Slange

Gennemgå Gilmour Master Series Kraftig zinksprøjtedyse / haveslange sprøjte

Gennemgå Gilmour Master Series Kraftig zinksprøjtedyse / haveslange sprøjte
  • 1883
  • Pierce Walters
  1. Hvad er den bedste haveslangedyse?
  2. Hvor er Gilmour dyser lavet?
  3. Hvorfor lækker min spraydyse?
  4. Hvordan øger du psi på en haveslange?
  5. Hvor meget psi kan en haveslange håndtere?
  6. Hvordan vælger jeg en slangedyse?
  7. Hvordan får du en dyse af en slange?
  8. Hvorfor lækker min slangetilslutning?

Hvad er den bedste haveslangedyse?

Her er de bedste haveslangedyser i 2021

Hvor er Gilmour dyser lavet?

Gilmour har produceret slanger på vores fabrik i Excelsior Springs, Missouri, siden 1950'erne. Vores anlæg fungerer 24 timer i døgnet, fem dage om ugen og viser 190 millioner fod slange om året. Det er her, vi strikker forstærkningen og fuldfører den patenterede triekstrudering af vores flagskib Flexogen®-slange.

Hvorfor lækker min spraydyse?

Sprøjtepistolen lækker fra dysen

Dette sker, når nålepakningsmøtrikken er for tæt og komprimerer nålepakningen for tæt omkring nålen. Dette sker, når nålepakningsmøtrikken er for løs.

Hvordan øger du psi på en haveslange?

Din regulator vil have en justeringsskrue, der kan justeres for at øge trykket ved at dreje med uret på hovedskruen. Det er normalt en god ide at konsultere en blikkenslager, hvis du skal foretage en stor justering af vandtrykket, der kommer ind i dit hjem.

Hvor meget psi kan en haveslange håndtere?

Haverslanger er fremstillet til at modstå et vist tryk. Det tryk, som de deles med, er burst-trykvurderingen. En slange af lav kvalitet sprænges ved ca. 200 psi, og en slange af høj kvalitet kan holde sammen op til 500 psi på nogle mærker.

Hvordan vælger jeg en slangedyse?

Find en dyse lavet af messing, zink eller aluminium (i den rækkefølge). Disse vil være tungere end en plastdyse, men vil vare meget længere tid. Når du tester en metalslangedyse, skal du se på byggekvaliteten. Dette kan variere meget afhængigt af mærket.

Hvordan får du en dyse af en slange?

Køb en billig fakkel, opvarm dysen, hvor den er fastgjort til slangen. Det skal udvides, så du kan dreje af. Vær forsigtig med at opvarme for meget....ikke ønsker at smelte slange osv. Har en tang praktisk til vridningen - 2 par, en til slangesiden, en til dysesiden.

Hvorfor lækker min slangetilslutning?

Hvis din slange lækker fra en af ​​monteringsenderne, har du højst sandsynligt en dårlig pakning (eller gummiskive), der er virkelig nem at udskifte. I nogle tilfælde mangler du endda pakningen. Over tid kan de vride sig og falde ud, uden at du overhovedet bemærker det, så kontroller, om en er til stede.

Sænkning af græsets pH - Sådan gør du en græsplæne mere sur
En lavere græsplæne-pH kan opnås med svovl eller en gødning lavet til syre-elskende planter. Svovl bruges bedst før plantning eller installation af en...
Eva Purple Ball Care Hvordan man dyrker en Eva Purple Ball tomatplante
Mulch jorden omkring Eva Purple Ball-tomater for at bevare fugt, holde jorden varm, langsom vækst af ukrudt og forhindre vand i at sprøjte på bladene....
Måling af jordfugt - Hvad er tidsdomæne-reflektometri
Et bærbart TDR-instrument til måling af vandindhold i jorden. ... Tidsdomæne-reflektometri (TDR) er et indirekte mål for jordvandindholdet baseret på ...
atorvastatin 20mg usa <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg tablet</a> cost lipitor 20mg
buy atorvastatin online cheap <a href="https://lipiws.top/">purchase atorvastatin</a> lipitor 80mg ca