Mos

Monstera Moss Pole Plant Support Brug af Moss Poles til osteplanter

Monstera Moss Pole Plant Support Brug af Moss Poles til osteplanter
  • 1395
  • Peter Kennedy
  1. Hvordan placerer du en monstera med en mosestang?
  2. Har min Monstera brug for en mosestang?
  3. Hvordan binder du en mosestang til en osteplante?
  4. Hvordan forbereder du Monstera?
  5. Hvor placerer jeg mosestangen i Monstera?
  6. Hvad kan jeg bruge i stedet for en mosestang?

Hvordan placerer du en monstera med en mosestang?

Du fastgør disse stængler til totemet, så de mere slanke bladstængler og deres blade er fri til at udfyldes rundt om bunden. For at tilskynde en stilk til at fastgøre sig til totemet, bring stammen op mod den fugtede mos og fastgør den forsigtigt, men fast med et stykke blødt plantesnor, garn eller bomuldssnor.

Har min Monstera brug for en mosestang?

I hjemmet har modne planter brug for støtte fra en mosdækket stang, som de kan klatre. Hvis den behandles godt, kan monstera leve i årevis og vokse til godt over 10 meter høj.

Hvordan binder du en mosestang til en osteplante?

Brug en blød plantebinding til at binde den tykkeste stilk på din Monstera Deliciosa til stangen flere steder langs stammen. Trim de mere vandret voksende stængler for at stimulere lodret vækst. Over tid vil luftrødderne holde sig til mosstangen, og planten vokser lodret.

Hvordan forbereder du Monstera?

Den bedste måde at holde en Monstera Deliciosa vokser oprejst er at sætte den ved hjælp af en støtte som en mossestang, trellis eller havepæle. Disse naturlige klatrere kan bindes og trænes i at vokse disse poler op og vil blive støttet, når de vokser.

Hvor placerer jeg mosestangen i Monstera?

Sæt træenden i jorden, og placer den, så mosestangen er så tæt på midten af ​​potten og bunden af ​​planten som muligt. Vær ekstra forsigtig med ikke at beskadige plantens hovedrodsystem, når du placerer mosstangen! Begynd at pakke plantens vinstokke rundt om stangen.

Hvad kan jeg bruge i stedet for en mosestang?

En træplade eller en naturlig bambus espalier er det perfekte alternativ til din mosstang. Den ydre del af en træplade, af et levende kanttræ, ville være et ideelt valg til at erstatte din mosestang. Denne træplade vil efterligne det naturlige habitat for dine efterfølgende vinstokke, som om de vokser på en træstamme.

12 store grøntsager at dyrke i fuld sol
Hvis du vil have en have, der producerer masser af mad, skal du vælge nogle af disse bedste fuld solgrøntsager.Tomater. Tomater er en klassisk havepla...
17 urter, du kan vokse i vand
Nogle af de nemmeste og mest populære urter dyrket i vand er:Salvie.Stevia.Timian.Mint.Basilikum.Oregano.Citronmelisse.Hvilke urter kan vokse i bare v...
32 Grøntsager, der elsker koldt vejr
32 Grøntsager, der elsker koldt vejrArtiskokker (Cynara scolymus) ... Arugula (Eruca vesicaria) ... Roer (Beta vulgaris) ... Bok Choy (Brassica rapa s...

Endnu ingen kommentarer