Avocado

Zone 9 Avocados Tips til dyrkning af avocados i Zone 9

Zone 9 Avocados Tips til dyrkning af avocados i Zone 9
  • 3131
  • Michael Williams

Avocado er ikke hjemmehørende i USDA zone 9, men ja, de vil helt sikkert vokse der. Der er 3 typer avocado: mexicansk, guatemalansk og vestindisk.

  1. Hvad er vækstzoner for avocado?
  2. Hvor mange år tager det for et avocadotræ at producere avocado?
  3. Kan du dyrke avocado i zone 10?
  4. Vokser avocado godt i Zone 9?
  5. Hvad der kan vokse i zone 9?
  6. Kan du holde et avocadotræ lille?
  7. Hvilken temperatur dræber et avocadotræ?
  8. Kan et avocadotræ overleve vinteren?
  9. Har du brug for 2 avocadotræer til at producere frugt?
  10. Hvad er levetiden for et avocadotræ?
  11. Kan jeg plante to avocadotræer i samme hul?

Hvad er vækstzoner for avocado?

Avocadoer er subtropiske understory træer, vant til varmt vejr og halvfugtigt klima. De vokser kun i U.S. Department of Agriculture planter hårdførhedszoner 8 til 11, men de klarer sig ikke godt i hele disse zoner.

Hvor mange år tager det for et avocadotræ at producere avocado?

Hvis du har købt og plantet et træ, kan du sandsynligvis forvente at se din første frugt tre til fire år efter plantningen. Hvis du vokser fra et frø, kan det tage alt fra fem til 13 år, før træet er modent nok til at sætte frugt.

Kan du dyrke avocado i zone 10?

Der er tre løb: mexicansk, guatemalansk og vestindisk. Derudover er der hybridavocadoer - de fleste hybrider er krydsninger mellem mexicanske og guatemalanske sorter. Mexicanske avocadoer er de mest koldtolerante; de kan dyrkes i USDA zone 9 og 10.

Vokser avocado godt i Zone 9?

Avocado er ikke hjemmehørende i USDA zone 9, men ja, de vil helt sikkert vokse der. ... Vestindiske avocadoer findes mere almindeligt i Florida, da de er de mest salttolerante og mindst kolde hårdføre. Så når du vælger zone 9-avocadoer, skal du kigge efter mexicanske eller endda guatemalanske avocadosorter, hårdføre i USDA-zoner 8-10.

Hvad der kan vokse i zone 9?

Hårdførhedszone: 9

Kan du holde et avocadotræ lille?

Med et lille antal udskæringer udført hvert år og muligvis nogle klemme, kan du holde et avocadotræ ned til 15 fod (min Hass), 12 fod (min Reed), endda 10 fod. ... Og hvis beskæringen sker på det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt, vil vores træer stadig fremstille en hel del frugt til deres lille størrelse.

Hvilken temperatur dræber et avocadotræ?

Vestindiske avocadotræer opretholder alvorlig skade ved enhver underfrysningstemperatur. Guatemalanske avocadoer er hårdføre ned til 26 grader Fahrenheit, afhængigt af sorten, og mexicanske avocadoer er de mest kolde hårdføre, i stand til at modstå temperaturer i de lave 20'ere.

Kan et avocadotræ overleve vinteren?

Avocado foretrækker varme vækstsæsoner, men kan tage vintertemperaturer ned til 50 grader Fahrenheit, når væksten aftager.

Har du brug for 2 avocadotræer til at producere frugt?

For at få det bedste udbytte af frugt, kræves to avocadotræer. Avocadotræsorter producerer enten type A blomster eller type B blomster. Begge blomstyper producerer og er modtagelige for pollen på forskellige tidspunkter af dagen, og den bedste bestøvning og frugtsæt forekommer, når avocadokulturer af type A og B vokser sammen.

Hvad er levetiden for et avocadotræ?

Avocadotræer har en lang levetid og fortsætter med at producere frugt i mange årtier efter modenhed. Et Hass-avocadotræ plantet i 1926 frugter stadig, og avocadotræer, der vokser i naturen i Mexico, har været kendt for at leve så længe som 400 år.

Kan jeg plante to avocadotræer i samme hul?

At plante to træer af forskellige sorter i et hul er en god mulighed for en have med lidt plads eller for en person eller et par, der kun har brug for et træs avocado.

Dyrk grønne hele vinteren ved hjælp af en kold ramme
For at lave en halmbal kold ramme til at dyrke friske grøntsager om vinteren skal du omgive dine afgrøder med et rektangel eller firkant af halmballe ...
Kold ramme Forlæng din sæson for grøntsagshave
Kolde rammer udvider vækstsæsonen en til tre måneder. Mange gartnere bruger kolde rammer til at hærde transplantationer, men en anden god brug er at h...
Kold ramme til grøntsager
Kolde havearbejde er en nem måde at udvide den hjemmelavede høst til sene efterår og vinter. En kold ramme er bare en kasse med en klar top. Det er uo...
lipitor 20mg brand <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg brand</a> buy lipitor no prescription