Fyrretræ

Virginia Pine Tree Information - Tips til dyrkning af Virginia Pine Trees

Virginia Pine Tree Information - Tips til dyrkning af Virginia Pine Trees
  • 4005
  • Henry Hill
  1. Hvordan har du pleje af et Virginia fyrretræ?
  2. Hvor hurtigt vokser Virginia fyrretræer?
  3. Hvilke fyrretræer vokser godt i Virginia?
  4. Hvordan dyrker man et Virginia fyrretræ?
  5. Hvordan identificerer du et Virginia fyrretræ?
  6. Gør en Virginia fyr et godt juletræ?
  7. Hvor længe lever en Virginia fyr?
  8. Er et fyrretræ en hjemmehørende art i Virginia?
  9. Hvor vokser Virginia fyrretræer?
  10. Hvilke stedsegrønne træer er hjemmehørende i Virginia?
  11. Hvilken type fyrretræer der vokser i West Virginia?
  12. Er alligatorer hjemmehørende i Virginia?

Hvordan har du pleje af et Virginia fyrretræ?

I de første par år er det en god ide at lægge træet, træne lemmerne og give gennemsnitligt vand. Når den er etableret, er pleje af Virginia fyrretræ ubetydelig. Planten er modtagelig for brud, da træet er svagt. Det kan også blive plaget af fyrretrænematode og Diplodia-spidsskimmel.

Hvor hurtigt vokser Virginia fyrretræer?

Langsomt voksende fyrretræer, såsom Virginia fyrretræ og langbladet fyr, vokser ikke mere end en fod om året. Medium-hurtigt voksende fyrretræer, som den røde fyr og den australske fyr, vokser 1-2 fod om året. Hurtigt voksende fyrretræer, som loblolly-fyrretræer og skotsk fyrretræer, kan vokse to meter eller mere hvert år.

Hvilke fyrretræer vokser godt i Virginia?

Hvid fyr vokser bedst på fugtige, veldrænet sandjordjord, helst på nordøstlige, østlige eller sydøstlige skråninger og kan plantes i hele staten. I gennemsnit kræves cirka seks til otte år for at producere et 6 fods træ. Hvid fyr er den mest plantede juletræsart i Virginia.

Hvordan dyrker man et Virginia fyrretræ?

Leadervækst på Virginia fyr bør holdes på ikke mere end 8-12 inches. Mindst fire laterale grene ved bunden af ​​den terminale vækst ønskes. Terminallederen skal beskæres for at opretholde træets højde og bredde. En 45 ° vinkelskæring på lederen fremmer dominans af en af ​​de fascicular knopper.

Hvordan identificerer du et Virginia fyrretræ?

Kvist: Slank, grøn skifter til lilla-grøn med en lysende blomst; knopper gråbrun, snævert ovoid. Bark: Orangebrun og skællet på unge træer; ældre stilke udvikler tynde, små, skællede plader, kanelfarvede pletter ofte på de øverste dele af bagagerummet.

Gør en Virginia fyr et godt juletræ?

Almindelige egenskaber:

Disse grene er kraftige og træagtige og reagerer meget godt på beskæring. Det er lille mellemstort og dets løv bliver ekstremt tæt. Bortset fra at være et godt redested for spætte, fortsætter Virginia fyrretræet med at være det mest populære juletræ i syd.

Hvor længe lever en Virginia fyr?

Den typiske levetid er 65 til 90 år. De korte (4-8 cm), gulgrønne nåle er parret i fascikler og er ofte snoet. Pinecones er 4-7 cm lange og kan vedblive på træet i mange år og frigiver ofte (dog ikke altid) deres frø i det andet år.

Er et fyrretræ en hjemmehørende art i Virginia?

Et fyrretræ er ikke kun et fyrretræ. Det er et østligt hvidt fyrretræ eller måske et Loblolly fyrretræ. Der er en bred vifte af forskellige slags fyrretræer hjemmehørende i Virginia alene, for ikke at sige noget om hele landet.

Hvor vokser Virginia fyrretræer?

Native Range

Virginia fyr vokser generelt i hele Piemonte og i lavere højder i bjergene fra det centrale Pennsylvania sydvest til det nordøstlige Mississippi, Alabama og det nordlige Georgien.

Hvilke stedsegrønne træer er hjemmehørende i Virginia?

Indfødte stedsegrønne og semi-stedsegrønne

Hvilken type fyrretræer der vokser i West Virginia?

Er alligatorer hjemmehørende i Virginia?

Alligatorer (Alligator mississippiensis) er i Merchants Millpond State Park, North Carolina, lige syd for Dismal Swamp og ved Kitty Hawk. Ingen bor naturligt i Virginia - endnu. Dyrelivets embedsmænd konfiskerede det, fordi alligatorer var en beskyttet art. ...

Grænseplanter
Hvad er gode grænser planter?Hvad er gode flerårige planter til grænser?Hvilke strøplanter er bedst til grænser?Hvad skal jeg plante mellem fortov og ...
Transplantation af tomater i potter
Sådan transplanteres tomater i potter (en anden gang)Trin 1: Start med rene potter og frisk pottejord. ... Trin 2: Klem de laveste sæt blade af. ... T...
Flower fakta for børn
Interessante fakta om blomsterBlomster eksisterede ikke altid; de dukkede først op for 140 millioner år siden. ... For flere århundreder siden i Holla...
buy atorvastatin 20mg for sale <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 20mg without prescription</a> cheap lipitor 80mg
atorvastatin 10mg cheap <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg cheap</a> buy generic lipitor for sale