Hollyhocks

Hvordan man dyrker Hollyhock (Alcea) blomster

Hvordan man dyrker Hollyhock (Alcea) blomster
  • 2250
  • Michael Williams

Hollyhocks tolererer delvis skygge, især i varme klimaer, men de blomstrer bedst i fuld sol. Så frø direkte i din have fra foråret til to måneder før den første tunge frost om efteråret. Ret jorden, før du planter, med kompost og gødning for at forbedre dræningen.

  1. Hvordan dyrker du Alcea?
  2. Er Alcea det samme som Hollyhock?
  3. Hvilken måned planter du stokrosefrø?
  4. Vil stokroser vokse i skyggen?
  5. Kan stokroser dyrkes i potter?
  6. Kommer stokroser tilbage hvert år?
  7. Spred stokroser?
  8. Er stokroser giftige for hunde?
  9. Hvor vokser stokroser bedst?
  10. Hvor dybe går Hollyhock rødder?
  11. Er stokroser invasive?

Hvordan dyrker du Alcea?

Hollyhocks har brug for fuld sol og fugtig, rig, godt drænet jord. Fejlen mange uerfarne stokrosproducenter laver er at plante denne blomst i jord, der er for tør. Hvis du planter frø, så frøene udenfor omkring en uge før sidste frost. Hvis du planter kimplanter ud, skal du vente ca. to til tre uger efter sidste frost.

Er Alcea det samme som Hollyhock?

Den næste sort, som vi skal se på, er Alcea Ficifolia, som er en mindre kendt type Hollyhock. Denne figenbladede Hollyhock er en robust plante, der producerer flere stængler i bunden af ​​planten, som hver vil give blomster.

Hvilken måned planter du stokrosefrø?

Hvornår skal man plante?

Pottevoksede stokroser plantes bedst om foråret eller efteråret, men kan plantes når som helst og placere dem 60 cm fra hinanden.

Vil stokroser vokse i skyggen?

De kan ikke lide tør jord. Med tilstrækkelig fugt og god dræning kan stokroser trives i fuld sol eller delvis skygge. Prøv dem et par forskellige steder i din have og se, hvor de er lykkeligste.

Kan stokroser dyrkes i potter?

Hollyhocks klarer sig bedst i en syd- eller vestvendt position i fugtig, men godt drænet jord. Kridtagtige, sandede eller leragtige jordarter er ideelle. Plant dem bag på en kant, da de kan nå højder på 2 m eller mere. Hollyhocks er ikke egnede til dyrkning i potter.

Kommer stokroser tilbage hvert år?

De ser ud til at være stauder, da de kommer tilbage år efter år, men de er faktisk toårige, der selv frø prolifically. At være en toårig periode betyder, at det ofte er bedst at starte nye Hollyhocks i august eller september, så de derefter blomstrer den følgende sommer.

Spred stokroser?

Når du først har etableret Hollyhocks, vil du have dem for evigt. Du bliver nødt til at være sikker og døde over hovedet for at forhindre at blive for mange, de spredes let, men det er alt sammen en del af havearbejde. Enkeltblomst hollyhocks tiltrækker kolibrier, bier og sommerfugle, og de er værtsplanter til Paint Lady larverne.

Er stokroser giftige for hunde?

Hollyhocks. Disse blomster er også ikke-giftige for hunde eller katte, men du skal være forsigtig med stilke og blade, da de kan have harpiks eller fiber, som kan forårsage hudallergi.

Hvor vokser stokroser bedst?

Hvor skal man plante: Plant i et godt drænet område med fuld sol til delvis skygge. På grund af deres højde skal du beskytte mod skadelige vinde og yde støtte såsom et hegn, mur, espalier eller pæl. Hollyhocks vil let selvfrø, hvis de overlades til deres egne enheder, så lokaliser dem i et område, hvor dette ikke vil være til gene.

Hvor dybt går Hollyhock rødder?

Hullet skal være bredere end rødderne og dybt nok til at tilskynde den lange taproot af bare rodstokrostplanter til let at vokse nedad. Ved plantning skal pæleroden pege nedad. Plant dog ikke for dybt, bare et par inches (5 cm.) under jorden.

Er stokroser invasive?

Hollyhock mallow anbefales til U.S. Department of Agriculture plantehardiness zoner 4 til 10. Selvom det ikke betragtes som invasivt, kan andre Malva-arter blive ukrudt og potentielt invasive i nogle områder, så vær sikker på at du køber planter eller frø til den ønskede art.

Sådan dyrkes Pampas Grass
Pampas græs kan lide fuld sol i mindst seks timer om dagen og vokser bedst i godt drænet jord. Hvis du planter en hæk, skal du placere planterne seks ...
Ny græsplæneinstallation
Sådan klargøres og installeres en ny græsplæne fra sodFjern den gamle græsplæne / ukrudt / snavs. ... Bed græsplæneområdet. ... Tilsæt ny topjord. ......
Valg af det rigtige græsplæne
Hvordan vælger jeg det rigtige græs?Hvilken type græs er bedst til min græsplæne?Hvad er den mest holdbare græsform?Hvordan gør jeg mit græs grønt hel...
buy atorvastatin 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 20mg online</a> buy atorvastatin generic
purchase lipitor <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg canada</a> buy atorvastatin 10mg pill