Squash

Hvordan man dyrker vinter squash

Hvordan man dyrker vinter squash
  • 2050
  • Brian Casey

Plantning og afstand. Så squashfrø 5-7 cm dybe. Så squash i bakker eller omvendte bakker med 4 til 5 frø, der er mellem 3 og 4 tommer (7-10 cm) fra hinanden; tynd til de to stærkeste kimplanter. Rumbakker 6 til 8 fod (1.8-2.4m) fra hinanden. I rækker plantes 2 squashfrø 10 cm fra hinanden i rækker 3 til 5 fod (.

  1. Hvilken måned planter du vinter squash?
  2. Hvad er den bedste måde at dyrke vinter squash på?
  3. Har vinter squash brug for en espalier?
  4. Kan du dyrke vinter squash om sommeren?
  5. Hvad kan du ikke plante med vinter squash?
  6. Hvor mange squash vil en plante producere?
  7. Kommer squash tilbage hvert år?
  8. Hvor sent kan du plante butternut squash?
  9. Hvor lang tid tager det, før vinter squash modnes?
  10. Kan squash vokse i potter?
  11. Har butternut squash brug for at klatre?
  12. Kan du dyrke squash i en hævet seng?

Hvilken måned planter du vinter squash?

Om vinter squash

Fordi vinter squash kræver en lang vækstsæson (generelt fra 75 til 100 frostfrie dage), plantes frøene generelt i slutningen af ​​maj på de nordlige steder til begyndelsen af ​​juli i ekstremt sydlige stater.

Hvad er den bedste måde at dyrke vinter squash på?

Den bedste måde at dyrke vinter squash på er at plante frøene i rig, veldrænet jord. Sæt frøene i bakker, og når de kommer op, vokser de til ca. 5 cm.) i højden, tynd planterne til tre planter pr. bakke, og sæt planterne tre meter (. 91 m.)

Har vinter squash brug for en espalier?

Klatreplanter såsom bønner og vinter squash klatrer strukturen uden hjælp. Høje planter, der ikke klatrer, som tomater og tomatillos, kan hjælpe med at vinde trellis op ved forsigtigt at væve dem gennem ledningen, når de vokser.

Kan du dyrke vinter squash om sommeren?

Plant vinter squash tidligt om foråret, fra midten af ​​februar til marts, og igen når monsunfugtigheden kommer i juli og begyndelsen af ​​august. Etableret frugt på vinter squash modner ved temperaturer op til 100 ℉, men pollen er ikke levedygtig til at producere ny frugt.

Hvad kan du ikke plante med vinter squash?

At lade grøntsager som radiser og gulerødder blomstre og vedvare i din have, mens squash blomstrer, kan også tiltrække bier og hjælpe med squashbestøvning. Undgå at plante rodafgrøder, såsom rødbeder, løg og kartofler i nærheden af ​​squash, som kan forstyrre følsomme squashrødder, når de høstes.

Hvor mange squash vil en plante producere?

I en hjemmegård plukkes squashen hele sommeren. Dette tegner sig for en stor forskel er squash-udbytte. Generelt producerer hver plante 5 til 25 pund gul squash i vækstsæsonen. En 10 fods række gul squash er i gennemsnit 20 til 80 pund squash.

Kommer squash tilbage hvert år?

Hvis disse grøntsager forbliver i haven længe nok, kan de let spire nye planter, når foråret ankommer. Almindelige planter, der kan gøre dette, inkluderer græskar (Cucurbita maxima), squash (Cucurbita moschata), meloner (Cucumis melo), agurker (Cucumis indfødte), tomater (Solanum lycopersicum) og peberfrugter (Capsicum).

Hvor sent kan du plante butternut squash?

Butternut squash skal plantes tidligst 2 uger efter den sidste forventede frost i dit område. De kan plantes op til 12 uger eller deromkring før den første forventede frost om efteråret. Det er muligt at dyrke to butternut squashafgrøder på et enkelt år i varmere klimaer.

Hvor lang tid tager det, før vinter squash modnes?

Vinter squash er klar til høst 60 til 110 dage efter såning, når skorpe er i fuld farve og fast (nogle agern squash kan være grøn og har halvhårde skaller). Vinterkvash skal have lov til at modnes fuldt ud på vinstokken.

Kan squash vokse i potter?

Vil Squash vokse i potter? Mange sorter af agurker, peberfrugter, ærter, bladafgrøder, tomater og squash kan dyrkes i potter. I modsætning til hvad du måske tror, ​​vil disse planter producere lige så meget frugt i en beholder som de gør i jorden, så længe du vælger en passende sort og yder den pleje, de har brug for.

Har butternut squash brug for at klatre?

Squashplanter til trellisdyrkning

De mindre squash og kalebasser klarer sig godt, men vinter squash, som turban og butternut, kan blive for tung og stor til en vellykket lodret have uden yderligere støtte.

Kan du dyrke squash i en hævet seng?

Mens rumsvin som courgette og vinter squash vil klare sig godt i hævede havesenge, skal du plante dem uden for sengene! I stedet for at tage fire firkanter op til en enkelt vinter squash (der kun producerer et par squash), skal du lade pladsen være til højværdige pladseffektive afgrøder som salat, basilikum og urter.

Pottede Dracaena-parringer - Lær om planter, der fungerer godt med Dracaena
Ledsagere til Dracaena Da dracaena er en medium lys plante, så prøv at accentere den med lav til medium blomstrende etårige, såsom nogle farverige imp...
Kan du dyrke kageplanter sammen - Tips til dyrkning af ledsagende kageplanter
De fleste mennesker planter simpelthen en enkelt kageplant i en gryde, men kan du dyrke kageplanter sammen i den samme krukke? Ja. Faktisk tilføjer fl...
Planter, der rodner i vand - Hvad er nogle planter, der kan vokse i vand?
Planter, der kan vokse i vandPothos.Svensk vedbend.Fiddle leaf fig.Babys tårer.Impatiens.Coleus.Drue vedbend.Afrikansk violet.Hvilke planter kan vokse...

Endnu ingen kommentarer