Citrus

Lemon Tree Companions Tips til plantning under citrontræer

Lemon Tree Companions Tips til plantning under citrontræer
  • 2372
  • Brian Casey

Plantning under citrontræer kan reducere ukrudt, øge jordens frugtbarhed og reducere behovet for pesticider og herbicider.
...
Nogle urteledsagere, der supplerer citronsmagen, er:

  1. Basilikum.
  2. Rosmarin.
  3. Koriander.
  4. Timian.

  1. Hvad kan jeg plante under mit citrontræ?
  2. Kan du plante forskellige citrus træer sammen?
  3. Har du brug for 2 citrontræer til at producere citroner?
  4. Hvor tæt kan du plante citrus træer sammen?
  5. Hvor skal jeg plante mit citrontræ?
  6. Hvordan holder jeg bugs i at spise mine citrontræsblade?
  7. Hvad er det nemmeste citrus træ at dyrke?
  8. Er kaffegrunde gode til citrus træer?
  9. Hvad er det bedste tidspunkt at plante et citrus træ?
  10. Hvad er den bedste gødning til et citrontræ?
  11. Hvordan tilskynder du et citrontræ til frugt?
  12. Hvilken måned blomstrer citrontræer?

Hvad kan jeg plante under mit citrontræ?

Citronmelisse, persille og solsikke tiltrækker tachinidflue og hveps, der dræber skadelige larver. Et andet godt sæt ledsagere af citrus træer er bælgfrugter, såsom ærter og lucerne. Disse planter udvaskes kvælstof i jorden, hvilket hjælper meget sultne citrus træer.

Kan du plante forskellige citrus træer sammen?

Hvis de vedligeholdes og beskæres godt, udgør citrustræer fremragende ledsagere med andre citrus træer, uanset sort, når de plantes 2 til 5 fod fra hinanden som stedsegrønne spalier, hække eller levende hegn, eller når de plantes intensivt med op til fire træer plantet i en enkelt hul og vokset som et enkelt træ.

Har du brug for 2 citrontræer til at producere citroner?

Hvis de får ordentlig befrugtning og rutinemæssig beskæring, trives de. Mangel på et eller flere af disse elementer afspejles i mængden af ​​frugtproduktion. Da citrontræer er selvbestøvende eller selvfrugtbare, behøver de ikke pollen fra et andet træs blomster for at producere frugt.

Hvor tæt kan du plante citrus træer sammen?

Standardstørrelse på citrus træer skal være mellem 12 til 25 fod fra hinanden, og dværg citrus træer skal være 6 til 10 fod fra hinanden. Den nøjagtige afstand afhænger af sorten. Jo større frugten er, jo længere afstand. Hvis jorden ikke er godt drænet, skal du plante træerne på en lille bunke for at forhindre vandlogning.

Hvor skal jeg plante mit citrontræ?

Citroner er mere koldfølsomme end alle andre citrustræer. På grund af denne kolde følsomhed skal citrontræer plantes nær den sydlige side af hjemmet. Citrontræer har brug for beskyttelse mod frost. At dyrke dem nær huset burde hjælpe med dette.

Hvordan holder jeg bugs i at spise mine citrontræsblade?

Du kan undertiden slippe af med insekter på citrontræer ved ofte at sprøjte træerne med oliespray. Denne behandling kan være meget effektiv for den asiatiske citruspsyllid. Disse små citrontræ insekt skadedyr forårsager skade på ny vækst, når de fodrer på grund af deres giftige spyt.

Hvad er det nemmeste citrus træ at dyrke?

15 populære citrus træer, der er sjove og lette at dyrke i...

  1. Meyer Citron. Vores mest populære citrus træ er Meyer Lemon, en arvestykke dværgcitron med lækker gylden-gul frugt. ...
  2. Ponderosa citron. ...
  3. Kaffir Lime. ...
  4. Sød Kumquat 'Meiwa' ...
  5. Changshou Kumquat. ...
  6. Australian Red Lime. ...
  7. Citrus 'Shasta Gold' Mandarin. ...
  8. Citrus 'W.

Er kaffegrunde gode til citrus træer?

Kaffegrums indeholder en god mængde kvælstof, fosfor, magnesium og kobber, som alle er vigtige for at opretholde en sund plante. De øger også jordens surhed, hvilket er nyttigt for citrus træer, da de foretrækker mere sur jord med en pH på 6.0-7.0.

Hvad er det bedste tidspunkt at plante et citrus træ?

Det bedste tidspunkt at plante citrus er i det tidlige forår, når alt kommer til alt er fare for frost. I de indre dale ville det være efter midten af ​​marts. Ved plantning på den tid af året er vejret stadig køligt nok til at træet kan blive etableret lidt inden sommervarmen ankommer.

Hvad er den bedste gødning til et citrontræ?

Hvordan tilskynder du et citrontræ til frugt?

TOPP TIP

  1. Fem timers solskin om dagen er nødvendig for maksimal frugtning.
  2. I koldt klima skal du plante træet om foråret, når jorden er opvarmet. I varme områder kan træer også plantes om efteråret.
  3. Citrus kan lide vand, men kun hvis det dræner hurtigt. ...
  4. Citrus træer behøver ikke beskæring for at frugte godt.

Hvilken måned blomstrer citrontræer?

Blomster vises oftest om foråret, frugten udvikler sig om sommeren og bliver langsomt fra grøn til gul om efteråret eller vinteren. Du kan høste grønne citroner, når de når 2 inches i diameter, på hvilket tidspunkt de har den typiske citronsmag.

Tips til at få din julestjerne til at blomstre
Tip til at få din julestjerne til at blomstre Når faldtemperaturer begynder at falde, skal du bringe planten indendørs. Fra 1. oktober til 1. december...
Skal du fodre en julestjerne?
Lad være med at befrugte din julestjerne, mens den blomstrer, det er ikke nødvendigt. Tilsvarende, hvis du ikke har til hensigt at beholde planten, og...
Hvorfor falder alle blade af min julestjerne?
Julestjerner vil klassisk tabe deres blade, hvis de udsættes for pludselige temperaturændringer, træk eller for kølige eller tørre rum. De mister også...

Endnu ingen kommentarer