Liljer

Voodoo Lily Formering Tips til formering af Voodoo Lily Planter

Voodoo Lily Formering Tips til formering af Voodoo Lily Planter
  • 2587
  • Jacob Bradley

Den hurtigste formering for voodoo liljer er fra de store knolde. Når blomsten falmer, og resten af ​​planten går i dvale, skal du grave knoldene op. Der er normalt flere forskydninger, som skal opdeles. Hver knold skal have en rodstruktur og være fast og fri for pletter.

  1. Spred voodoo liljer?
  2. Hvordan dyrker du voodoo liljer?
  3. Hvor lang tid tager det for en voodoo lilje at blomstre?
  4. Kan liljer vokse fra stiklinger?
  5. Blomstrer voodoo liljer hvert år?
  6. Er voodoo liljer giftige for hunde?
  7. Hvordan planter du djævelens tunge?
  8. Hvordan dyrker du en Sauromatum Venosum?
  9. Hvor vokser konjac rod?
  10. Hvad gør jeg med Lily efter blomstring?
  11. Hvad laver du med potteblomster, når de blomstrer?
  12. Hvordan får du liljer til at blomstre?

Spred voodoo liljer?

Det store blad spreder sig for at give en paraplylignende effekt. Størrelsen på bladet er relateret til knoldens størrelse, så jo større knolden er, jo større vil bladet vokse op til 4 fod på tværs. Planter kan vokse op til 4-6 meter høje. Selv i tropiske klimaer kræver voodoo lilje en tør, hvilende periode hvert år.

Hvordan dyrker du voodoo liljer?

Du vil gerne plante voodoo-liljepæren en god afstand fra dit hus, så lugten ikke bliver for irriterende. Plant pæren et sted med fuld eller delvis skygge om foråret, efter at jorden er opvarmet til ca. 60 grader Fahrenheit (15.5 C.). Dæk dem med 13 til 18 cm.jord).

Hvor lang tid tager det for en voodoo lilje at blomstre?

Gartnere bliver muligvis nødt til at vente fra tre til fem år for at se den første blomstring vises på en plante. I mellemtiden skal god planteopdræt praktiseres hele tiden for at høste de forsinkede belønninger. Voodoo liljer kan lide en god drink og derefter en periode med tørhed.

Kan liljer vokse fra stiklinger?

Du kan ikke dyrke liljer direkte fra stængelstiklinger; i stedet skal de først danne pærer eller pærer. Du kan også høste frøene og dyrke liljer af frø, selvom det tager meget længere tid.

Blomstrer voodoo liljer hvert år?

Voodoo liljen blomstrer kun, når den er moden, og selv da blomstrer den muligvis ikke hvert år. Den blomstrer i slutningen af ​​vinteren, før løvet kommer frem.

Er voodoo liljer giftige for hunde?

Disse planter er forresten ikke giftige at røre ved. Men de er giftige, hvis de indtages, hvilket beskytter dem mod græsning. De vil ikke skade os, vores kat eller dyrelivet i nærheden ... Sauromatum venosum, lige plantet i april, med sin enorme blomst.

Hvordan planter du djævelens tunge?

Plant knolden i fugtig, organisk, godt drænet jord, cirka 4 ”dybt i slutningen af ​​vinteren eller meget tidligt om foråret. Knolden skal være et godt stykke under jordoverfladen for at understøtte det lange blad og blomsten. Det kræver minimal gødning en gang om måneden eller mindre og tåler lejlighedsvis overvanding og lejlighedsvis forsømmelse.

Hvordan dyrker du en Sauromatum Venosum?

Så i almindelig frø eller pottekompost. Knolde producerer let forskydninger. Faktisk finder jeg ofte ung Sauromatum venosum dukker op i haven fra små knolde, der distribueres i brugt jord fra mine potter. Forskydninger plantet i rig jord vil vokse hurtigt og kan nå blomstringsstørrelse efter tre sæsoners vækst.

Hvor vokser konjac rod?

Det er hjemmehørende i Yunnan i Kina og dyrkes i varmt subtropisk til tropisk Øst- og Sydøstasien, fra Japan og Kina syd til Indonesien (USDA-hårdhedszone 6-11). Det er en flerårig plante, der vokser fra en stor snor op til 25 cm (10 tommer) i diameter.

Hvad gør jeg med Lily efter blomstring?

Efter blomstring

Gryder om efteråret, når løvet dør, eller overfør løg til haven. I større beholdere kan liljer dyrkes i en anden sæson i samme gryde, men sørg for, at de øverste 5 cm (2 tommer) kompost erstattes med frisk kompost med noget tilsat gødning eller godt rådnet gødning.

Hvad laver du med potteblomster, når de blomstrer?

Asiatiske og orientalske liljer blomstrer mellem juni og august. Når blomsterne er forsvundet, skal du deadhead dem for at tilskynde til nye blomster og pærevækst snarere end frøudvikling. En dosis tomatgødning en gang om måneden hjælper også blomsterne og pærerne. August skal være den sidste måned, du bruger gødning.

Hvordan får du liljer til at blomstre?

Hold jorden fugtig og placer din beholder, hvor den får sol og temperatur på 65 til 70 ° F for at tvinge dem til at blomstre. Det skal give liljerne mulighed for at blomstre efter otte til ti uger, men husk også at befrugte hver anden uge.

Rainbow Bush Info Hvordan man dyrker en broget elefantbusk
Rainbow Bush Care Placer brogede elefantbusker i indirekte sollys. Intens lys kan brænde bladene og få dem til at falde ned fra planten. Planten skal ...
Hvornår skal man plante elefantørpærer
NÅR DE SKAL PLANTE: Elefantørene plantes om foråret, efter at der er fare for frost. Knoldene vokser ikke, før jorden er varm, så plant dem ikke, før ...
Er elefantørplanter giftige?
Elephant Ear Plant Safety Bladene og stilkene er de giftigste dele af planterne. Selv at røre ved dem kan forårsage hudirritation og kløe, og hvis du ...
cost lipitor 80mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg without prescription</a> buy generic lipitor for sale
order atorvastatin pills <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor without a prescription</a> order lipitor 10mg sale