Peruansk

Dyrkning af peruvianske påskeliljer Sådan dyrkes peruvianske påskeliljer

Dyrkning af peruvianske påskeliljer Sådan dyrkes peruvianske påskeliljer
  • 2930
  • William Hensley

Peruvianske påskeliljer er lette at dyrke i de fleste områder af San Diego. De kan lide godt drænet, organisk rig jord, fugtig men ikke blød. Planten skal placeres, hvor den bliver delvis til fuld sol. Plant pærer 12-18 inches fra hinanden og fodre med en højfosfor (flydende foretrukken) gødning om foråret.

  1. Hvordan dyrker du peruvianske påskeliljer?
  2. Hvornår skal jeg plante peruvianske påskeliljer?
  3. Hvad er peruvianske påskeliljer?
  4. Blomstrer hymenocallis hvert år?
  5. Hvor dybt planter du peruvianske påskeliljer?
  6. Kan peruvianske påskeliljer dyrkes i potter?
  7. Hvor lang tid tager det en peruansk påskelilje at blomstre?
  8. Er påskeliljer enårige eller flerårige?
  9. Hvordan planter man Ismene-løg?
  10. Er hymenocallis hjorte resistent?

Hvordan dyrker du peruvianske påskeliljer?

De klarer sig godt i delvis skygge eller fuld sol, men ikke i fuld skygge, og de sætter pris på fugtig, men godt drænet jord. Fordi de er blomstrende om sommeren, er det en god idé at dyrke peruvianske påskeliljer i senge sammen med løg, der blomstrer tidligere om foråret. De kan også dyrkes i beholdere.

Hvornår skal jeg plante peruvianske påskeliljer?

Plant løgene i haven i det sene forår, når der ikke længere er fare for frost. Planterne ser ikke ud til at være følsomme over for kulde, så længe der ikke er frost eller fryser. Pæren skal plantes, så toppen er tre til fire inches under jordoverfladen.

Hvad er peruvianske påskeliljer?

Peruviansk påskelilje (Hymenocallis x festalis) er en menneskeskabt hybrid af to af de omkring 50 sommerblomstrende pæreplanter, der vokser i varme tempererede og tropiske regioner i Nord- og Sydamerika. Disse planter har en række almindelige navne som edderkoppelilje, kurvblomst, kronskønhed og påskelilje.

Blomstrer hymenocallis hvert år?

Disse duftende, eksotiske blomster er slægtninge til amaryllis. Pærerne er vinterhårde stauder i zone 8-10. I køligere områder behandles hymenocallis enten som en etårig, eller pærerne bringes indendørs til vinteren.

Hvor dybt planter du peruvianske påskeliljer?

Peruvianske påskeliljer skal plantes 4-6 "dybe.

Kan peruvianske påskeliljer dyrkes i potter?

Plant løgene igen om foråret, når frost ikke længere er en trussel. Peruvianske påskeliljer kan dyrkes med succes i potter eller beholdere. Disse kan bringes indendørs til vinteren. Anbring gryderne i et lyst rum, men reducer vandingen.

Hvor lang tid tager det en peruansk påskelilje at blomstre?

Vand gryden, og læg den i et solrigt vindue. Foder pæren hver anden uge efter at den er spiret med højfosfor, flydende organisk gødning. Forvent blomstringer om cirka seks uger.

Er påskeliljer enårige eller flerårige?

Du kan heller ikke have for mange, da de næsten altid er de eneste planter, der blomstrer i haven i det tidlige forår. Påskeliljer er nogle af de letteste forårsblomstrende løg at dyrke og er flerårige, så de kommer pålideligt tilbage år efter år. Sådan plantes og dyrkes påskeliljer.

Hvordan planter man Ismene-løg?

Plant 10 cm dybt. Plant i et køligt drivhus eller udendørs, men kun et beskyttet sted. Hvis du starter i potter, skal du bruge en let kompost og vand frit i vækstsæsonen. Hvis du planter udendørs, skal du plante hver pære ca. 10 cm dyb og mindst 30 cm fra hinanden i frugtbar, godt drænet jord.

Er hymenocallis hjorte resistent?

Hymenocallis Festalis | Hjortebestandige planter.

Fetterbush Information, der vokser Fetterbush i haven
Fetterbush vokser bedst i U.S. Department of Agriculture plantehardiness zoner 7b til 9. Plant buskene i delvis skygge i fugtig jord. Fetterbush tåler...
Hvad er Adenanthos - Hvordan man dyrker en Adenanthos Bush
Hvordan planter man Adenanthos?Kan du dyrke uldne buske fra stiklinger?Er der en dværguldsbusk?Hvor lang tid tager det for en busk at vokse?Hvor længe...
Stauder til skygge Tolerante stauder til zone 8
Stauder til Deep ShadeHosta (Hosta spp.) ... Lungwort (Pulmonaria) - Lyserøde, hvide eller blå blomster.Corydalis (Corydalis) - Farverigt løv; hvide, ...
atorvastatin 20mg canada <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg over the counter</a> atorvastatin 40mg us
order lipitor 40mg for sale <a href="https://lipiws.top/">generic lipitor 20mg</a> order lipitor pill