Malabar

Sådan dyrkes malabar spinat

Sådan dyrkes malabar spinat
  • 4084
  • Peter Kennedy

Direkte så Malabar spinatfrø i USDA zone 7 eller varmere, to til tre uger efter den sidste frostdato. Hvis du bor i en køligere zone, skal du starte frøene indendørs cirka seks uger før den sidste frost. Vent med at transplantere, indtil jorden er opvarmet, og der er ingen chance for frost.

  1. Hvor lang tid tager Malabar-spinat at vokse?
  2. Kan Malabar-spinat dyrkes af stiklinger?
  3. Hvordan dyrker og høster du Malabar-spinat?
  4. Er Malabar spinat sund?
  5. Kan Malabar-spinat dyrkes indendørs?
  6. Kan du spise Malabar spinat rå?
  7. Hvordan kan du fortælle Malabar spinat?
  8. Har Malabar-spinat brug for espalier?
  9. Er Malabar-spinat høj i oxalsyre?
  10. Blomstrer Malabar spinat?

Hvor lang tid tager Malabar-spinat at vokse?

Malabar-spinat dyrkes let af de små afrundede frø. Denne varme sæsongrøntsag er meget frostfølsom og bør ikke plantes udendørs før et par uger efter al fare for frost er forbi. Start frø indendørs 6-8 uger før sidste frost. Frø skal spire inden for 10 dage til 3 uger.

Kan Malabar-spinat dyrkes af stiklinger?

Malabar spinat kan dyrkes af enten frø eller stiklinger, men jeg finder det nemmest at dyrke fra stiklinger. Når jeg er ude for at høste blade og stængler og finder en stamme, der er for stor eller for hård til at spise, skubber jeg den simpelthen ned i jorden, og det meste af tiden vil den rodfæste igen.

Hvordan dyrker og høster du Malabar-spinat?

Skær bare blade og ømme nye stængler 15-20 cm.) lang med en saks eller en kniv. Malabar tager aggressiv beskæring, og det vil ikke skade planten på nogen måde. Faktisk vil plukning af store mængder af planten kun signalere, at det bliver endnu buskere.

Er Malabar spinat sund?

Sundhedsmæssige fordele

Malabar-spinat indeholder meget vitamin A (100 gram indeholder ca. 8.000 enheder), C-vitamin, jern og calcium. Det har en høj mængde protein til en plante og er også en god kilde til magnesium, fosfor og kalium.

Kan Malabar-spinat dyrkes indendørs?

Malabar-spinat er en smuk spiselig plante, som du nemt kan dyrke indendørs her i Storbritannien! Du kan starte det fra frø oprindeligt, og derefter kan du tage stiklinger for at sprede denne spinat.

Kan du spise Malabar spinat rå?

De kan spises rå i salater, koges, dampes, omrøres eller tilsættes supper, gryderetter, tofu-retter og karryretter. ... Da rødstammet Malabar-spinat kan miste meget af sin røde farve, når den er kogt, er den måske bedst anvendt (visuelt set) i rå retter.

Hvordan kan du fortælle Malabar spinat?

Basella alba er en spiselig flerårig vinstok i familien Basellaceae. Det findes i tropisk Asien og Afrika, hvor det i vid udstrækning bruges som bladgrøntsag. Det er hjemmehørende i det indiske subkontinent, Sydøstasien og Ny Guinea.
...
Basella alba.

Malabar spinat
Klade:Eudicots
Bestille:Caryophyllales
Familie:Basellaceae
Slægt:Basella

Har Malabar-spinat brug for espalier?

Malabar spinat er en kraftig klatreplante, der har brug for en espalier eller anden støtte. Det overhaler hurtigt andre planter.

Er Malabar-spinat høj i oxalsyre?

Ligesom foråret spinat indeholder Malabar spinat også oxalsyre (et naturligt forekommende stof, der findes i nogle grøntsager). På grund af sin klatrevane ville Malabar-spinat være en fremragende tilføjelse til en gårdhave eller lodret have og ville være meget tilfreds med at vokse i en gryde med en slags trellis.

Blomstrer Malabar spinat?

De grønne, hjerteformede blade vokser spiralformet på stilkene, og Malabar spinatblomster vises på tykke, forgrenede pigge, der vokser sammen med bladene, mod slutningen af ​​vinstokke. Blomsterne er hvide, lyserøde eller røde.

Hvad er De Morges Braun Salat - Vedligeholdelse af De Morges Braun Salatplanter
Hvordan behandler man hovedsalat?Kommer salat tilbage efter skæring?Hvor ofte skal du vandesalat?Kan du høste romansalat mere end en gang?Har salat br...
Valmaine salatplanter - Sådan dyrkes Valmaine Romaine salatplanter
Valmaine romaine salat vil vokse i enhver frugtbar, fugtig havejord. I hjemmets have kan Valmaine-salatfrø sås direkte i haven om foråret, når jorden ...
Oplysninger om vintertæthed - Sådan dyrkes vintertæthedssalatplanter
Som de fleste salater kræver frøet af vinterdensitetssalat kølige temperaturer for at spire. Frø kan sås direkte i haven hver 2-3 uger, ca. 1/8 tomme ...
order lipitor 20mg <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg drug</a> buy lipitor 80mg online cheap
buy atorvastatin pills <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 10mg pill</a> buy atorvastatin online