Clethra

Hardy Summersweet Hvordan man dyrker Clethra Alnifolia

Hardy Summersweet Hvordan man dyrker Clethra Alnifolia
  • 1745
  • Pierce Walters

Clethra Alnifolia planteinstruktioner Grav et hul omkring fire gange så bredt som rodkuglen og lige så dybt. Sørg for, at buskens rødder ikke er komprimeret, og spred nogle ud, hvis det er nødvendigt. Anbring busken i hullet, og fyld den med vand, så den kan absorbere. Derefter genopfyldes med jord og vand igen.

  1. Hvordan dyrker du Clethra alnifolia?
  2. Vil Summersweet vokse i skygge?
  3. Er Clethra alnifolia invasiv?
  4. Kan Clethra alnifolia lide skygge?
  5. Er Summersweet giftig for hunde?
  6. Hvad lugter Summersweet?
  7. Har du dødhåret Summersweet?
  8. Hvornår skal jeg befrugte min Summersweet?
  9. Er Clethra en stedsegrøn?
  10. Hvad er de mest duftende træer?
  11. Hvad skal jeg plante i stedet for sommerfuglbuske?
  12. Hvad er den mest duftende stedsegrønne?

Hvordan dyrker du Clethra alnifolia?

Clethra alnifolia i fuldt flor i løbet af juli. Clethra vokser bedst i sure, fugtige, godt drænet jord. Til plantning i tunge lerjord er det bedst at tilføje en jordændring, såsom komposteret, malet fyrbark, for at forbedre jorddræningen.

Vil Summersweet vokse i skygge?

Tåler fuld skygge. Arten er hjemmehørende i det østlige U.S. Pleje Giv fuld sol til delvis skygge og frugtbar, helst sur, medium til våd jord. Summersweet tåler lerjord og fuld skygge.

Er Clethra alnifolia invasiv?

Den har duftende blomster i juli og august elsket af bestøvere. ... Denne busk er smuk, når den blomstrer, og den holder en kompakt form, hvis den beskæres hvert efterår efter blomstringen. Men det er meget invasivt.

Kan Clethra alnifolia lide skygge?

Lad ikke tung skygge eller fugtig og lerjord forhindre dig i havearbejde. Den vokser bedst i fuld sol til delvis skygge og fugtig til våd jord. ...

Er Summersweet giftig for hunde?

Tag taks, tak, det er giftigt for næsten alt. Mens det vokser i skygge, er frøet inde i bærene giftigt for kæledyr og mennesker.

Hvad lugter Summersweet?

Vaniljespice og Sugartina Crystalina Summersweet (Clethra alnifolia) Denne letgående indfødte busk blomstrer midt på sommeren - desto bedre kan du nyde sin sødkrydrede duft, der svæver på den varme julibrise.

Har du dødhåret Summersweet?

"Hummingbird" sommersøde blomstrer i fire til seks uger, men har ikke tendens til at genoplive, når han er dødhåret. Fjernelse af brugte blomster ville også fjerne de attraktive mørkebrune frøkapsler, der giver vinterinteresse.

Hvornår skal jeg befrugte min Summersweet?

Denne form for befrugtning skal udføres tre eller fire gange om året, der starter i april og slutter medio juli. Jord kan også forsures med svovl fra jord, aluminiumsulfat eller mel af bomuldsfrø, men disse produkter vil ikke befrugte planten.

Er Clethra en stedsegrøn?

Clethra pringlei, almindeligvis kaldet mexicansk clethra, er en stedsegrøn busk til 8-12 'høj, der undertiden stiger som et lille træ til 20' høj. Det er hjemmehørende i Mexico.

Hvad er de mest duftende træer?

Frasier-granen er en af ​​de mest aromatiske træer, du kan plante i dit landskab, og en af ​​de hårdeste også. Hvis du elsker skønheden i en stedsegrønne og længes efter den fyrretræslugt, kan du ikke gå galt med en Frasier-gran. Disse duftende træer er lette at dyrke, enkle at passe på og smukke hele året rundt.

Hvad skal jeg plante i stedet for sommerfuglbuske?

Her er 3 af vores foretrukne udskiftninger af indfødte planter til sommerfuglbuske.

Hvad er den mest duftende stedsegrønne?

10 planter med duftende blade

Hvad er fru. Burns Basil - Tips til dyrkning af fru. Burns basilikumplanter
Hvad er hemmeligheden bag voksende basilikum?Er fru Burns Citron basilikum spiselig?Er kaffegrunder gode til basilikumplanter?Hvordan ser overvandet b...
Voksende Minette Basil Planter - Oplysninger om Minette Dværg Basil
Voksende Minette Basil Minette Basil er moden 65 dage efter såning. Frø kan sås direkte udenfor eller startes indendørs. For at starte frø indendørs s...
Lemon Basil Care Hvordan man dyrker Citron Basil Herbs
Citron basilikumpleje Sørg for, at stedet er godt drænet, og inkorporer noget kompost, sand eller andet grovt materiale for at forbedre porøsiteten. V...
order generic lipitor 80mg <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 80mg online cheap</a> atorvastatin 40mg generic
lipitor 80mg usa <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 40mg without prescription</a> atorvastatin 20mg pill