Julestjerne

Hvordan man gør en julestjerne blå

Hvordan man gør en julestjerne blå
  • 4944
  • Richard Franklin
  1. Hvordan gør jeg min julestjerne blå?
  2. Hvordan får du en julestjerne til at skifte farve?
  3. Skifter julestjerner farve?
  4. Hvordan giver du en julestjerne?
  5. Hvordan får du en julestjerne til at blive rød igen?
  6. Hvordan tager du dig af en julestjerne indendørs?
  7. Hvornår skal jeg sætte min julestjerne i mørket?
  8. Hvad er den forventede levetid for en julestjerne plante?
  9. Hvorfor taber min julestjerne blade?
  10. Gør julestjerner som sol eller skygge?
  11. Hvad gør jeg med min julestjerne efter jul?
  12. Hvilken farve er julestjerneblomsten?

Hvordan gør jeg min julestjerne blå?

Julestjerner dyrkes ikke af frø, så der er ingen chance for, at et blåt frø producerer et blåt blad. ”Hvad vi gør er at tage en opskæring, 12-14 blade. Vi tager det, dypper det ned i et rodhormon, som vi direkte holder fast i disse potter, ”sagde han.

Hvordan får du en julestjerne til at skifte farve?

For at en julestjerne skal skifte farve, har den brug for tolv timers mørke i mindst fem på hinanden følgende dage. Efter at farveændringsprocessen har fundet sted, har julestjerner brug for mindst seks timers indirekte sollys om dagen for at opretholde deres lyseste farve.

Skifter julestjerner farve?

Julestjerner (Euphorbia pulcherrima) har brug for totalt mørke i 14 timer hver dag, startende omkring otte uger, før du vil vise dem. ... Dækblade begynder at blive farve om cirka fire uger og fortsætte, hvis du nøje følger processen.

Hvordan giver du en julestjerne?

Stop med at befrugte i september eller oktober. Anbring en papkasse eller en mørk pose over din julestjerne plante hver aften, eller flyt planten til et mørkt skab natten over. For at det skal blomstre igen, kræver en julestjerne 14 timers fuldstændigt mørke hver nat.

Hvordan får du en julestjerne til at blive rød igen?

Sådan får du en julestjerne til at blive rød

  1. Hjælp din julestjerne med at blive rød ved at placere den i totalt mørke i 14 timer hver dag, startende otte uger, før du vil vise den.
  2. I løbet af dagen har planten brug for stærkt lys, men den skal placeres i fuldstændig mørke hver aften.

Hvordan tager du dig af en julestjerne indendørs?

Sådan plejer du julestjerner

  1. Lys: Placer dine julestjerner i et område, hvor de får mindst seks timers stærkt (men ikke direkte) sollys hver dag.
  2. Temperatur: Disse planter foretrækker temperaturer fra 65 til 70 grader Fahrenheit om dagen og fra 60 til 65 grader om natten.

Hvornår skal jeg sætte min julestjerne i mørket?

For at blomstre din julestjerne skal du holde planten i fuldstændigt mørke mellem kl. 17 og kl. 8 dagligt fra slutningen af ​​september, indtil farven viser sig i skovlblade (tidligt til midten af ​​december). Temperaturen skal være mellem 60 og 70 grader F.

Hvad er den forventede levetid for en julestjerne plante?

"Hjemmegartnere holder generelt deres julestjerner et eller to år. Hvis de virkelig er dedikerede, måske lidt længere. Men levetiden for indvendige planter, når du bor i nord, måles i måneder, ikke år."

Hvorfor taber min julestjerne blade?

Julestjerner vil klassisk tabe deres blade, hvis de udsættes for pludselige temperaturændringer, træk eller for kølige eller tørre rum. De mister også blade og visner som reaktion på et ekstremt behov for vand. Når du vælger en plante, skal du vælge en sund, fuld en uden misfarvning på løvet.

Gør julestjerner som sol eller skygge?

Julestjerner har brug for mindst seks timers indirekte sollys hver dag. Beskyt planterne mod frysende temperaturer, især når de transporteres. Anbring dem i et lyst rum væk fra træk. De klarer sig bedst i rum mellem 55 og 65 ° F om natten og 65 til 70 ° F om dagen.

Hvad gør jeg med min julestjerne efter jul?

Kast julestjernen, når du bliver træt af det, eller det bliver ikke attraktivt. For de hjemmegartnere, der nyder en udfordring, er det muligt at få julestjernen til at blomstre igen næste sæson. Skær stilkene tilbage inden for 4 til 6 inches af jorden i marts. Julestjernen kan også repottes på dette tidspunkt.

Hvilken farve er julestjerneblomsten?

Julestjerne skovl varierer i farve fra traditionel ren hvid, lyserød eller rød til lilla, gul, orange og laks.

Vind og overvintring - Tips til overvintring af planter i vinden
Hvor blæsende er for blæsende til planter?Hvordan beskytter jeg mine planter mod vind?Hvordan holder du udendørs potteplanter i live om vinteren?Hvord...
Albino Planteinformation Hvordan vokser planter, der ikke har klorofyl
Planter uden klorofyl kan ikke absorbere og producere energi til vækst fra sollys. Denne manglende evne til at gennemføre fotosyntese vil til sidst få...
Glød-i-mørke planter - Lær om planter, der lyser
En gruppe forskere har skabt planter, der lyser i mørke, glødningen kaldes bio-luminescens og findes i mange forskellige insekter, havdyr og endda sva...
atorvastatin 10mg sale <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 40mg generic</a> buy generic atorvastatin