Kirsebær

Coral Champagne Cherries - Hvordan man dyrker Coral Champagne Cherry Trees

Coral Champagne Cherries - Hvordan man dyrker Coral Champagne Cherry Trees
  • 2985
  • William Hensley

Coral Champagne træer trives i U.S. Department of Agriculture plantehardiness zoner 6 til 8. Ligesom andre kirsebærtræer kræver denne sort en solrig placering og godt drænet jord. Hvis du dyrker kirsebær Coral Champagne, skal du bruge en anden kirsebærsort i nærheden som en bestøvningsmiddel.

  1. Er koralchampagnekirsebærtræer selvbestøvende?
  2. Hvad er Coral champagne cherry?
  3. Hvor mange kirsebærhuller har du brug for for at dyrke et kirsebærtræ?
  4. Har jeg brug for 2 kirsebærtræer for at få frugt?
  5. Har kirsebærtræer brug for en bestøver?
  6. Er Bing kirsebær søde kirsebær?
  7. Hvad er champagnekirsebær?
  8. Hvor lang tid tager det for et kirsebærtræ at bære frugt?
  9. Hvilken slags jord kan kirsebærtræer lide?
  10. Kan jeg plante en kirsebærhul?

Er koralchampagnekirsebærtræer selvbestøvende?

"Coral Champagne" kirsebærtræer producerer ikke frugt, medmindre de bestøves af en anden sort. ... Alle tre sorter kræver 700 chill timer. "Early Burlat" kræver 900 nedkølingstimer og kan dyrkes i USDA zone 5 til 9.

Hvad er Coral champagne cherry?

Coral Champagne er en kirsebær med lavt syreindhold med blankt mørkt kød og meget sød smag svarende til Bing. Denne frugt af eksportkvalitet er fast og stor til meget stor. Træet er for tidligt og bærer tungt og konsekvent. Coral Champagne har en følsomhed mod regn, der ligner Bing.

Hvor mange kirsebærhuller har du brug for for at dyrke et kirsebærtræ?

Plantning af kirsebærfrø

Plant to eller tre grove i hver beholder. Placer et solrigt sted, og hold dem vandede, så jorden forbliver fugtig, men ikke våd. Når frøplanter er omkring to inches høje, så er de så de højeste tilbage.

Har jeg brug for 2 kirsebærtræer for at få frugt?

Der skal kun plantes et surt kirsebærtræ til bestøvning og frugtsætning. ... Krydsbestøvning er overførsel af pollen fra en plante til blomsten af ​​en anden sort. Når der plantes selvfrugtbare sorter, skal der plantes mindst to forskellige sorter af søde kirsebær til frugtproduktion.

Har kirsebærtræer brug for en bestøver?

Andre frugttræer, som de fleste æbler, blommer, søde kirsebær og pærer, er krydsbestøvende eller ikke-frugtbare. De har brug for et andet træ til bestøvning og ikke kun et af den samme sort, men en anden sort af den samme frugt. For eksempel skal de fleste søde kirsebær bestøves med kompatible søde kirsebærtræer.

Er Bing kirsebær søde kirsebær?

Som mange typer søde kirsebær har Bing-kirsebær en karakteristisk hjerteform. ... Faste, saftige og store Bing-kirsebær spænder i farve fra en dyb rød til rig mahogni, når den er moden. Bing-kirsebær er intenst søde med en levende eftersmag.

Hvad er champagnekirsebær?

Frugten af ​​Coral Champagne kirsebærtræer er usædvanlig attraktiv med skinnende mørkt kød og en dyb koral udvendig. Kirsebærene er søde, syrefattige, faste og store og rangerer blandt de tre topsorter af kirsebær, der eksporteres fra Californien.

Hvor lang tid tager det for et kirsebærtræ at bære frugt?

Det tager cirka tre år at etablere kirsebærtræer og kan begynde at bære frugt i det fjerde år. De fleste frugtafgrøder producerer ikke det samme år, som du planter det, men når det først begynder at frugte, kan det fortsætte med at gøre det i årevis - et modent kirsebærtræ kan producere omkring 30-50 liter frugt om en sæson.

Hvilken slags jord kan kirsebærtræer lide?

Kan jeg plante en kirsebærhul?

For at plante kirsebærfrø skal du plante den tørrede grop af et kirsebær i godt drænet, neutral jord udendørs i det tidlige efterår, vælge et sted med masser af sol og trykke på pit 1 tomme (2.5 cm) under jorden. Du kan også ønske at starte kirsebærfrøet indendørs og plante dem udendørs om foråret.

Frugttræer til zone 8 - Hvilke frugttræer vokser i zone 8
Voksende Zone 8 FrugttræerÆbler.Abrikos.Pærer.Ferskner.Kirsebær.Blommer.Kan mangotræer vokse i zone 8?Vil citrontræer vokse i zone 8?Hvilke bær vokser...
Zone 8 Urtsorter Lær om dyrkning af almindelige Zone 8 Urter
Bedste urter til zone 8 rosmarin - rosmarin kan også lide godt drænet jord og masser af sol, så længe den får nok vand. Det er hårdt året rundt i zone...
Zone 8 træer til tør jord - Hvilke zone 8 træer kan modstå tørke
Andre meget store træer at prøve i tørre regioner i zone 8 inkluderer Shumard eg (Quercus shumardii) og skaldet cypress (Taxodium distichum). For dem ...

Endnu ingen kommentarer