Chard

Cold Hardy Swiss Chard - Kan schweizisk chard vokse om vinteren

Cold Hardy Swiss Chard - Kan schweizisk chard vokse om vinteren
  • 2554
  • Mark Cole

Først kan du plante koldhærdet schweizisk chard om foråret og igen i sensommeren. ... (-9 ° C.), er det muligt at overvintre schweizisk chard. Plant chard i det første forår og høst blade hele sommeren, og hold derefter chard-planterne i haven hele vinteren.

  1. Er schweizisk chard vinterhård?
  2. Hvordan overvintrer du schweizisk chard?
  3. Vokser schweizisk chard hvert år igen?
  4. Hvor sent kan du plante schweizisk chard?
  5. Vil schweizisk chard overleve vinteren?
  6. Hvad kan du ikke plante med schweizisk chard?
  7. Har schweizisk chard brug for fuld sol?
  8. Er chard enårig eller flerårig?
  9. Er schweizisk chard en vintergrøntsag?
  10. Vil schweizisk chard vokse igen efter opskæring?
  11. Hvilken temperatur kan schweizisk chard tolerere?
  12. Gør snegle som schweizisk chard?

Er schweizisk chard vinterhård?

Er schweizisk chard koldt hårdfør? Ja, det tåler let frost. Det er ikke så frysetolerant som collards og kale, men vil helt sikkert gennemgå de første tidlige frost i sæsonen, når temperaturen ikke er for lav og ikke forbliver under frysepunktet, men et par minutter i de små timer.

Hvordan overvintrer du schweizisk chard?

Det er bedst at dække dem med noget barkflis, hvis du bor et sted med barske vintre. Om foråret begynder de at producere blade igen. Disse blade er gode, indtil planten begynder at sende en blomsterstilk op. Jeg fandt de bedste varianter af schweizisk chard til at overvintre er de hvide ribberede chards, især Lucullus.

Vokser schweizisk chard hvert år igen?

Chard er en toårig plante, hvilket betyder at den har en to-årig livscyklus, men den dyrkes som enårig i køkkenhaven og høstes i sin første vækstsæson. Når det først begynder at blomstre og sætte frø i det andet år, bliver bladene bitre og ubehagelige.

Hvor sent kan du plante schweizisk chard?

Den bedste tid til plantning af schweizisk efterår er 15. juli til 15. august. Den nøjagtige tid afhænger af din zone. Områder, der forventer tidlig frysning, skal plante tidligere og bruge et bøjlehus til at give de udviklende planter lidt skygge og forhindre dem i at bolte. Du kan også vælge en såmix med lav bolt.

Vil schweizisk chard overleve vinteren?

Schweizisk chard vokser ikke kun godt i de varme temperaturer om sommeren, men det tåler også frost. Faktisk kan chard faktisk smage bedre, når den dyrkes i koldt vejr. Imidlertid vil planter blive dræbt ved temperaturer under 15 grader F.

Hvad kan du ikke plante med schweizisk chard?

Planter, der skal undgås

Chard er ikke en fan af de fleste urter med undtagelse af mynte. Disse to er gode havekammerater. Chard bør heller ikke plantes i nærheden af ​​kartofler, majs, agurker eller meloner. Alle disse vil enten konkurrere om jordens næringsstoffer eller fremme skadelige skadedyr.

Har schweizisk chard brug for fuld sol?

Schweizisk chard foretrækker rig, veldrænet jord i fuld sol eller lys skygge. I Nord så fra det tidlige forår til midsommeren efter en høstafgrøde; i Sydsøen om efteråret til foråret. Så frøene 1/2 tommer dybt i rækker med en afstand på 18 tommer fra hinanden.

Er chard enårig eller flerårig?

Schweizisk chard er en årlig bladafgrøde, og bladene og bladbladene (bladstilke) kan spises. Rabarber er en flerårig grøntsag og bladene er giftige. vi spiser kun petioles.

Er schweizisk chard en vintergrøntsag?

Som vintergrøntsag vokser chard godt sammen med andre rodafgrøder som gulerødder, majroe og pastinakker. Det vokser også godt med den førnævnte spinat og grønkål. Denne dejlige og meget nærende grøntsag er lykkeligst, når temperaturen på foråret og efteråret er køligt og moderat.

Vil schweizisk chard vokse igen efter opskæring?

Chard behandles bedst som en "cut-and-come-again" afgrøde. Denne høstteknik involverer kun at tage et par ældre blade ad gangen fra hver plante, så yngre blade kan fortsætte med at vokse til yderligere høst senere på sæsonen.

Hvilken temperatur kan schweizisk chard tolerere?

Schweizisk chard er meget koldtolerant, & kan overleve fald til 15 ° F uden nogen beskyttelse.

Gør snegle som schweizisk chard?

Snegle kan ikke lide schweizisk chard.

20 flerårige urter til at dyrke den stick omkring
20 flerårige urter til at dyrke den stick omkringKærlighed. Lovage er en unik urt. ... Citron Verbena. Som om navnet ikke gav det væk, er citronverben...
16 bedste urter til dyrkning indendørs
16 bedste urter til dyrkning indendørsOregano. Oregano er en flerårig urt, som kan producere i dit hjem under de rette forhold. ... Persille. Persille...
Har urter brug for dybe potter?
Urtepotter skal være mindst 6 inches i diameter. ... Nogle urter klarer sig bedre i dybere potter, såsom persille & Basilikum. Persille har en lan...
buy generic atorvastatin over the counter <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 80mg</a> lipitor 20mg cheap
lipitor 80mg uk <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg generic</a> order atorvastatin pills