Silene

Voksende Silene Armeria Lær hvordan man dyrker Catchfly Plants

Voksende Silene Armeria Lær hvordan man dyrker Catchfly Plants
  • 2816
  • Michael Williams
  1. Hvordan dyrker du en Catchfly?
  2. Hvordan vokser du Silene Armeria?
  3. Hvordan holder du af en Catchfly?
  4. Hvordan tager du dig af en Silene-plante?
  5. Har Silene brug for fuld sol?
  6. Er Armeria selv frø?
  7. Har du dødhåret Silene?
  8. Er catchfly spiselig?
  9. Hvordan deadhead du en rosenkampion?
  10. Hvor stor vokser Silene?
  11. Hvordan planter man Silene frø?
  12. Hvordan vokser du lyserød ild?

Hvordan dyrker du en Catchfly?

Catchfly planter dyrkes af frø. Så frø tidligt på sæsonen, ca. 3 uger før den sidste frost i dit område. Dæk frø let med 1/4 "havejord. De spirer let, og planterne vokser hurtigt.

Hvordan vokser du Silene Armeria?

Start frøene indendørs mindst otte uger før den sidste forventede frost. Så frø i lejligheder fyldt med pottejord af god kvalitet. Frøplanter dukker op inden for 15 til 25 dage. I tempererede klimaer kan du direkte så frøene tre uger før den sidste frost.

Hvordan holder du af en Catchfly?

Garden Catchfly nyder fuld sollys til delvis skygge. I varmere klimaer bliver den delvise skygge afgørende, da planten ikke blomstrer i ekstrem varme. Catchfly behøver ikke meget vand for at overleve og foretrækker faktisk lidt fugtig til tørt, godt drænet sand eller grusrig jord.

Hvordan tager du dig af en Silene-plante?

Silene dioica er en god tilføjelse til et stenet eller delvist skyggefuldt hjørne og er en fantastisk tilføjelse til en fugtig wildflower-eng. De bedste resultater vokser i sol til delvis skygge i fugtig, men godt drænet jord. Skær stilke tilbage efter blomstring for at tilskynde til en anden skylning.

Har Silene brug for fuld sol?

Silene vokser bedst i fuld sol eller delvis skygge og godt drænet jord.

Er Armeria selv frø?

I modsætning til de fleste lyserøde vil det med glæde selv frø rundt i haven og ikke trænge andre planter ud, som nogle selvsåere gør.

Har du dødhåret Silene?

Re: Sådan deadhead silene ordentligt

Deadhead, der stammer ned til en knude, eller en lidt lavere for at fremme flere blomster. Skær alle stilke ned om efteråret, når den er finshed hele blomstringen.

Er catchfly spiselig?

pH: A = syre N = neutral B = basisk (alkalisk).
...
Bevaringsstatus.

Latinsk navnSilene firma
Almindeligt navnCatchfly
FugtighedM
Spiselig1
Medicinsk2

Hvordan deadhead du en rosenkampion?

Som med lilla toadflax skal du deadhead for at få det bedste ud af denne plante. Og desværre betyder deadheading rose campion at skære hver blomst individuelt ved hjælp af saks eller små klipper. Hver plante producerer snesevis af blomster, så der er behov for ugentlige deadheading-sessioner.

Hvor stor vokser Silene?

Medlemmer af Silene-plantens slægt kan enten være hårdføre etårige eller flerårige planter og har en højde på fra 5 til 60 cm. Da de er en stor slægt, er den blomstrende tid for Silene artsspecifik, lige fra forår til tidligt efterår. De bærer normalt masser af små blomster, der kan være røde, lyserøde eller hvide.

Hvordan planter man Silene frø?

Så i en kold ramme om efteråret eller det tidlige forår. Så direkte efter fare for frost. Overfladeså på fugtig, godt drænet frøkompost. Bare dæk frø med et drys af jord.

Hvordan vokser du lyserød ild?

Voks i fuld sol eller lys skygge i godt drænet, stenet jord. Vil vokse i sprækker på klipper. Planter kan være kortvarige, men ofte selvsåede. Fordi stilke er skøre og efterlader klistrede, skal du transplantere og dele dem i marts, før stilkene spire op.

Blomster, der tiltrækker bestøvere Det handler ikke om voksne
Hvilke blomster tiltrækker bestøvere?Hvad er 3 blomsteregenskaber, der tiltrækker en bestøver?Hvilke planter tiltrækker bestøvere, der er hjemmehørend...
Buske til bestøvere 5 blomstrede valg for bier og sommerfugle
5 Blomstrende buske til bestøvereNinebark (Physocarpus opulifolius): Ninebark er en dejlig blomstrende busk hjemmehørende i det østlige Nordamerika. ....
Bestøver havedesign Sådan kommer du i gang med at tiltrække bier, sommerfugle og fugle
Hvordan tiltrækker jeg bier og sommerfugle til min have?Hvordan tiltrækker jeg bier til min have til bestøvning?Hvordan tiltrækker du fugle og sommerf...
order atorvastatin 40mg sale <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg generic</a> cost atorvastatin 10mg