Catnip

Såning af kattefrø - Sådan plantes kattefrø til haven

Såning af kattefrø - Sådan plantes kattefrø til haven
  • 3199
  • Mark Cole

Video

  1. Så kornfrø indendørs 4-8 uger før den sidste frost om foråret.
  2. Så frø ¼ inches dybt i frøstartformlen.
  3. Hold jorden fugtig ved 70 grader F.
  4. Frøplanter dukker op om 14-21 dage.

  1. Hvordan starter man kattefrø?
  2. Er kattemynte let at dyrke fra frø?
  3. Hvordan dyrker jeg catnip i min have?
  4. Hvornår skal jeg plante kattefrø udenfor?
  5. Hvor lang tid tager kattemyntsfrø at spire?
  6. Hvor ofte skal jeg vande kattefrø?
  7. Vokser catnip hvert år igen?
  8. Er kattemynteplante invasiv?
  9. Hvor dybt planter du kattefrø?
  10. Spredes kattemynte i haven?
  11. Er catmint det samme som catnip?
  12. Hvad kan du ikke plante med catnip?

Hvordan starter man kattefrø?

Plantekatnipsfrø: Sætt kædekornfrø i vand natten over før såning. Så så frø i cellepakninger eller lejligheder, tryk i jorden og dæk let. Opbevares ved 60 ° F., spiring er forskudt over en periode på 14-40 dage.

Er kattemynte let at dyrke fra frø?

Som mange andre medlemmer af myntefamilien er catnip ret let at dyrke. Gør så godt, selv på steder med dårlig jord, betragtes catnip som invasiv nogle steder, så sørg altid for at lave grundig forskning, inden du beslutter at plante denne urt i haven.

Hvordan dyrker jeg catnip i min have?

Plads catnip planter 18 til 24 inches fra hinanden i et meget solrigt område med frugtbar, godt drænet jord. Giv din oprindelige jord noget næringsrig kærlighed ved at blande flere centimeter ældet kompost eller andet rigt organisk materiale i. Kontroller ofte jord og vand, når jordens øverste tomme bliver tør.

Hvornår skal jeg plante kattefrø udenfor?

Catnipfrø kan kun sås udendørs om foråret. Hvis du planter frø direkte i din udendørs have, så så dem så snart enhver fare for frost er gået. Begrav frø 1/8 tomme (3.2 mm) under jorden, og placer dem mindst 38 cm.1 cm) fra hinanden.

Hvor lang tid tager kattemyntsfrø at spire?

Catnip kan plantes i din have om foråret eller efteråret, fra frø eller planter. Det vil spire om to til tre uger, hvis det startes fra frø. At skære planterne tilbage efter det første blomstringssæt giver nok tid til, at det igen vokser og blomstrer helt.

Hvor ofte skal jeg vande kattefrø?

Dine katteplanter er nu klar til at dase i fuld solskin, ideelt på en sydvendt vindueskarm. Hold kimplanterne fugtige og forhindre dem i at tørre ud ved at tåge med vand hver dag. Efter 10 til 14 dage vil du blive belønnet med små grønne kimplanter.

Vokser catnip hvert år igen?

Som en flerårig plante vil denne urteagtige blomstrende plante vende tilbage hvert år med ordentlig pleje. Husk, at catnip kræver masser af plads til at vokse og blomstre, ligesom de fleste katte.

Er kattemynteplante invasiv?

Brug af Catnip Companion Plants

Catnip kan blive ret invasiv og spredes hurtigt gennem en seng. For at undgå dette kan du plante urten i en beholder og derefter begrave den tæt på ledsagende planter. Naturligvis kan urten tiltrække katte til din have, men blomsterne tiltrækker også honningbier.

Hvor dybt planter du kattefrø?

Så kornfrø indendørs 4-8 uger før den sidste frost om foråret. Så frø ¼ inches dybt i frøstartformlen. Hold jorden fugtig ved 70 grader F.

Spredes kattemynte i haven?

Catnip urt vokser bedst i godt drænet jord i fuld sol, men den tåler del sol og en bred vifte af jordtyper. ... Catnip-planter spredes let af frø, så for at kontrollere dets spredning skal du fjerne blomsterne, før de går i frø.

Er catmint det samme som catnip?

Catmint (Nepeta x faassenii) svarer til catnip, men stimulerer ikke katte. Det er en lavvoksende hævet plante med attraktivt, grågrønt løv. Det er overflod af blå blomster, der vises i forsommeren og igen gennem monsun sæsonen. Det er tolerant for varme og tørke, når det først er etableret.

Hvad kan du ikke plante med catnip?

Men plant det aldrig nær rue. Catnip. Denne plante afviser bladlus, loppebiller, myrer, kålgraver, squashbug, Colorado kartoffelbille og japanske biller. Det er dog meget invasivt og kan overhale din have.

Oplysninger om Annona
Annona, eller mere almindeligt kendt som sukkeræble, er en tropisk aggregeret frugt, der botanisk er klassificeret som Annona squamosa. Det er den mes...
23 blomstrende træer til at vokse i koldere klimaer
23 blomstrende træer til at vokse i koldere klimaerBlåregn. Wisteria-træet ligner noget ud af en drøm. ... Frugttræer. Jeg er en der elsker at plante ...
6 populære blomstrende buske
De mest populære blomstrende buske er:Rose.Hortensia.Rhododendron.Rose of Sharon.Sommerfuglbuske.Camellia.Forsythia.Viburnum.Hvilke blomstrende buske ...
buy atorvastatin 80mg sale <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 20mg pills</a> oral lipitor