Philodendron

Split Leaf Elephant Ear Plant Hvad er en Selloum Philodendron

Split Leaf Elephant Ear Plant Hvad er en Selloum Philodendron
  • 1602
  • Michael Williams

Philodendron selloum er også kendt som splitbladet philodendron og splitbladet elefantør. Det tilhører gruppen af ​​filodendronplanter, der er blandt de mest almindelige af stueplanter, for deres evne trives og stadig ignoreres.

  1. Hvordan identificerer du en filodendron?
  2. Kan du dele en philodendron Selloum?
  3. Er delt bladfilodendron det samme som Monstera?
  4. Hvordan ser en delt bladfilodendron ud?
  5. Hvad er den sjældneste filodendron?
  6. Hvad er den mørkeste filodendron?
  7. Kan jeg dele en philodendron plante?
  8. Kan splitblodfilodendron gerne være rodbundet?
  9. Hvor lang tid tager Philodendron stiklinger til rod?
  10. Hvor meget lys har en delt bladfilodendron brug for?
  11. Hvorfor deler min Monstera sig ikke?
  12. Hvad er forskellen mellem Monstera og Philodendron?

Hvordan identificerer du en filodendron?

Philodendrons løv er normalt grønt, men kan være kobber, rødt eller lilla; parallelle bladårer er normalt grønne eller undertiden røde eller hvide. Bladernes form, størrelse og struktur varierer betydeligt afhængigt af plantens art og modenhed.

Kan du dele en philodendron Selloum?

Hvordan kan jeg dele en tilgroet filodendron? Der er mange slags filodendroner, og vi klassificerer dem som enten klatrere eller ikke-klatrere. Klatrerne har normalt ikke brug for opdeling, men du kan sprede dem ved at tage stiklinger om foråret og rodfæste dem i vand eller fugtig pottejord.

Er delt bladfilodendron det samme som Monstera?

Er en Monstera en Philodendron? Ingen! Mens de begge er i den samme større familie, er en filodendron tættere beslægtet med det mest populære stueplante i verden, pothos. Monsteras er tættere forbundet med fredsliljen.

Hvordan ser en delt bladfilodendron ud?

Udseende: Splittet blad Philodendron er en stedsegrøn busk med mørke, blanke grønne, langstilkede blade. Planten vokser til omkring 10 fod (3 m) høj og 15 fod (4.5m) bred.

Hvad er den sjældneste filodendron?

Philodendron Ploughmanii

En af de sjældneste philodendron vi er stødt på. Denne jordbaserede plante vokser under jorden, mens den sender fantastiske, hjertefarveformede blade op. Disse fås kun i meget begrænset mængde, ikke mere end en til to om året.

Hvad er den mørkeste filodendron?

Philodendron 'Dark Lord' har nogle af de mørkeste blade rundt. Bladene er trekantede og fremstår i en smuk bronzefarve, men hærder hurtigt jet-sort. For dem der elsker mørke planter, er dette filodendronen for dig. Bladene på de planter, vi har til rådighed, er ca. 5-6 ″ lange.

Kan jeg dele en philodendron plante?

Vælg, hvornår din plante skal opdeles. Den bedste tid til at opdele en delt bladfilodendron eller enhver form for monstera-plante er sidst på vinteren eller det tidlige forår, så rødderne får den bedste chance for at komme sig efter stresset.

Kan splitblodfilodendron gerne være rodbundet?

Hvor ofte skal jeg ompotte min splitblodfilodendron? En delt bladfilodendron kan lide at have masser af plads til sine rødder. Større potter tilskynder større blade.

Hvor lang tid tager Philodendron stiklinger til rod?

I en periode, hvor planten vokser aktivt, skal du tage 6-tommer stiklinger fra spidsen af ​​planten. Fjern blade væk fra to eller tre knuder i bunden af ​​skæringen, lad et eller to blade være på vækstspidsen, og synk det ned i fugtigt medium eller vand. Rødder skal begynde at danne inden for 10 dage til tre uger.

Hvor meget lys har en delt bladfilodendron brug for?

Det har brug for et sted med indirekte lys og regelmæssig vanding for at trives. Udefra delt bladfilodendron er hårdfør i zone 8b til 11. Det foretrækker at have rig jord, der forbliver fugtig, men ikke oversvømmer eller har stående vand. Det kan lide fuld sol, men det vil også vokse godt i delvis skygge og indirekte lys.

Hvorfor deler min Monstera sig ikke?

Mens monsteras helt sikkert kan klare sig i svagere lys, vil de ikke vokse meget eller udvikle mange splits (eller flere rækker af splits) uden masser af stærkt, indirekte sollys. Selvom du gør alt andet rigtigt, splittes dine monstera-blade muligvis ikke uden det rigtige lys.

Hvad er forskellen mellem Monstera og Philodendron?

Philodendrons er en ret stor slægt af blomstrende planter. Monstera ser bestemt ud og fungerer som en filodendron, selvom den ikke er klassificeret som en. ... Disse planter er begge helt forskellige end monstera, men går i nogle tilfælde med det samme kaldenavn.

Digters påskeliljeløg, der vokser Digters påskeliljer i haven
Hvordan plantes påskeliljer udenfor?Hvor lang tid tager det for påskeliljepærer at spire?Spred påskeliljer?Hvor vokser påskeliljer i haven?Hvor mange ...
Retningslinjer for dybdeplantedybde Hvor dybt skal jeg plante løg
Den generelle tommelfingerregel til plantning af forårsløg er at plante to til tre gange så dybt som løgene er høje. Dette betyder, at de fleste store...
Babiana-pære, der vokser, hvordan man plejer bavianblomster
De fleste arter af Babiana vokser godt i en række forskellige jordarter, herunder dem med et højt sandindhold. Imidlertid kræver bavianblomster god dr...
order lipitor 10mg generic <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 10mg generic</a> buy generic lipitor 80mg
lipitor 10mg cost <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 40mg online cheap</a> buy lipitor 20mg online cheap