Avens

Hvad er Geum Reptans - Tips til dyrkning af krybende avensplanter

Hvad er Geum Reptans - Tips til dyrkning af krybende avensplanter
  • 4105
  • Jacob Bradley
  1. Hvordan dyrker du Geum reptans?
  2. Hvordan holder du af Geum?
  3. Er krybende avens stauder?
  4. Vokser Geum i skygge?
  5. Er krybende avens ægte?
  6. Gør Creeping Avens vokse i Australien?

Hvordan dyrker du Geum reptans?

Se efter et sted i fuld sollys, selvom eftermiddagsskygge er gavnligt i varmere klimaer. Plantekrybende avensfrø direkte i haven, efter at al fare for frost er gået, og temperaturen i dagtimerne når 68 F. (20 C.Alternativt kan du starte frø indendørs seks til ni uger i forvejen.

Hvordan holder du af Geum?

Dyrk geum i fugtig, men godt drænet jord i sol til delvis skygge. Deadhead planter efter blomstring og opdele klumper hvert tredje år.

Er krybende avens stauder?

Geum reptans (Creeping Avens) er en art af flerårig urt i familien Rosaceae.

Vokser Geum i skygge?

De fleste geumer som kølig, fugtig jord, så inkorporer masser af havekompost eller andet organisk materiale, når de plantes. De fleste trives i delvis skygge og svider i fuld sol. Nogle kan dog klare mere direkte sol.

Er krybende avens ægte?

Krybende avens er en urteagtig flerårig og et medlem af rosenfamilien, Rosaceae, der også inkluderer mandel, æble og damekappe. Det er hjemmehørende i høje bjerge i Centralasien og Europa, hvor det vokser i stenet, grusjord.

Gør Creeping Avens vokse i Australien?

Geum planteinformation og pleje. Geum eller Avens er en urteagtig flerårig blomst, der tilhører rosenfamilien. Denne rhizomatøse plante er udbredt i distributionen over Asien, Europa, Amerika, New Zealand og Australien. De er stedsegrønne planter undtagen i områder med ekstrem vinterkulde.

Container dyrket russisk salvie Hvordan man dyrker russisk salvie i en gryde
Russisk salvie er en høj plante, så brug en gryde med en solid base. Enhver gryde er fin, så længe den har mindst et drænhul i bunden. Et papirkaffefi...
Mojave Sage Information Lær om Mojave Sage Care i haver
Hardy til USDA plantehardhedszone 5 til 8, Mojave salvieplanter er robuste, tørke-tolerante stauder, der trives i dårlig, tør, alkalisk jord. ... Fuld...
Hvordan man dyrker salvie
Plant salvie i de kølige dage om foråret eller efteråret. Denne duftende kulinariske urt er en god mulighed for at vokse i beholdere eller ude i din h...
buy atorvastatin 40mg for sale <a href="https://lipiws.top/">buy generic atorvastatin</a> buy atorvastatin 20mg
lipitor 10mg tablet <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg canada</a> oral lipitor 10mg