Sennep

Komatsuna Plant Care Tips om dyrkning af Komatsuna Greens

Komatsuna Plant Care Tips om dyrkning af Komatsuna Greens
  • 3582
  • Henry Hill

Komatsuna kræver meget lidt plantepleje bortset fra ensartet kunstvanding, lejlighedsvis gødning og et ukrudtsfrit område. De er tilbøjelige til loppebiller og til tider larver. Brug et flydende rækkeovertræk til at modvirke disse skadedyr. For en kontinuerlig forsyning året rundt, plant små områder i rækkefølge.

  1. Hvordan dyrker du Komatsuna greener?
  2. Hvordan bruger du Komatsuna?
  3. Hvor meget vand har sennepsgrønne brug for?
  4. Hvordan smager Komatsuna?
  5. Er Komatsuna en flerårig?
  6. Kan du spise sennepspinatstængler?
  7. Er Komatsuna bitter?
  8. Er Komatsuna choy sum?
  9. Hvordan vokser grønne drenge?
  10. Hvad er den bedste gødning til sennepsgrøntsager?
  11. Hvordan ved du, hvornår sennepsgrønt er klar til plukning??
  12. Hvad kan du ikke plante med sennepsgrøntsager?

Hvordan dyrker du Komatsuna greener?

Komatsuna har brug for fuld sol for at vokse, så vælg et sted, der får mindst seks timers sollys om dagen. Planterne kræver en god nitrogenforsyning, så vælg godt drænet jord rig på organisk materiale. Overvej at ændre jorden med kvælstofrig gødning for at tilskynde til vækst.

Hvordan bruger du Komatsuna?

De unge greens spises rå, når de er milde og sprøde, hvilket gør dem til en sund og velsmagende tilføjelse til salater. Moden komatsuna koges bedst efter de samme metoder som orientalske greener - dampet eller kogt let, omrøres - kombineret med andre greener eller bruges i supper.

Hvor meget vand har sennepsgrønne brug for?

Sennepsgrønne har brug for 5 cm.) vand om ugen. Hvis du ikke får så meget nedbør om ugen, mens du dyrker sennep, kan du foretage yderligere vanding.

Hvordan smager Komatsuna?

Komatsuna har en frisk, sød smag og en sprød tekstur. Det er en meget alsidig grøntsag og kan spises rå, syltede, omrøres, koges, bruges frisk i salater eller tilsættes supper. Det er populært i supper, da det kan forblive fast efter at have simret. Det er en fremragende kilde til calcium, vitamin A og C-vitamin.

Er Komatsuna en flerårig?

Det er en toårig periode, der er tolerant over for meget kolde temperaturer såvel som varmen, selvom ekstrem varme kan få den til at skrue. Den modnes på kun 40 dage, er tørke tolerant og kan sås og dyrkes året rundt i mange klimaer. Åh, og komatsuna plantepleje kunne ikke være lettere.

Kan du spise sennepspinatstængler?

Forbered sennepsgrøntsager som du ville spinat, men forvent en stærkere smag. Den stærkeste smag af de såkaldte bitre greens - sennep har en skarp, bidende pebret smag, der kan svi som en stærk radise. Selv kogte sennepsgrøntsager vil have en "bid". Både blade og stilke af sennepsgrønne kan spises.

Er Komatsuna bitter?

Men mange i familien 'bladgrønne' tilbyder en bitter smagsprofil, herunder arugula, endive, roeblade, broccoli rabe, chard, Komatsuna, vandkress, collards, mælkebøtte, noget grønkål, Mizuna, sennepsgrøntsager, rapini, radiccio, spinat majroe blade. ...

Er Komatsuna choy sum?

Nogle gange kaldet "blomstrende kål" har yu choy-summen i butikshylderne ofte gule blomster i midten. I modsætning til kål er yu choy sums blade (og stilke) ømme, mørkere grønne og koges altid snarere end spises rå, så vidt jeg ved.

Hvordan vokser grønne drenge?

Så hver anden uge til kontinuerlig høst. Hold jorden fugtig. Gød efter behov. Høstblade og unge stængler, når planten er ca. 8 "høj.
...
Vores sort Summer Fest er bedst til voksende sen forår-sommer.

  1. Cool sæson årlig.
  2. Ca. ...
  3. 170.000-185.000 frøantal pr. Pund.
  4. Modenhed: Ca.

Hvad er den bedste gødning til sennepsgrøntsager?

Under gode forhold skal de fleste planter være op om 3 til 7 dage. For at have en kontinuerlig forsyning med friske, ømme sennep og majroer skal du lave to eller tre plantager med 10 dages mellemrum. Figur 4. Spred 2 til 3 pund komplet havegødning såsom 10-20-10 over hver 100 kvadratfod.

Hvordan ved du, hvornår sennepsgrønt er klar til plukning??

Sennep vokser hurtigt, så du kan begynde at plukke blade om cirka 4 uger, når bladene er 6 til 8 inches lange. Efterladt alene når bladene deres fulde størrelse på 15 til 18 inches lange på cirka 6 uger.

Hvad kan du ikke plante med sennepsgrøntsager?

Planter, der skal undgås

Plant aldrig sennepsgrøntsager i nærheden af ​​solsikke, sojabønner og tørrede bønner, da alle disse planter kan lide af de samme sygdomsproblemer, såsom dunskimmel, hvid rust, bladpletter og mosaikvirus. Disse planter kan føre sygdomme frem og tilbage mellem hinanden og inficere hele din afgrøde.

Brug isterninger til kompostte til vandplanter
I stedet for at trække en stigen hver gang du vander, skal du bare smide et par isterninger op i kurven. De smelter langsomt og vander planten med et ...
Nemme måder at lufte din kompostbunke på
Start med et lag af større, træagtige grenafskæringer, døde flerårige stilke eller majsstængler i bunden af ​​bunken (dette slipper masser af luft ind...
Grøftkompostering Grav bare et hul og glem det!
Kan du kompostere ved at grave et hul i jorden?Skal jeg grave et hul til min kompost?Hvor lang tid tager nedgravet kompost at nedbryde?Hvad er trinene...
oral atorvastatin 10mg <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin buy online</a> buy lipitor 40mg