Er chayotefrø giftige?
  8. Hvad chayote er godt for?
  9. Hvilken tid på året planter du Chokos?
  10. Er Chayote en frugt eller grøntsag?
  11. Kan du dyrke Chokos i potter?

Hvorfor blomstrer min chayoteplante ikke?

Andre grunde Chayote vil ikke blomstre

Det er muligt, at temperaturen i dit område blev for kold, og blomsterne blev dræbt. Et andet behov for chokoen er omkring 12 timers sol til at blomstre. Mens chayote kan dyrkes i tempererede klimaer til brug som en hurtigt voksende vin, er det ikke sandsynligt, at den blomstrer eller frugter.

Hvor lang tid tager det for chayote at bære frugt?

Plant hele frugten 3 til 4 uger efter den sidste gennemsnitlige frostdato om foråret, når vejret er opvarmet. Chayote vokser bedst, hvor sommertemperaturen er meget varm til varm, i tropiske eller subtropiske områder. Chayote kræver 120 til 150 frostfrie dage for at nå høsten. Beskrivelse.

Har Chokos brug for bestøvning?

Tomater, græskar, courgetter, bønner, ærter, agurker, majs, chokoer og ægplanter er blot nogle få af vores almindelige grøntsager, der virkelig er frugt. For at spiselige 'frugter' kan udvikles, skal disse plantes blomster befrugtes ved overførsel af pollen fra en blomst til en anden - en handling kendt som bestøvning.

Skal chayote bestøves?

Et medlem af agurkfamilien (Cucurbitaceae), Chayote kræver absolut bestøvning for at bære frugt. Chayote er monoecious med mandlige og kvindelige blomster på samme plante; mandlige og kvindelige blomster er noget forskellige i form, men begge er ret åbne (ikke-rørformede) og indeholder dråber af let tilgængelig nektar.

Hvordan får du chayote til frugt?

I sit oprindelige klima bærer chayote frugt i flere måneder, men her blomstrer den ikke før den første uge i september. En 30-dages periode med frostfrit vejr er derefter nødvendigt for at opnå frugt. Chayote kan spire fra frugt købt i supermarkedet.

Hvor lang tid varer chayoteplanter?

Chayoten er en cubansk sort - dyrket af en enkelt frugt, som han købte på et marked og plantede, da et skud begyndte at dukke op fra den ene ende. Én plante kan producere 60 til 80 frugter i palmestørrelse; dækket af plast og nedkølet, kan de opbevares i en måned eller mere.

Er chayotefrø giftige?

Både frugt og frø er rige på aminosyrer og C-vitamin. Frisk grøn frugt er fast og uden brune pletter eller tegn på spiring; mindre frugt er normalt mere ømme. Chayote kan skives i længderetningen og spises ved hjælp af salatdressing. Frøet er spiseligt og velsmagende for nogle, når det serveres koldt, når det dyppes i dressing.

Hvad chayote er godt for?

10 imponerende fordele ved Chayote Squash

Hvilken tid på året planter du Chokos?

Svar: Det bedste tidspunkt at plante chokoer er efter de sidste frost om foråret og sommeren.

Er Chayote en frugt eller grøntsag?

Chayote squash (Sechium edule) er teknisk set en frugt, men spises som en grøntsag. Alle dele af kalebassen er spiselige, inklusive frø, hud og blomster. Chayotens lysegrønne kød er sprød, når den er rå og blødgør, når den koges.

Kan du dyrke Chokos i potter?

Vælg en gryde mindst 300 mm bred og dyb, og placer den i fuld sol for at skygge. Fyld gryden med kvalitetspottemix, såsom Yates Potting Mix med Dynamic Lifter. Fjern planten fra beholderen, strid forsigtigt rødderne og skær eventuelle cirkelformede eller sammenfiltrede rødder væk.

Chir Pine Information - Lær mere om Chir Pine i landskaber
Hvad er brugen af ​​Chir Pine?Hvordan påvirker fyrretræer miljøet?Hvordan lander du under et fyrretræ?Hvad er specielt ved fyrretræer?Hvad er den stør...
Almindelige fyrretræsorter Lær om forskellige typer fyrretræer
Lad os se mere detaljeret på nogle af de mest almindelige fyrretræarter i verden.Østlige hvide fyrretræ (Pinus strobus) ... Sukker fyrretræ (Pinus lam...
Nål nålefarver Farve Hvorfor har mit træ misfarvede nåle
Nåletræer transpirerer gennem deres nåle om vinteren, hvilket resulterer i vandtab. Normalt er det intet træet ikke kan håndtere, men nogle gange i sl...
order atorvastatin 40mg generic <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin canada</a> buy lipitor 10mg pill
order atorvastatin 10mg generic <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 20mg generic</a> order atorvastatin 10mg pill