Ærter

Sukker Bon Pea Care Hvordan man dyrker en Sugar Bon Pea Plant

Sukker Bon Pea Care Hvordan man dyrker en Sugar Bon Pea Plant
  • 2313
  • Pierce Walters

Sukker Bon erterpleje er ret enkel, efter at dine kimplanter er på plads. Vand regelmæssigt, men undgå at lade jorden blive for fugtig. Pas på skadedyr og tegn på sygdom, men denne sort kan modstå mange almindelige ærtesygdomme, herunder mild meldug.

  1. Har sukker snap ærter brug for at klatre?
  2. Hvordan dyrker du sukker Bon ærter?
  3. Er sukker snap ærter lette at dyrke?
  4. Hvad har sukker snap ærter brug for at vokse?
  5. Hvilken måned planter du ærter?
  6. Hvor høj skal en sukker snap ærter trellis være?
  7. Hvor høje vokser Sugar Bon ærter?
  8. Har Sugar Daddy ærter brug for espalier?
  9. Skal jeg suge sukkerærter inden plantning?
  10. Er det for sent at plante sukker snap ærter?
  11. Hvor mange ærter vil en plante producere?

Har sukker snap ærter brug for at klatre?

Sukker snap ærter (Pisum Sativum Var. Macrocarpon) er en meget lækker og sød grøntsag, som er en del af bønnefamilien. ... Sukker snap ærter har svage stængler og har brug for støtte til at klatre. I hver ærtestang er der ca. 6 til 10 ærter.

Hvordan dyrker du sukker Bon ærter?

For optimal smag skal du vokse i køligt vejr. Coat ubehandlet frø med et podemiddel. Så i gennemsnitlig jord i fuld sol i det tidlige forår til første afgrøde, i sensommeren til efterårsafgrøder. Støt kortere ærter på små indsatser eller et ærter.

Er sukker snap ærter lette at dyrke?

Sukker snap ærter, Pisum sativum var. macrocarpon, er en let at dyrke, køligt vejrafgrøde. Insekter og sygdomme generer dem normalt ikke. Hvis du bor i et køligt klima, skal du plante frøene direkte i haven på et godt drænet sted, der får fuld sol det meste af dagen.

Hvad har sukker snap ærter brug for at vokse?

Ærter beriger jorden med kvælstof til omkringliggende planter, men de kræver fosfor og kalium for at vokse. Så frø. Plant ærter frø omkring en tomme dyb og to inches fra hinanden i rækker. Mellemrum rækker hvor som helst fra en til to meter fra hinanden.

Hvilken måned planter du ærter?

Nøglen til at dyrke ærter er at plante dem tidligt nok om foråret, så de modnes, mens vejret stadig er køligt. Dette betyder plantning i februar, marts eller april i de fleste dele af USA og Canada.

Hvor høj skal en sukker snap ærter trellis være?

Klatrende ærter kan nå op på 6 til 8 meter høje, og de har brug for en robust trellis. Ærter klatrer med 1 "tendrils, som de vikler rundt om alt, der er mindre end en kvart tomme. Streng, garn, gitternet eller trådnet med et gitter på ikke mindre end 1 "firkant, alt fungerer godt.

Hvor høje vokser Sugar Bon ærter?

De fleste ærter sorter vokser mellem 4 og 6 fod høje. Brug af beskærede grene fra dine træer er en fantastisk gratis måde at give en naturlig udseende støtte. Saml grene ca. 1-2 tommer i diameter og ca. 6 fod høje.

Har Sugar Daddy ærter brug for espalier?

Sugar Daddy snap ærter er en hårdfør kølig sæson afgrøde. De er ikke krævende ved vedligeholdelse, og da de er vinstokke af buskagtype, kan de vokse med en lille espalier eller uden en.

Skal jeg suge sukkerærter inden plantning?

Ærter er et af de frø, der virkelig kræver meget fugt, før de spiser. ... Så ideen bag iblødsætning af dine ærter før plantning er at give dem et forspring. Hvis du blødgør disse frø i 12 timer eller deromkring, vil de allerede være bløde og fugtige og klar til at spire og begynde at vokse med det samme.

Er det for sent at plante sukker snap ærter?

Når sukker snap ærter vokser op, støtte dem med en espalier eller pæl. De vil være klar til at høste inden for 60-90 dage efter plantning, hvilket giver dig en lækker sensommers - tidligt efterår godbid.

Hvor mange ærter vil en plante producere?

Plantning af en køkkenhave til en familie

Afgrøde (antal planter pr. Ft. af række)Antal planter pr. Person
Melon (1 plante / 6 ft. af række)1-2 planter
Løg (4 sæt / ft. af række)12-20 sæt
Ærter (6 planter / ft. af række)15-20 planter
Peber (1 plante / ft. af række)3-5 planter

Zone 8 Vegetabilsk havearbejde Hvornår skal man plante grøntsager i Zone 8
Plantebeder, blomkål, gulerødder, grønkål og salat i midten af ​​august og ærter og spinat i begyndelsen af ​​september. I zone 8 vegetabilsk havearbe...
Vejledning til efterplantning til zone 6 Hvornår plantes efterårsgrøntsager i zone 6
Hvad kan jeg plante om efteråret i Zone 6?Hvornår skal jeg plante efterårsgrøntsager?Hvad kan jeg plante i september i zone 6?Hvornår kan jeg plante g...
Formeringsplanter med børn, der lærer planteformering til børn
Hvordan lærer du et barn at forplante sig?Hvad er planteformeringsbørn?Hvad er den mest almindelige og nemmeste metode til formering af planter?Hvad e...
order lipitor 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg price</a> atorvastatin 80mg tablet