Ærter

Maestro Ærteplanter - Hvordan man dyrker Maestro afskalning af ærter

Maestro Ærteplanter - Hvordan man dyrker Maestro afskalning af ærter
  • 3970
  • Henry Hill

Plant Maestro ærtfrø på et sted, der får fuld sol og har sand- eller lerjord. Frøene tager 8-10 dage til spiring, og ærterne er klar til høst inden for 61 dage efter plantning med hver 4 1/2 tomme. pod tilbyder op til 10 ærter.

  1. Hvordan dyrker du Maestro-ærter?
  2. Har maestro ærter brug for en espalier?
  3. Hvordan dyrker du Snowbird-ærter?
  4. Hvor mange bælg har du brug for til en ærteplante?
  5. Hvor høje vokser super sukker snap ærter?
  6. Hvor høje vokser små vidunderærter?
  7. Hvordan gør jeg mine ærter mere produktive?
  8. Vil ærter vokse i dårlig jord?
  9. Hvordan øger du udbyttet af ærter?
  10. Hvad kan du ikke plante med ærter?
  11. Kan du spise Snowbird ærter rå?
  12. Har ærter brug for fuld sol?

Hvordan dyrker du Maestro-ærter?

Coat ubehandlet frø med et podemiddel. Så i gennemsnitlig jord i fuld sol i det tidlige forår til første afgrøde, i sensommeren til efterårsafgrøder. Støt kortere ærter på små indsatser eller et ærter. Højere ærter kan understøttes med et tårn eller gitternet.

Har maestro ærter brug for en espalier?

Selvom det teknisk set er et vindyrkningsanlæg, kræver Maestro afskalning af ærter ikke stakning eller yderligere støtte.

Hvordan dyrker du Snowbird-ærter?

Sæt understøtninger til vinstoksorter inden plantning. Så 2 inches fra hinanden i dobbelte rækker med en afstand på 6 inches fra hinanden med 24 inches mellem hvert sæt rækker. Dæk med 1 tomme fin jord, og så 1 tomme dyb. Frøplanter dukker op på 7-14 dage, muligvis længere i køligere jordbund.

Hvor mange bælg har du brug for til en ærteplante?

Ærter planter producerer normalt 5 eller 6 ærter i hver bælg. Antag, at en ærteplante havde 5 bælg og i alt 26 ærter.

Hvor høje vokser super sukker snap ærter?

Super Sugar Snap vinstokke vokser 5 meter høje med større, længere bælg end andre snap ærter, god varmetolerance plus ærterulle og modstandsdygtighed over for meldug.

Hvor høje vokser små vidunderærter?

Denne hårdføre plante vokser 76 cm.) høj og producerer 3-tommer (7.6 cm.) lange bælg. Ærten Little Marvel behøver ikke stakning og vokser i USDA zone 3 til 9.

Hvordan gør jeg mine ærter mere produktive?

Inokuler frøet, før ærter plantes.

Ærter og andre bælgfrugter, der er sået i plantesenge, der ikke har dyrket ærter eller bønner de sidste tre år, vil vokse bedre og være mere produktive, hvis de behandles med de kvælstoffikserende bakterier Rhizobia inden såning.

Vil ærter vokse i dårlig jord?

Ærter, som bælgfrugter, foretrækker en alkalisk frem for neutral jord (pH 7 og derover); tilsæt kalk til sure jordbund i slutningen af ​​vinteren. Ærter har brug for masser af jordfugtighed, især ved blomstring og når bælgene fylder, ellers er afgrøderne fattige, og ærterne er små, tørre og smagløse.

Hvordan øger du udbyttet af ærter?

Efter at have frøet frøene natten over i lunkent vand, drænes dem og drys et podemiddel over dem lige før plantning. Dette vil øge ærtplanterne og producere højere udbytter.

Hvad kan du ikke plante med ærter?

Planter, der skal undgås at plante nær ærter

Kan du spise Snowbird ærter rå?

Sneærter er også kendt som kinesiske ærter, da de ofte bruges i stir-fries. De er flade med meget små ærter indeni; hele bælgen er spiselig, selvom de hårde “strenge” langs kanterne normalt fjernes, før de spises. Sneærter er mildt aromatiseret og kan serveres rå eller kogte.

Har ærter brug for fuld sol?

Ærter og grønne bønner kan lide køligere temperaturer. De har brug for lidt sol (ca. fire til fem timer om dagen) for at producere blomster og bælg, men de har tendens til at falme ud, når temperaturen bliver varmere. At plante dem på et køligt skyggefuldt sted forlænger din vækstsæson. Bush bønner er et bedre valg for skygge end pole bønner.

Beskyt pærer mod skadedyr Brug ståluld eller disse 5 andre gode tip
Hvordan skal løg beskyttes mod insekter og sygdomme?Hvordan holder jeg dyr i at spise mine blomsterløg?Er ståluld dårligt for planter?Hvordan beskytte...
Hvordan man dyrker tulipaner
Hvordan man dyrker tulipanerVælg en række tidlige, mellem og sen sæson tulipaner.Plant på en solrig placering med fremragende dræning.Plant pærer om e...
Skal pærer plantes i en dybde på to eller tre gange deres højde?
Forskellige typer blomstrende løg skal plantes i forskellige dybder, men en god generel tommelfingerregel er at plante pæren tre gange så høj som pære...

Endnu ingen kommentarer