Squash

Winter Squash Varianter Sådan vælges en Winter Squash Plant

Winter Squash Varianter Sådan vælges en Winter Squash Plant
  • 2890
  • Jacob Bradley
  1. Hvordan vælger du vinter squash?
  2. Hvilket squash er vinter squash?
  3. Hvilken måned planter du vinter squash?
  4. Hvilken vinter squashbutik varer længst?
  5. Hvordan opbevarer du vinter squash på lang sigt?
  6. Hvilken vinter squash er den sundeste?
  7. Er gul squash en vinter squash?
  8. Hvilken vinter squash er den sødeste?
  9. Skal jeg stoppe med at vandre vinter squash?
  10. Hvor mange squash vil en plante producere?
  11. Hvad kan du ikke plante med vinter squash?

Hvordan vælger du vinter squash?

Høst. Vinter squash kan høstes, når frugterne har fået en dyb, solid farve, og skallen er hård. Høst hovedparten af ​​afgrøden i september eller oktober, før kraftig frost rammer dit område. Skær squash fra vinstokkene omhyggeligt, og lad det være muligt om to inches af stammen.

Hvilket squash er vinter squash?

Typer af vinter squash inkluderer græskar, butternut squash og spaghetti squash. Navnet vinter squash kan bedrage, fordi de faktisk høstes om efteråret. De kaldes vinter squash, fordi disse planter har en lang holdbarhed og kan overleve i uger eller måneder, hvis de opbevares et køligt, tørt sted.

Hvilken måned planter du vinter squash?

Om vinter squash

Fordi vinter squash kræver en lang vækstsæson (generelt fra 75 til 100 frostfrie dage), plantes frøene generelt i slutningen af ​​maj på de nordlige steder til begyndelsen af ​​juli i ekstremt sydlige stater.

Hvilken vinter squashbutik varer længst?

Om: Butternut squash har det længste opbevaringspotentiale og bedste smag efter et par måneders opbevaring. Vi dyrker flere butternuts end noget andet, fordi de også viser sig at være de mest alsidige i køkkenet!

Hvordan opbevarer du vinter squash på lang sigt?

Opbevaringsbetingelser

Squash opbevares bedst ved en jævn 50 ° F på et mørkt sted. Dette kan være en kølig og mørk hylde, skab eller skuffe i køkkenet, spisekammeret eller skabet. De opbevarer også godt i et varmere afsnit af rodkælderen, f.eks. I øverste hylde.

Hvilken vinter squash er den sundeste?

Som andre vintervarianter er kabocha squash rig på antioxidanter og næringsstoffer, herunder C-vitamin og provitamin A (15). Dens smag er blevet beskrevet som et kryds mellem et græskar og en kartoffel. Desuden er huden spiselig, hvis den er fuldt kogt.

Er gul squash en vinter squash?

Vinter squash: Disse har tendens til at have en tykkere hud og kan opbevares i et stykke tid (hele vinteren). De inkluderer: butternut, græskar, agern, delicata, hubbard og spaghetti squash (for at nævne nogle få). ... Disse inkluderer: courgette, gul og pattypan squash.

Hvilken vinter squash er den sødeste?

Butternut squash

Det er den sødeste vinter squash med en tyk, lys orange, fugtig kød, der skjuler meget få frø. Squashen er en langstrakt pæreform med en tynd, lysebrun hud, der er let at skrælle. De vejer normalt mellem 2 og 3 pund.

Skal jeg stoppe med at vandre vinter squash?

Vinter squash er typisk store planter med stor frugt, der har brug for meget vand. Når planterne er 3-4 inches høje, skal barkplanterne godt holde fugt. Vand langsomt og dybt, når de øverste 2 inches af jorden er tørret ud.

Hvor mange squash vil en plante producere?

I en hjemmegård plukkes squashen hele sommeren. Dette tegner sig for en stor forskel er squash-udbytte. Generelt producerer hver plante 5 til 25 pund gul squash i vækstsæsonen. En 10 fods række gul squash er i gennemsnit 20 til 80 pund squash.

Hvad kan du ikke plante med vinter squash?

At lade grøntsager som radiser og gulerødder blomstre og vedvare i din have, mens squash blomstrer, kan også tiltrække bier og hjælpe med squashbestøvning. Undgå at plante rodafgrøder, såsom rødbeder, løg og kartofler i nærheden af ​​squash, som kan forstyrre følsomme squashrødder, når de høstes.

Planter til børn Bedste stueplanter til børneværelser
De bedste stueplanter til børnPhilodendrons - både vining og ikke-vining typer. Philodendron cordatum (Heart Leaf Philodendron) er især problemfri og ...
Kageplanter, der heler - Tips til dyrkning af kageplanter til medicin
Voksende kageplanter til medicin En af de mest populære medicinske kageplanter, aloe vera-blade er nyttige til beroligende mindre forbrændinger, solsk...
Bedste spisestue stueplanter Valg af stueplanter til spisestuer
Hvilke planter er gode til spisestuen?Hvordan vælger jeg et indvendigt anlæg?Hvad er de bedste indendørs planter med lav vedligeholdelse?Hvilken plant...
atorvastatin 20mg generic <a href="https://lipiws.top/">lipitor order online</a> lipitor 40mg price