Courgetter

Zucchini Plant Gødning Tips om fodring af Courgetteplanter

Zucchini Plant Gødning Tips om fodring af Courgetteplanter
  • 4109
  • Lester Lawrence

Krav til zucchini-gødning En alsidig mad som 10-10-10 er generelt tilstrækkelig til zucchini-plantebehov. De indeholder masser af nitrogen for at lette sund vækst samt nødvendigt kalium og fosfor for at øge frugtproduktionen. Du kan bruge en vandopløselig eller granuleret gødning.

  1. Hvornår skal jeg befrugte courgetteplanter?
  2. Hvordan øger du udbyttet af courgette?
  3. Hvordan gødes courgetter?
  4. Er kaffegrunde gode til zucchini-planter?
  5. Hvilken gødning er bedst for courgette?
  6. Er Epsom salt godt til courgetteplanter?
  7. Hvor mange courgetter giver en plante?
  8. Skal jeg beskære mine courgetteplanter?
  9. Hvorfor producerer min courgette ikke frugt?
  10. Kan du courgette over vand?
  11. Hvor ofte skal jeg vande courgette?
  12. Har du brug for 2 courgetteplanter for at få frugt?

Hvornår skal jeg befrugte courgetteplanter?

Gød igen ved første blomstring

Gød dine courgetteplanter en anden gang, når de begynder at producere små gule blomster. Disse blomster vil udvikle sig til frugt. Påfør gødningen i jorden omkring bunden af ​​planterne, pas på ikke at lade gødningen komme i kontakt med selve planterne.

Hvordan øger du udbyttet af courgette?

Tilsæt enten organisk kompost, kalk eller en organisk gødning, der indeholder et forhold på 5: 10: 5 for at optimere jorden inden plantning af courgette. PH-testen indikerer, hvad jorden har brug for for at forbedre jordforholdene for at understøtte plantevækst.

Hvordan gødes courgetter?

Begynd at fodre dine planter med et flydende tomatfoder eller hjemmelavet comfrey-gødning to gange om måneden, så snart blomstringen begynder, og fortsæt med at holde jorden godt vandet.

Er kaffegrunde gode til courgetteplanter?

Alt i alt er kaffegrums godt for grøntsager og andre planter, da de tilskynder til vækst af mikroorganismer i jorden og forbedrer vinklen.

Hvilken gødning er bedst for courgette?

Krav til zucchini-gødning

En ideel zucchini-plantegødning indeholder bestemt kvælstof. En alsidig mad som 10-10-10 er generelt tilstrækkelig til courgetteplantebehov. De indeholder masser af nitrogen for at lette sund vækst samt nødvendigt kalium og fosfor for at øge frugtproduktionen.

Er Epsom salt godt til courgetteplanter?

Ja, der synes at være gode, relevante grunde til at bruge Epsom-salte til planter. Epsom salt hjælper med at forbedre blomstringen af ​​blomster og forbedrer en plantes grønne farve. Det kan endda hjælpe planter med at vokse mere bushier. Epsom salt består af hydreret magnesiumsulfat (magnesium og svovl), hvilket er vigtigt for sund plantevækst.

Hvor mange courgetter giver en plante?

Courgetter vokser hurtigt og rigeligt - ca. en til to inches om dagen og kan producere op til ti pund courgette pr. Plante.

Skal jeg beskære mine courgetteplanter?

Ligesom tomater har courgette stor fordel af beskæring. De vil være modtagelige for mindre sygdomme, have en mere åben formation, der giver lettere adgang for bier til at bestøve, og de tager mindre plads. Det er bedst at lægge din courgette, når du først planter den, men du kan stadig gøre det i vækstsæsonen.

Hvorfor producerer min courgette ikke frugt?

Dette kan skyldes mangel på bestøvere eller simpelthen fordi bestøvere ikke bevæger sig mellem blomster og overfører pollen. ... Frugten udvikler sig derefter kun fra den kvindelige blomst. Squashplanter har tendens til at producere masser af mandlige blomster tidligt på sæsonen, nogle gange inden de første hunner begynder at dukke op.

Kan du courgette over vand?

Courgetter kan blive påvirket af for meget regn eller kunstvanding. Gulfarvede blade, også kendt som klorose, kan forekomme i courgette (Cucurbita pepo) af flere grunde, herunder for meget vand. Lær, hvor meget vand courgetteplanter har brug for for at rette op på dette problem, når jorden tørrer ud.

Hvor ofte skal jeg vandre courgette?

Vand mest flittigt, når frugter dannes og gennem hele deres vækstperiode. Vand dybt en gang om ugen, og påfør mindst en tomme vand. Vand ikke lavt; jorden skal være fugtig 4 inches ned.

Har du brug for 2 courgetteplanter for at få frugt?

For at starte er det vigtigt at forstå, at zucchini og andre squashplanter er ensom, hvilket betyder at de producerer separate mandlige og kvindelige blomster på samme plante. ... Mens du måske har masser af blomster, skal du have både mandlige og kvindelige blomster for at producere frugt på samme tid.

Oplysninger om Aphelandra planter
En producent kan forvente blomster efter sommeren. Løv: Som nævnt ovenfor viser aphelandra squarrosa dejlige mørke blanke grønne blade med fremtrædend...
Husplanter 101 En grundlæggende plejevejledning til dyrkning af husplanter
Hvordan plejer du en indendørs plante 101?Hvordan tager du dig af indendørs planter til begyndere?Hvordan begynder man at dyrke husplanter?Hvad er de ...
16 kageplanter, du kan dyrke i vand
16 kageplanter, du kan dyrke i vandAluminiumsanlæg (Pilea cadierei) ... Bambus (Bambusoideae) ... Kaktus (Cactaceae) ... Kinesisk stedsegrøn (Aglaonem...

Endnu ingen kommentarer