Saftige

Hvornår blomstrer sukkulenter, lær mere om blomstrende sukkulentpleje

Hvornår blomstrer sukkulenter, lær mere om blomstrende sukkulentpleje
  • 4329
  • Asher Waters

Blomstringstiden varierer i saftige planter. De fleste echeverias blomstrer i det sene forår til den tidlige sommer, men det vides også at blomstre i efteråret. Aloe vera blomstrer typisk om sommeren, men kan helt sikkert blomstre på andre tidspunkter af året - flere blomstre om efteråret og vinteren.

  1. Hvilken tid på året blomstrer sukkulenter?
  2. Skal jeg skære blomsterne af mine sukkulenter?
  3. Hvorfor blomstrer ikke min saftige?
  4. Hvor længe varer saftige blomster?
  5. Hvordan får du sukkulenter til at blomstre?
  6. Hvorfor vokser min saftige en blomst?
  7. Skal jeg lade min Echeveria blomstre?
  8. Er saftige blomster dårlige?
  9. Kan jeg skære toppen af ​​min saftige?
  10. Hvordan får jeg min natblomstrende cereus til at blomstre?
  11. Hvordan får du Echeveria til at blomstre?

Hvilken tid på året blomstrer sukkulenter?

De fleste sukkulenter blomstrer om foråret og sommeren, men andre blomstrer (som aloes og crassulas) midt i vinteren. Så her er hemmeligheden: Sukkulenter (de fleste planter for den sags skyld) har brug for lys for at blomstre.

Skal jeg skære blomsterne af mine sukkulenter?

Det er bedst at afskære blomsterstænglerne, når planten er færdig med at blomstre. ... Når du har trimmet blomsterstænglerne ud, kan du fortsætte med at pleje din plante, som den er. Efter at en saftig plante blomstrer for første gang, vil den normalt fortsætte med at blomstre omkring samme tid hvert år efter det.

Hvorfor blomstrer ikke min saftige?

Saftige planter, der ikke modtager tilstrækkeligt sollys, vokser ikke ordentligt og vil sandsynligvis ikke blomstre så godt. Mens kaktus og sukkulenter har evnen til at opbevare vand, skal de stadig vandes regelmæssigt i den aktive vækstsæson.

Hvor længe varer saftige blomster?

Mens nogle planter blomstrer og visner inden for en dag, beholder andre deres blomster i perioder på op til seks uger. Nogle af de afgørende faktorer, der bestemmer, hvor længe en kaktusblomst varer, inkluderer temperaturen i det omgivende miljø og mængden af ​​vanding, den modtager.

Hvordan får du sukkulenter til at blomstre?

Prøv at justere kageplanter og udendørs sukkulenter til en halv dags morgensol. Dette hjælper planten til kemisk at skabe det, den har brug for for at producere blomster, og er en langsigtet proces. Åben og strakt vækst på planter, der skal være kompakte, viser, at de ikke får nok sol.

Hvorfor vokser min saftige en blomst?

Saftige og kaktusblomster elsker sollys, så jo mere du gradvist kan give, får blomsten hurtigere. ... Da de fleste planter i denne kategori blomstrer i det sene forår til den tidlige sommer, er høj varme ikke altid et problem. Blomster har tendens til at vare længere i tørre klimaer.

Skal jeg lade min Echeveria blomstre?

Echeverias blomster producerer frø under de rette forhold. Kassér ikke blomsterstænglen, når den først er blomstret; læg den i en papirpose for at samle de små frø fra den. De er ligesom støv. Din forplantningskarriere kunne vente.

Er saftige blomster dårlige?

De fleste sukkulenter dør ikke, når de blomstrer. Der er to typer blomstrende sukkulenter; flerårig og monokarp. Flerårige planter kan blomstre mange gange i deres liv, monokarpplanter blomstrer kun en gang og dør efter blomstring. Når du får din saftige til at blomstre, hurra og godt gået!

Kan jeg skære toppen af ​​min saftige?

Start med at skære toppen af ​​det saftige ved hjælp af skarpe saks (jeg elsker, elsker, elsker dette par! ... Lad både skæringen og basen tørre ud i et par dage. Når afskæringen er afsluttet (tørret helt ud og ser "skurvet" ud), kan du plante den i jorden og begynde at vande den.

Hvordan får jeg min natblomstrende cereus til at blomstre?

Voksende grundlæggende

  1. I alle, undtagen de varmeste regioner, vokser natblomstrende cereus som et husplante. Giv det et sted udendørs om sommeren med filtreret lys eller morgensol. ...
  2. Stærkt lys (men ikke for lyst, som nævnt ovenfor) Regelmæssig gødning efter flytning af planter udenfor om sommeren. ...
  3. Efter at blomsterknopper vises, forstørres de langsomt.

Hvordan får du Echeveria til at blomstre?

Under dyrkning befrugtes sukkulenter, der begynder om foråret, når planten begynder at vokse. Brug halv styrke gødning en gang om måneden, mens planten vokser, og afslut fodring i sensommeren eller det tidlige efterår. Brug en gødning, der er højere i fosfor, såsom 10-15-10, for at fremme dannelsen af ​​blomster.

Forplantning af bjerg Laurelfrø Sådan plantes bjerg Laurelfrø
Mountain laurbærfrø spire typisk let, og når de er plantet, har frøene en tendens til at vokse temmelig langsomt.Skær flere frøbælg af en moden bjergl...
Stiklinger fra bjerg Laurel buske Sådan rod bjerg Laurel stiklinger
Rooting Mountain Laurel from Stiklinger Skær bunden af ​​hver på begge sider af stammen, og dypp derefter baserne i rodhormon. Plant hver i en lille b...
Gødning af kirsebærlaurbær - Hvor meget gødning har kirsebærlaurbær brug for
Hvad er den bedste gødning til kirsebærlaurbær?Hvordan befrugter du kirsebærlaurbær?Hvordan befrugter du laurbær?Hvordan tilskynder jeg Laurel vækst?H...
cheap atorvastatin 40mg <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg tablet</a> atorvastatin uk
buy atorvastatin 40mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg tablet</a> lipitor 10mg canada