Quandong

Quandong Frugttræer - Tips til dyrkning af Quandong Frugt i haver

Quandong Frugttræer - Tips til dyrkning af Quandong Frugt i haver
  • 3249
  • Brian Casey
  1. Hvordan dyrker du et Quandong-træ?
  2. Hvor hurtigt vokser Quandong-træer?
  3. Hvordan tørrer du Quandongs?
  4. Hvordan ser Quandongs ud?
  5. Hvordan knækker du Quandong-frø?
  6. Hvordan spiser du Quandong-frugt?
  7. Kan du spise Quandong frø?
  8. Hvor kan Quandong findes?
  9. Hvilke frugttræer er hjemmehørende i Australien?
  10. Hvad smager Quandong-frugt?
  11. Hvad betyder Quandong?

Hvordan dyrker du et Quandong-træ?

Quandong-træet skal plantes inden for rækkevidden af ​​mindst to potentielle værter. Sørg for et par meters afstand mellem de omkringliggende træer, så dens naturlige form ikke er forkælet, og sørg for, at den har en fuld sol. Det er afgørende at opretholde sundheden hos værtsarter, som Quandong kan udføre.

Hvor hurtigt vokser Quandong-træer?

Blue Quandong er et fremragende banebrydende træ. Den vokser hurtigt og når normalt kun 5 eller 6 meter på få år.

Hvordan tørrer du Quandongs?

Da det ikke er nær så tærte som når det er frisk. For at tørre dem skal stenene fjernes, og frugten spredes på en klud i den varme sol og tager frugten hver nat i flere dage, indtil den er tørret og hårdt, ligesom chips. Når behandlet på denne måde vil quandongs holde i årevis.

Hvordan ser Quandongs ud?

Quandong, quandang eller quondong (Santalum acuminatum) er et almindeligt navn for et lille ørken træ op til 4 meter højt med ru mørk bark og lysegrønne langstrakte hængende blade. Cremeblomsterne er små og skålformede i klynger i enderne af de ydre grenrør.

Hvordan knækker du Quandong-frø?

Når du har identificeret mikropylen, skal du placere frøet i en skruestik med mikropylen direkte mod skruekæberne og læg meget forsigtigt pres på frøet. Frøet skal oftere end ikke knække rent, og kernen kan fjernes.

Hvordan spiser du Quandong-frugt?

Den søde og tangy frugt nydes rå og meget ofte stuvet og bruges som en tærtefyldning. Hr. Reghenzani sagde, at frugten var klar lige på det rigtige tidspunkt at nyde i højsæsonen. "Venner rejser hele tiden med quandong tærter, det er en smuk ting at have omkring jul."

Kan du spise Quandong frø?

Desert quandong er et stedsegrønt træ, dets frugt kan stuves for at gøre tærtefyldning til quandong tærter eller laves til en frugtsaftdrink. Frøet (kernen) inde i den hårde skal kan ekstraheres for at blive knust til en pasta og derefter bruges på ømme tandkød eller en mundtlig tyggegummikog for at lette smerten.

Hvor kan Quandong findes?

Quandong træer er fundet i de tørre og halvtørre regioner i alle australske fastlandsstater, og er klassificeret som tilhørende plantens santal. Ideelt tilpasset til tørre miljøer er Santalum Acuminatum-arten kendt for at være en semi-parasitisk plante.

Hvilke frugttræer er hjemmehørende i Australien?

Eksempler på australske indfødte plantefødevarer inkluderer frugterne quandong, kutjera, muntries, riberry, Davidsons blomme og fingerkalk. Indfødte krydderier inkluderer citronmyrtle, bjergpeber og kakadu-blommen.

Hvad smager Quandong-frugt?

En sød smag med en afbalanceret let syrlig og salt eftersmag og en mild aroma af tørre linser med nogle jordede gærede detaljer. Quandongs modne, søde, smukt teksturerede kød spises frisk, selvom det også kan tørres og opbevares til fremtidig brug.

Hvad betyder Quandong?

1a: et lille eller busket australsk træ (Fusanus acuminatus eller Elaeocarpus grandis) af familien Santalaceae, der har lancetformede blade og små blomster i terminalpanik efterfulgt af runde spiselige røde drypper. b: frugten af ​​quandong-træet.

Agurkplanteafstand for høje udbytter i haver og potter
Placer rækkerne 18-24 tommer fra hinanden eller mere, hvis du planlægger at gå regelmæssigt mellem rækkerne. Hvis du planlægger at plante dine agurker...
Ledsagerplanter til peberfrugter 12 videnskabeligt støttede valg for sunde, højtydende planter
Hvilke planter vokser godt med peberfrugter?Hvilke planter vokser godt sammen diagram?Kan jeg plante tomater og peberfrugter sammen?Er tomater og pebe...
Nordøstlige plantningstips - Hvad man skal plante i maj haver
Kan plantning i nordøst omfatte:gulerødder.Schweizisk chard.sne og sukker snap bønner.spinat.bønner.grønkål.græskar og squash.salat og andre greener.H...
buy lipitor without prescription <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin generic</a> buy lipitor 10mg online cheap