Mexicansk

Plantning af mexicansk solsikke Lær hvordan man dyrker mexicansk solsikkeplante

Plantning af mexicansk solsikke Lær hvordan man dyrker mexicansk solsikkeplante
  • 2582
  • David Taylor

Denne årlige vokser bedst i en fuld solposition og tåler let varme og tørkeforhold. Plant frø af mexicanske solsikkeplanter i jorden om foråret, når der er fare for frost. Så direkte i fugtig jord, tryk frøene ind og vent på spiring, som normalt sker om 4 til 10 dage.

  1. Er mexicanske solsikker lette at dyrke?
  2. Hvordan spire du mexicanske solsikkefrø?
  3. Hvor lang tid tager det for mexicanske solsikker at blomstre?
  4. Hvordan dyrker du Tithonia?
  5. Kommer mexicanske solsikker tilbage hvert år?
  6. Skulle du deadhead mexicanske solsikker?
  7. Er mexicanske solsikker giftige?
  8. Spiser fugle mexicanske solsikkefrø?
  9. Er mexicanske solsikker invasive?
  10. Hvorfor blomstrer ikke min mexicanske solsikke?
  11. Lav kolibrier som mexicanske solsikker?
  12. Hvilken måned planter du solsikker?

Er mexicanske solsikker lette at dyrke?

Mexicansk solsikke, T. rotundifolia, er en kraftig, tørke-tolerant varm årstid, der er let at dyrke i prydhaven med andre almindelige navne på rød solsikke af bare tithonia. Tithonia planter vokser 4-6 + meter høje med en stor central stilk og en noget gangly forgreningsvaner. Stænglerne kan være skøre.

Hvordan spire du mexicanske solsikkefrø?

De små, trekantede frø af mexicansk solsikke spirer let i varm, fugtig jord. Den hurtigste tilgang er at så frøene udendørs, samtidig med at du planter tomater to uger efter den sidste frost.

Hvor lang tid tager det for mexicanske solsikker at blomstre?

Mexicanske solsikker begynder at blomstre fra midten af ​​sommeren til frost om efteråret. Hver forgreningsstamme producerer en enkelt 3 tommer (7.5 cm) blomst med lyse orange eller røde kronblade, der omgiver en gylden gul skive.

Hvordan dyrker du Tithonia?

Så Tithonia rotundifolia frø midt i det sene forår. Vent, indtil al fare for frost er gået, før du planter ud på et solrigt, godt drænet sted i haven. Beskyt unge planter mod snegle og snegle.

Kommer mexicanske solsikker tilbage hvert år?

Denne årlige vokser bedst på en fuld solplads og tåler let varme og tørkeforhold. Plant frø af mexicanske solsikkeplanter i jorden om foråret, når der er fare for frost. ... De røde, gule og orange blomster er rigelige, når du udfører den nødvendige mexicanske pleje af solsikke.

Skulle du deadhead mexicanske solsikker?

Skær mexicanske solsikkeblomster ofte til afskårne blomsterarrangementer og deadhead planterne for at holde blomsterne kommende.

Er mexicanske solsikker giftige?

Det er en fantastisk plante at vokse med børn. Vær dog forsigtig. Frøene er ekstremt giftige.

Spiser fugle mexicanske solsikkefrø?

Den mexicanske solsikke, Tithonia rotundifolia, har også mindre, orange blomster og velsmagende frø. Sortøjede Susan Rudbeckia hirta. ... Finker og vinterspurve og juncos sætter pris på frøene i deres sorte, kegleformede hoveder.

Er mexicanske solsikker invasive?

Mexicansk solsikke er en indfødt art i Nord- og Mellemamerika, der blev introduceret i Kina tidligt i sidste århundrede, men den er bredt naturaliseret og blevet en skadelig invasiv plante i tropiske og subtropiske regioner i Sydkina.

Hvorfor blomstrer ikke min mexicanske solsikke?

For lidt sollys kan forsinke dannelsen af ​​blomster, hvilket betyder, at der ikke blomstrer på solsikkeplanter. Med hensyn til kulturel pleje er solsikker ikke meget krævende. De har dog brug for godt drænet jord, og fugtig, frugtbar jord hjælper også. Næringsfattig, sandjord vil sandsynligvis ikke producere generøse blomster.

Lav kolibrier som mexicanske solsikker?

Kolibrier blev stærkt tiltrukket af den mexicanske solsikke. ... Fra min egen erfaring kan jeg med sikkerhed sige, at kolibrier er meget tiltrukket af den mexicanske solsikke, og jeg vil foreslå det til alle, der ønsker at tilføje en lysfarvet plante i deres have, som også fodrer kolibrier.

Hvilken måned planter du solsikker?

Plant solsikker i det sene forår, når jorden er god og varm. De fleste solsikker spirer, når jorden har nået 70 til 85 grader F. Det bedste tidspunkt at plante solsikker er lige før jorden når denne temperatur. Kig efter en jordtemperatur på mellem 60 og 70 grader.

Corn mache Perfekt til vinterhaven
Corn mache, også kaldet majssalat og lammesalat, er en af ​​de mest koldtolerante grøntsager, du kan dyrke, hvilket gør det til et perfekt valg til vi...
Dyrker en salathave
5 tip til dyrkning af en salathave:Foder jorden. Salatgrøntsager vokser bedst i frugtbar, fugtretentativ jord, så grave i noget kompost eller godt råd...
Grundlæggende om plantning af sommerfølge Hvad man skal plante i juli og august
Hvad kan jeg plante i juli og august?Hvilke grøntsager kan plantes i juli og august?Hvad kan jeg plante i en hævet seng i august?Er det for sent at pl...
lipitor 80mg tablet <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg us</a> atorvastatin us
buy lipitor 10mg sale <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin generic</a> lipitor 40mg drug