Ninebark

Sådan dyrkes Ninebark (Physocarpus opulifolius)

Sådan dyrkes Ninebark (Physocarpus opulifolius)
  • 2627
  • Mark Cole
  1. Hvordan vokser man Physocarpus?
  2. Hvor lang tid tager det Ninebark at vokse?
  3. Hvordan tager du dig af Physocarpus Opulifolius?
  4. Hvordan planter man Ninebark-buske?
  5. Er Physocarpus Opulifolius giftig?
  6. Er Ninebark giftig for hunde?
  7. Kan jeg skære Ninebark til jorden?
  8. Hvor ofte vander du Ninebark?
  9. Hvor langt fra hinanden planter du Ninebark?
  10. Kan du hårdt beskære Physocarpus?
  11. Hvad der ser godt ud med Ninebark?
  12. Er Physocarpus Opulifolius diabolo stedsegrøn?

Hvordan vokser man Physocarpus?

Physocarpus plantes bedst i godt drænet jord af ler, ler og sand i en sur eller neutral PH-balance. Giv plads til din busk til at sprede sig og udvikle sig fuldt ud.

Hvor lang tid tager det Ninebark at vokse?

På bare et års vækst kan mange ni-bark-sorter nå deres modne størrelse. Den hurtige vækst af disse planter kan være glædeligt, men også afskrækkende for nogle mennesker, da de måske bliver lidt for store i størrelse. Heldigvis er ni barks modtagelige for beskæring.

Hvordan tager du dig af Physocarpus Opulifolius?

Bedst i moderat frugtbar, humusrig, sur jord i fuld sol. Tåler alkalisk jord, men klorose kan forekomme, hvis den dyrkes i lavt kridtagtig jord. Bladene bliver grønne i høj varme eller delvis skygge.

Hvordan planter man Ninebark-buske??

Plantningskrav til ni-bark svarer til enhver træagtig landskabsbusk. Grav et hul så dybt som planteskolecontaineren og dobbelt så bredt. Plant busk, så toppen af ​​rodkuglen er nøjagtigt på jordoverfladen, fyld ud omkring rodkuglen med jord, og sørg for, at der ikke er luftlommer.

Er Physocarpus Opulifolius giftig?

Er Physocarpus 'Lille Djævel' giftig? Physocarpus 'Little Devil' har ingen toksiske virkninger rapporteret.

Er Ninebark giftig for hunde?

USDA viser det ikke som giftigt, heller ikke ASPCA. En te fra blade, bær eller bark er et udrensende middel (noget der forårsager diarré).

Kan jeg skære Ninebark til jorden?

Skær grene næsten ned til jorden.

Det er vigtigt at klippe eventuelle grene, du fjerner nær jorden. Ellers kan de hindre væksten af ​​ni-barken, og de vil også påvirke buskens udseende. Du kan endda skære hele busken næsten ned til jorden, hvis den er ude af kontrol.

Hvor ofte vander du Ninebark?

Giv ca. en tomme vand hver gang du vander din nibark. Efter det første år tåler nibarken bedre tørre forhold. Om foråret, når knopper begynder at dukke op, er det tid til at fodre din ni-bark busk med alsidig gødning.

Hvor langt fra hinanden planter du Ninebark?

Når du planter din sommervin Ninebark som en grænseplante eller ved masseplantning, skal afstanden være 72-84 inches, centreret på midten. Placering korrekt vil sikre plantens sundhed, og det forhindrer trængsel.

Kan du hårdt beskære Physocarpus?

Hvis du beskærer helt efter løveffekt, vil metoden være den samme som for senblomstrende buske: beskær busken hårdt tilbage overalt. Dette tilskynder frodig løvproduktion. Physocarpus opulifolius 'Dart's Gold' ville være et eksempel. Du ofrer dens blomster, men de er alligevel uden betydning.

Hvad der ser godt ud med Ninebark?

Ledsager plantning og design

I en blandet buskgrænse vokser nibark med andre løvfældende buske, såsom lilla og spirea. Brug ni farvede barker på bagsiden af ​​en flerårig blomstergrænse for at vise de farvestrålende flerårige planter som solblomster og bi-balsam.

Er Physocarpus Opulifolius diabolo stedsegrøn?

Physocarpus opulifolius 'Diabolo' er en stilfuld løvfældende busk, dyrket for sin rige lilla løv. Den bærer også smukke lyserøde, hvide blomster på hvælvende grene i begyndelsen af ​​sommeren efterfulgt af blanke røde frøhoveder om efteråret - begge står smukt i kontrast til bladene.

Sovende pærevanding - vander jeg pærer efter blomster er væk
Om sovende pærevanding I områder, der ikke dræner så frit, kan den samme berøringstest bruges, men mængden af ​​vand reduceres betydeligt for at forhi...
Flower Bulb Division Hvordan og hvornår man skal opdele plantepærer
Når man deler pæreplanter, er det vigtigt at vente, indtil løvet dør naturligt tilbage, normalt om efteråret. Pærerne har brug for det løv for at saml...
Plantetid for Zone 8-løg Hvornår planter jeg Zone 8-løg
Hvornår skal man plante løg i zone 8 Haver Løg, der er designet til at blive plantet om efteråret, kan plantes i zone 8 når som helst mellem oktober o...
buy atorvastatin for sale <a href="https://lipiws.top/">order lipitor without prescription</a> cheap lipitor 80mg
order lipitor pill <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 10mg for sale</a> buy atorvastatin 20mg pills