Fløde

Ice Cream Bean Tree Info Tips til dyrkning af Ice Cream Bean Trees

Ice Cream Bean Tree Info Tips til dyrkning af Ice Cream Bean Trees
  • 1861
  • Asher Waters

Voksende isbønnetræer Isbønnetræet (Inga edulis) trives i de varme temperaturer, der findes i USDA plantehardhedszoner 9 til 11. Ud over varme temperaturer har du brug for et sted med sollys det meste af dagen og godt drænet jord.

  1. Hvordan dyrker du et isbønnetræ?
  2. Hvor hurtigt vokser isbønner?
  3. Hvor høje vokser isbønnetræer?
  4. Hvor lang tid tager det for isbønnetræ til frugt?
  5. Kan du spise isbønner?
  6. Hvad er isbønne frugt?
  7. Hvordan dyrker du et indisk bønnetræ fra frø?
  8. Hvor vokser isbuskene?

Hvordan dyrker du et isbønnetræ?

Transplanter træet udendørs i fuld sol efter to til tre måneder, eller når træet vokser ud af sin oprindelige pot. Plant i et hul dobbelt så bredt og så dybt som beholderen. Isbønnetræet kan tilpasse sig mange jordtyper, inklusive sur jord, men klarer sig godt i godt drænet jord.

Hvor hurtigt vokser isbønner?

Isbønnetræet vokser meget hurtigt, normalt frugter inden for tre år efter spiring. Den når typisk højder på 17 meter og udvikler en bred spredt baldakin, ideel til skygge for andre afgrøder og landskabspleje.

Hvor høje vokser isbønnetræer?

Inga edulis eller almindeligvis kendt som Ice Cream Bean er et hurtigt voksende frugttræ, der er hjemmehørende i Sydamerika. Den bliver op til 30 m høj og 60 cm i bagagerumets diameter. Det er stedsegrønt og danner en bred, spredt baldakin. Bladene er sammensat med 4-6 par foldere.

Hvor lang tid tager det for isbønnetræ til frugt?

A: Fra plantning skal isbønnetræ frugte inden for 3 år.

Kan du spise isbønner?

Spis den søde bløde hvide frøbelægning. Det smager som vanilleis eller bomulds slik. De umodne bælg kan bruges som en grøntsag. De modne frø er også spiselige, hvis de koges eller ristes.

Hvad er isbønne frugt?

Inga edulis, kendt som isbønne, joaquiniquil, cuaniquil, guama eller guaba, er en frugt hjemmehørende i Sydamerika. Det er i mimosoidstammen af ​​bælgfrugtsfamilien Fabaceae. Det dyrkes bredt, især af indfødte Amazonas, til skygge, mad, træ, medicin og produktion af den alkoholholdige drik cachiri.

Hvordan dyrker du et indisk bønnetræ fra frø?

Indian Bean Tree frø er relativt lette at spire og dyrke. Dvalen i frøet er kort og let ødelagt. Frøene skal først gennemblødes i vand i 24 timer, derefter drænes og blandes med lidt tørt sand, hvilket hjælper meget med at adskille dem fra hinanden og gør såning meget lettere.

Hvor vokser isbuskene?

Anlægskrav

Snowbush foretrækker delvis sol og humusrig, godt drænet jord. Plant snebusk i en container, blandet kant eller masseplantning, især under en klynge af store palmer eller stedsegrønne træer.

Zone 5 spiselige stauder - Oplysninger om kolde, hårde spiselige stauder
Frugttræer - Mange frugttræer har faktisk brug for et bestemt antal kolde dage for at producere frugt....Bær - Alle disse planter er kolde, hårde spis...
Zone 5 Figentræer - Dyrkning af et figentræ i Zone 5
Dyrkning af et figentræ i zone 5 Typisk er figentræer kun hårdføre over for USDA zone 8, mens rødderne overlever i zone 6 og 7. Vælg sorter som 'Hardy...
Plantning af grøntsager i zone 5 - Lær, hvornår man skal plante afgrøder i zone 5
Plantning dikteres generelt af den første frostfri dato og den sidste frostfri dato, som i tilfælde af USDA zone 5 er henholdsvis 30. maj og 1. oktobe...
lipitor 80mg for sale <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 80mg without prescription</a> lipitor 40mg generic
lipitor 80mg for sale <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 80mg</a> order atorvastatin 10mg sale