Limbo

Gumbo Limbo Info - Sådan dyrkes Gumbo Limbo træer

Gumbo Limbo Info - Sådan dyrkes Gumbo Limbo træer
  • 3032
  • William Hensley

Formering sker ved frø, der let spirer, hvis de er friske, men oftest formeres gumbo-limbo ved stiklinger af enhver størrelse kvist eller gren. Kæmpe truncheons (op til 12 inches i diameter) plantes i jorden, hvor de spire og vokse til et træ.

  1. Hvor lang tid tager det at dyrke et gumbo limbo træ?
  2. Gør gumbo limbo træer hurtigt?
  3. Hvordan plejer du et gumbo limbo træ?
  4. Hvad afhænger et gumbo-limbo-træ af?
  5. Er gumbo limbo træer rodet?
  6. Hvor meget koster et gumbo limbo træ?
  7. Hvad er Gumbo Limbo godt for?
  8. Hvor stort får et gumbo limbo træ?
  9. Hvordan transplanterer du et gumbo limbo træ?
  10. Er Gumbo-Limbo et hårdt træ?
  11. Er Gumbo-Limbo bær spiselige?
  12. Hvordan ser et gumbo-limbo-træ ud?

Hvor lang tid tager det at dyrke et gumbo limbo træ?

Gumbo Limbo Info

Træet er hjemmehørende i det sydlige Florida og spænder over hele Caribien og Syd- og Mellemamerika. Det vokser ekstremt hurtigt - i løbet af 18 måneder kan det gå fra et frø til et træ, der når 6 til 8 fod i højden (2-2.5 m.). Træer har en tendens til at nå 25 til 50 fod (7.5-15 m.)

Gør gumbo limbo træer hurtigt?

Pas på! De vokser hurtigt. Gumbo Limbo træer kan nå højder på 30-40 fod med en baldakin på 60 fod. De opnår denne størrelse relativt hurtigt med en gennemsnitlig levetid for træet er cirka 100 år.

Hvordan tager du dig af et gumbo limbo træ?

Plantepleje

Trimning af et gumbo limbo træ er kun nødvendigt for at fjerne for lave grene for at muliggøre fodtrafik, eller hvor grenene strækker sig over en indkørsel. Disse træer er tørke tolerante, når de først er etableret. De klarer sig bedst med regelmæssig kunstvanding og tid til at tørre ud mellem vandingerne.

Hvad afhænger et gumbo-limbo-træ af?

Gumbo limbo trives naturligvis i vores fattige, alkaliske jord. Selvom det ikke tåler langvarig saltvandoversvømmelse, har det en moderat tolerance over for saltluft, så det er et godt kysttræ. Når det er etableret, kræver det slet ingen kunstvanding eller yderligere ernæring.

Er gumbo limbo træer rodet?

Gumbo-limbo har let, blødt træ, så det plantes bedst væk fra bygninger. Og husk: Det bliver stort til 60 fod i højden. --Mahogni, Swietenia mahagoni: et smukt stort træ til græsarealer. Det kan nå 50 til 60 fod i højden og er noget rodet med blad- og frugtdråbe.

Hvor meget koster et gumbo limbo træ?

Gumbo Limbo er en hurtigavler, du kan plante i fuld sol til delvis skygge. Mest set i hjemmelandskaber er omkring 25 eller 30 fod høje, selvom træet kan nå 40 fod. Til salg nu i 3 gallon potter, ca. 6 meter høje, kun $ 10. De varer ikke længe til denne pris!

Hvad er Gumbo Limbo godt for?

Gumbo Limbo er et meget nyttigt træ; træet er velegnet til let konstruktion og brænde, og harpiksen bruges som lim, lak og røgelse. Antiinflammatoriske egenskaber i dets blade, bark og harpiks kan bruges til at behandle en række smerter og smerter. Harpiksen bruges som en behandling for gigt.

Hvor stort får et gumbo limbo træ?

Moden Gumbo-Limbo. Dette store halvgrønne træ med en åben, uregelmæssig til afrundet krone kan nå 60 fod i højden med en lige eller bredere spredning, men ses normalt mindre (25 til 40 fod høj og 25 til 30 fod bred) i landskabsplantager (fig.

Hvordan transplanterer du et gumbo limbo træ?

Det rødder let fra grenstiklinger eller vokser fra frø.

  1. Tag en klipning fra et gumbo limbo træ ved hjælp af en beskæresav til grene med større diameter eller beskæresaks til grene med lille diameter. ...
  2. Grav et hul 12 til 18 inches dybt i godt drænet jord. ...
  3. Vand skæringen ofte, indtil den rødder.

Er Gumbo-Limbo et hårdt træ?

Det bløde, lette og let udskårne træ af gumbo-limbo blev brugt til fremstilling af karruselheste inden fremkomsten af ​​støbt plast. ... Gumbo-limbo kaldes ofte "turisttræet", fordi træets bark er rød og skræller, ligesom huden på en solbrændt turist.

Er Gumbo-Limbo bær spiselige?

Den har et enkelt bagagerum, der er glat og rødt. Bladene er lyse grønne og blomsterne er cremet hvide. Frugterne er spiselige saftige røde bær.

Hvordan ser et gumbo-limbo-træ ud?

Gumbo-limbo er et stort, langsomt løvfældende træ, der vokser fra 50 'til 60' højt med kraftige, massive grene og en spredt, afrundet krone. Blade: Bladene er skiftevis arrangeret, ulige pinnately sammensat med 3 til 9 (for det meste 5 til 7) foldere, der er 2 "til 3" lange og 1 "til 2" brede.

Tomater vokser godt i containere
1. Vælg den rigtige type tomat. Bestemme typer (også kaldet busk-, kompakt- eller gårdhaveplanter) er normalt de bedste tomatplanter til beholdere, da...
Hurtige tip til containertomater
Hvor ofte skal jeg befrugte mine containertomater?Hvordan understøtter du containertomater?Hvad er den bedste gødning til potteplanter?Kan du over van...
Voksende Roma-tomater
Roma-tomatplanter kræver en lang vækstsæson. De startes bedst indendørs ca. 6 til 8 uger før den sidste frostdato. For de bedste resultater så frøene ...
order lipitor sale <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin for sale</a> lipitor 40mg us
buy atorvastatin generic <a href="https://lipiws.top/">how to buy lipitor</a> order atorvastatin 10mg online