Johns

St. John's Wort Control Lær hvordan du kontrollerer St. Johannesurt

St. John's Wort Control Lær hvordan du kontrollerer St. Johannesurt
  • 4518
  • Peter Kennedy
  1. Hvordan forhindrer du johannesurt i at sprede sig?
  2. Hvordan styrer du perikon??
  3. Hvad dræber perikon?
  4. Hvordan dræber du hypericum?
  5. Hvor dybe er St Johns Wort rødder?
  6. Hvor dybe er johannesurtens rødder?
  7. Spredes St. Johns Wort?
  8. Hvor hurtigt vokser johannesurt?
  9. Er perikon invasiv?
  10. Hvad dræber Grazon?
  11. Hvordan bruger du Grazon ekstra?

Hvordan forhindrer du johannesurt i at sprede sig?

Først skal du klippe området så tæt som muligt. Derefter barkes området med grove træflis, der ligner i struktur til et træ, der er sat gennem en flishugger. Sørg for, at mulchlaget er 15- til 20 cm dybt (6- til 8-in.).) og vedligeholdes året rundt.

Hvordan styrer du perikon?

Flydende glyphosatformuleringer har været effektive på St. Johannesurt over vandlinjen, men ineffektiv på planter i vandet. De er bredspektrede, systemiske herbicider. Systemiske herbicider absorberes og bevæger sig inden i planten til virkningsstedet.

Hvad dræber perikon?

Herbicider, der er registreret til bekæmpelse af perikon, inkluderer fluroxypyr, triclopyr + picloram og glyphosat.

Hvordan dræber du hypericum?

Picloram (Tordon® 22K-spring) eller metsulfuron (Escort®-on aktiv vækst) er også effektive. Glyphosat (Roundup®) er effektivt, men også ikke-selektivt, så det vil også dræbe alt det andet.

Hvor dybe er St Johns Wort rødder?

Det er optaget op til 1.500 m i Storbritannien. Perforeret perikon har et rodsystem, der trænger over 1 m dybt og kan overleve tørre forhold, men kimplanter er følsomme over for tørke.

Hvor dybe er johannesurtens rødder?

Der kan være flere stængler (op til 30) fra bunden af ​​planten. St. Johnswort har en hanerod og lodrette rødder, der strækker sig til 5 ft.

Spredes St. Johns Wort?

Plantning: perikon spreder sig med frø og en aktiv vegetativ rod. Højde og spredning: Den vokser til 0.9 m (3 fod) med 0.6 m (2 fod i).

Hvor hurtigt vokser johannesurt?

Mens du kan begynde at dyrke St. Johannesurt fra frø indendørs, de har brug for næsten tre måneder til at spire. Disse planter vokser ikke meget hurtigt i løbet af det første år, men frø kan fortsætte med at spire på ubestemt tid. Dyrk planten udendørs i en urtehave eller i en beholder.

Er perikon invasiv?

St. John's Wort ukrudt (Hypericum perforatum), også kaldet gedeklo eller Klamath ukrudt, som mange invasive planter i dag blev introduceret som en prydplante i århundreder tidligere. Det undgik dyrkning i USA og er nu opført som en skadelig ukrudt i flere stater.

Hvad dræber Grazon?

GrazonNext HL Special herbicid til bekæmpelse af bredbladede planter og visse træagtige planter og bredbladet ukrudt på landområder, permanente græsarealer, bevaringsreservationsprogram (CRP) hektar og naturforvaltningsområder på disse steder.

Hvordan bruger du Grazon ekstra?

Fyld sprøjtetanken halvt med vand, og tilsæt derefter Grazon Extra, inden du tilsætter resten af ​​vandet. Hvis produktmærket kræver tilsætning af en sprøjteolie, et gennemtrængende middel eller et befugtningsmiddel for at hjælpe med at kontrollere din særlige ukrudtspopulation, skal du blande, når sprøjtetanken er fyldt.

Peberplanteinsekter Hvad spiser varme peberplanter
Sandsynligvis er nummer et af de varme peberplanteinsekter peberfugle og peberhornorm. Mens deres navne måske antyder, at de kun generer peberplanter,...
Problemer med varm peber - Almindelig skadedyr og sygdomme i peberfrugter
Plante skadedyr i peberfrugter Tidligt i vækstsæsonen skal du se efter skader på blade forårsaget af skæreorm eller loppebilleangreb. Senere kan du se...
Indendørs peberpleje, der dyrker varme peberplanter indeni
Placer gryderne i et varmt, godt ventileret rum på en varmemåtte, der er indstillet til en konstant 85 grader Fahrenheit. Vand planterne med varmt van...
atorvastatin 80mg tablet <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 40mg online cheap</a> generic lipitor 40mg
order atorvastatin sale <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 20mg pills</a> oral atorvastatin 80mg