Zone

Zone 9 Kale Planter Kan du dyrke Kale i Zone 9

Zone 9 Kale Planter Kan du dyrke Kale i Zone 9
  • 4956
  • Pierce Walters

Zone 9 Kale Plants: Can You Grow Kale I Zone 9 Kale kan være en af ​​de sundeste planter, du kan dyrke, men det er bestemt en kølig vejrafgrøde. Faktisk bringer lidt frost sødmen ud, mens varme kan resultere i en stærk, bitter, ubehagelig smag.

  1. Hvornår kan jeg plante grønkål i zone 9?
  2. Kan kale vokse Zone 9?
  3. Hvilke grøntsager kan jeg plante nu i Zone 9?
  4. Hvad er forskellen mellem plantningszone 9 og 9b?
  5. Hvilke træer vokser godt i zone 9?
  6. Hvad kan du ikke plante med grønkål?
  7. Vil Kale vokse igen efter skæring?
  8. Kan du dyrke kale i varmt vejr?
  9. Hvor er zone 9 til havearbejde?
  10. Kan avocado vokse i zone 9?
  11. Hvilke blomster kan jeg plante nu i zone 9?
  12. Hvilken frugt kan vokse i zone 9?

Hvornår kan jeg plante grønkål i zone 9?

For en høst af høst kan unge kale planter sættes 6 til 8 uger før den første efterårsfrost. I zone 8, 9 og 10 kan grønkål plantes senere om efteråret og endda om vinteren.

Kan kale dyrke zone 9?

Jord, plantning og pleje. Sæt planter ud om foråret 3 til 5 uger før den sidste frost; i sensommeren kan du begynde at plante grønkål 6 til 8 uger før den første frost til efterårs- og vinterhøst og fortsætte med at plante hele efteråret i zone 8, 9 og 10.

Hvilke grøntsager kan jeg plante nu i zone 9?

Zone 9 Plantevejledning

Hvad er forskellen mellem plantningszone 9 og 9b?

Hver er adskilt med 5 ° F. Det betyder, at temperaturområderne for zone 9 er: Zone 9: Det mindste gennemsnitstemperaturområde er 20 ° F til 30 ° F. ... Zone 9b: Det mindste gennemsnitstemperaturområde er 25 ° F til 30 ° F.

Hvilke træer vokser godt i zone 9?

Vores mest populære valg for zone 9 hurtigt voksende skyggetræer er amerikansk sycamore, cleveland pear, ginkgo, lombardy poppel, shumard eg, sølv ahorn, tulipan poppel og pil eg. Crape myrtle er også gode muligheder for hurtigt voksende træer, der kan give skygge.

Hvad kan du ikke plante med grønkål?

Grønkål (Brassica oleracea) er en grøn grøn grøntsag og medlem af kålfamilien. Varianter inkluderer lacinato, rød russisk og dinosaurkål. Undgå at plante grønkål med andre brassicas (som broccoli, kålrabi, blomkål, rosenkål og schweizisk chard), da de kan blive bytte for de samme skadedyr og sygdomme.

Vil Kale vokse igen efter skæring?

Så længe du fortsætter med at høste på denne måde, vil planten fortsætte med at producere nye blade fra toppen, når den vokser højere. Men hvis du høster bladene fra toppen, vil du forhindre, at planterne vokser!

Kan du dyrke kale i varmt vejr?

SVAR: Grønkål vokser hele sommeren i USDA-hårdhedszone 7 til 10, men i varmt vejr har det en tendens til at blive hård og bitter. For de bedste resultater bør kale få lov til at modnes i køligere vejr.

Hvor er zone 9 til havearbejde?

Havearbejde i zone 9b er fantastisk, fordi det er en plantningszone året rundt. Californien, Arizona, Texas og Florida inkluderer alle klimaer inden for zone 9, og de er områder, der har varmere vintre og varme somre.

Kan avocado vokse i zone 9?

Avocado er ikke hjemmehørende i USDA zone 9, men ja, de vil helt sikkert vokse der. ... Vestindiske avocadoer findes mere almindeligt i Florida, da de er de mest salttolerante og mindst kolde hårdføre. Så når du vælger zone 9-avocadoer, skal du kigge efter mexicanske eller endda guatemalanske avocadosorter, hårdføre i USDA-zoner 8-10.

Hvilke blomster kan jeg plante nu i zone 9?

Populære årlige blomster almindelige i zone 9

Hvilken frugt kan vokse i zone 9?

Zone 9 Frugttræssorter

Vanding af saftige planter Hvordan og hvornår der skal vandes en saftig plante
Sukkulenter bør kun vandes, når jorden er tørret helt ud. Der er ingen universel vandingsplan, der fungerer for enhver saftig i hvert klima. Mange ind...
Hvornår er en plante etableret - Hvad betyder veletableret?
Dette koncept om at være godt etableret kan også anvendes på planteverdenen. Planter kræver et niveau af pleje fra dig i starten af ​​deres planteliv ...
Leucadendron i en gryde - Vedligeholdelse af containervoksne leucadendroner
Container-dyrkede leucadendroner drager fordel af en fodring hvert år. Brug en gødning med langsom frigivelse, da leucadendroner ikke holder af fosfor...
buy generic lipitor online <a href="https://lipiws.top/">buy generic lipitor</a> buy atorvastatin 40mg
buy atorvastatin 20mg generic <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 20mg pill</a> atorvastatin 20mg brand