Jord

Edgeworthia Information Lær mere om Paperbush Plant Care

Edgeworthia Information Lær mere om Paperbush Plant Care
  • 2498
  • Lester Lawrence

Paperbush værdsætter et voksende sted med organisk rig jord og fremragende dræning. De vokser også bedst et meget skyggefuldt sted. Men paperbush gør det også okay i fuld sol, så længe det bliver generøs kunstvanding. Dette er ikke en tørke-tolerant plante.

  1. Hvordan holder du af edgeworthia?
  2. Hvor vokser Edgeworthia Chrysantha?
  3. Hvordan beskærer du en Paperbush?
  4. Kan du beskære edgeworthia?
  5. Kan du transplantere edgeworthia?
  6. Hvorfor mister min Daphne blade?
  7. Hvordan planter man en papirbusk??
  8. Hvor stor vokser edgeworthia?
  9. Hvor vokser edgeworthia?

Hvordan holder du af edgeworthia?

Edgeworthia foretrækker veldrænet jord, men for den bedste blomsterproduktion har den brug for masser af fugt i vækstsæsonen. Hvis den er etableret i jord med højt organisk stof, er den temmelig tørke tolerant. Det er også hjortebestandigt. Det vokser godt i hårdførhedszoner 7-9, og det kan overleve i beskyttede områder i zone 6.

Hvor vokser Edgeworthia Chrysantha?

Hvordan man vokser

  1. Dyrkning Bedst dyrket i en beskyttet stilling i fuld sol eller lys dapplet skygge i godt drænet, humusrig lerjord.
  2. Formering Rødgrønt træ og halvmodne knivspidser om sommeren i frit dræningskompost.

Hvordan beskærer man en Paperbush?

Det pæne ved paperbush er, at de laterale knopper er meget mærkbare på stammen. Når planten er blomstret, skal du skære flere af stilkene tilbage til næsten jordoverfladen, hvilket gør dit beskæring i 45 graders vinkel lige over en udad voksende knopp.

Kan du beskære edgeworthia?

Edgeworthia trives i fugtig, godt drænet jord og delvis skygger til fuld sol. Denne busk når 4 til 6 meter høj med samme bredde og kan let beskæres for at opretholde form og størrelse.

Kan du transplantere edgeworthia?

Jord og transplantation

Edgeworthia chrysantha vokser i en bred vifte af jordtyper - sand, lerjord eller lerjord. ... Uanset jordtype skal den være humusrig og godt fugtig. Da det er en løvfældende busk, er det bedst at transplantere i den sovende periode (det tidlige forår og det sene efterår).

Hvorfor mister min Daphne blade?

Ofte lider daphnes også af rodrot. Planten kunne let have været overvandet, og rødderne rådner derefter, så bladene ser bedrøvede ud. Et andet problem, som daphnes har, er, at bladene pludselig hænger svagt ned og føles læderagtige og tørre. Oftest er dette også forårsaget af overvanding.

Hvordan planter man en papirbusk??

Voksende tip

Paperbush trives i fugtig, sur jord, der er godt drænet og rig på organisk materiale. Vand regelmæssigt om sommeren og efteråret for at sikre, at jorden forbliver konstant fugtig. Undgå at flytte busken, når den er plantet, da den er rørende, indtil den er veletableret.

Hvor stor vokser edgeworthia?

Edgeworthia chrysantha, almindeligvis kaldet paperbush eller edgeworthia, er en løvfældende suckerende busk, der typisk vokser til 4-6 'høj og så bred.

Hvor vokser edgeworthia?

Planterne trives i U.S. Department of Agriculture plantehardiness zoner 7 til 9, men kan kræve en vis vinterbeskyttelse i zone 7. Paperbush værdsætter et voksende sted med organisk rig jord og fremragende dræning. De vokser også bedst et meget skyggefuldt sted.

Zone 5 Figentræer - Dyrkning af et figentræ i Zone 5
Dyrkning af et figentræ i zone 5 Typisk er figentræer kun hårdføre over for USDA zone 8, mens rødderne overlever i zone 6 og 7. Vælg sorter som 'Hardy...
Plantning af grøntsager i zone 5 - Lær, hvornår man skal plante afgrøder i zone 5
Plantning dikteres generelt af den første frostfri dato og den sidste frostfri dato, som i tilfælde af USDA zone 5 er henholdsvis 30. maj og 1. oktobe...
Plantehårdhedszonemyten
Hvad betyder en plantes hårdhed?Hvorfor er hårdførhedszoner vigtige?Hvordan fungerer hårdhedszoner?Hvad er plantehårdhedszoner, og hvorfor er de vigti...
order atorvastatin 40mg generic <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg over the counter</a> buy lipitor 80mg
atorvastatin 20mg canada <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 80mg online cheap</a> lipitor 40mg oral