Spinat

Hvad der vokser godt med spinat?

Hvad der vokser godt med spinat?
  • 2670
  • David Taylor

Spinat - En god ledsager til brassicas, ægplanter, porrer, salat, ærter, radise og jordbær, især. Plant ikke spinat nær kartofler. Squash - ledsagere: majs, salat, meloner, ærter og radise.

  1. Hvad kan du plante med spinat?
  2. Hvad kan du ikke dyrke med spinat?
  3. Hvilke urter vokser godt med spinat?
  4. Kan tomater og spinat plantes sammen?
  5. Vokser spinat tilbage hvert år?
  6. Hvor langt fra hinanden planter du spinat?
  7. Hvorfor vokser min spinat ikke godt?
  8. Har spinat brug for fuld sol?
  9. Hvordan får du spinat til at vokse hurtigere?
  10. Hvilke urter der ikke skal plantes sammen?
  11. Hvilke grøntsager skal ikke plantes ved siden af ​​hinanden?
  12. Hvad kan du ikke plante med basilikum?

Hvad kan du plante med spinat?

Companion Planting Chart

Type grøntsagVenner
KartoflerBasilikum, bønner, selleri, majs, hvidløg, peberrod, salat, morgenfruer, løg, ærter, radiser, spinat
GræskarBønner, majs, morgenfruer, nasturtiums, squash
RadiserRoer, kål, gulerødder, purløg, agurker, grønkål, salat, spinat, squash

Hvad kan du ikke dyrke med spinat?

Nogle af gartnere, der dyrker spinat, har fundet ud af, at de ikke klarer sig godt, når de plantes sammen med kartofler. Nogle af disse landmænd mener, at det skyldes spinatens lave overflader. Selvom kartoflerne er større end spinat, har de en tendens til at holde deres rødder tæt på jorden.

Hvilke urter vokser godt med spinat?

Koriander. Også kendt som mexicansk persille, denne blomstrende urt trives i den kølige årstid. Dens foretrukne veggiehavekammerater er tomat og spinat. Det eneste, du har brug for at holde koriander langt væk fra, er fennikel, da de to er meget konkurrencedygtige, når de plantes ved siden af ​​hinanden.

Kan tomater og spinat plantes sammen?

Der er ingen grund til, at tomater og spinat ikke kan dyrkes i nærheden af ​​hinanden. Tomater er en varm sæsongrøntsag og har brug for varmt vejr og masser af sol. Spinat er en kølig sæsonafgrøde, der ikke tåler varmt vejr eller bolter (går i frø og bliver bitter).

Vokser spinat tilbage hvert år?

Spinat er en årlig afgrøde. Som en årlig vokser hver plante i en enkelt sæson. Nye planter dyrkes af frø i begyndelsen af ​​vækstsæsonen. Stauder derimod dør ned til jordlinjen om efteråret og vokser igen fra flerårige rødder hvert forår.

Hvor langt fra hinanden planter du spinat?

Afstand & Dybde

Så 12 til 15 frø pr. Fod række. Dæk 1/2 tomme dybt. Når planterne er en tomme høje, tynde til 2 til 4 inches fra hinanden. Tættere afstand (ingen udtynding) er tilfredsstillende, når hele planterne skal høstes.

Hvorfor vokser min spinat ikke godt?

Problemer med spinatdyrkning er ofte relateret til dyrkning af spinat i den forkerte sæson. Problemer med spinatdyrkning er ofte relateret til dyrkning af spinat i den forkerte sæson. Dyrk spinat i køligt vejr. Så spinat i haven så tidligt som jorden kan bearbejdes om foråret.

Har spinat brug for fuld sol?

Spinat er en kølig vejrgrøntsag relateret til rødbeder og schweizisk chard. En hurtigt voksende plante giver mange blade på kort tid i det milde vejr om foråret og efteråret. ... Selvom det foretrækker fuld sol, vil spinat stadig producere en respektabel høst i delvis skygge.

Hvordan får du spinat til at vokse hurtigere?

Da både varmt vejr og lange dage udløser spinat til at boltes (send en frøstilk) hurtigt, er hemmeligheden bag succes med denne afgrøde at starte såning af frø så hurtigt som muligt om foråret; at lave små hyppige plantager i det sene forår og sommeren og at koncentrere sig om efteråret som sæson for hovedafgrøden.

Hvilke urter der ikke skal plantes sammen?

Gulerødder og anis (Pimpinella anisum, USDA zone 4-9) skal holdes adskilt, og rue og basilikum gør dårlige ledsagere til planter i Brassica-slægten. Rosmarin skal holdes væk fra andre urter såvel som alle kartofler, gulerødder og medlemmer af slægten Cucurbita.

Hvilke grøntsager skal ikke plantes ved siden af ​​hinanden?

Andre almindeligt troede planteinkompatibiliteter inkluderer følgende planter for at undgå nær hinanden:

Hvad kan du ikke plante med basilikum?

Planter, der skal undgås at dyrke med basilikum

Beefmaster tomatinfo Hvordan man dyrker Beefmaster planter
Dyrkning af Beefmaster-tomater er let via frø, eller denne hybrid kan ofte findes som frøplanter på planteskoler. Start enten frø indendørs 5-6 uger f...
Rød oktober tomatpleje - hvordan man dyrker en rød oktober tomatplante
Når den først er transplanteret i haven, ligner Red October tomatpleje pleje af andre tomatsorter: bekæmp ukrudt, brug barkflis til ukrudtsbekæmpelse ...
Er frivillige tomater en god ting - Lær om frivillige tomatplanter
Mange gartnere rapporterer, at de holder deres frivillige tomater, ser dem trives og derefter får en ekstra høst. Der er ingen garanti for, at frivill...
order atorvastatin 20mg generic <a href="https://lipiws.top/">purchase lipitor generic</a> atorvastatin buy online