Josephs

Pleje af Alternanthera Josephs frakke Hvordan man dyrker Alternanthera planter

Pleje af Alternanthera Josephs frakke Hvordan man dyrker Alternanthera planter
  • 2966
  • Peter Kennedy

Sådan dyrkes Alternanthera. Josefs pelsplanter er ikke krævende omkring jorden, så længe den er godt drænet og ikke for rig. Planterne vokser godt i både sol og delvis skygge, men farverne er mere intense i fuld sol. Sæt sengeplanter et par uger efter din sidste forventede frost.

  1. Hvordan holder du af alternanthera?
  2. Hvordan tager du dig af en Josephs pelsplante?
  3. Hvordan planter man alternanthera?
  4. Hvor hurtigt vokser Josefs frakke?
  5. Er alternanthera en flerårig?
  6. Kommer alternanthera tilbage hvert år?
  7. Er Joseph's Coat en flerårig?
  8. Er Josephs frakke giftig?
  9. Er Josefs frakke invasiv?
  10. Har alternanthera Reineckii brug for CO2?
  11. Hvor stor vokser alternanthera?

Hvordan holder du af alternanthera?

Vand nok til at holde jorden fugtig, men ikke våd eller blød. Alternanthera vilter ret let, hvis det bliver for tørt, men hurtigt kommer sig, når du vander det. Udendørs, dyrk alternanthera i sol eller skygge. Ligesom som et husplante har alternanthera bedre farve i haven eller containerhaverne, når det bliver mere lys.

Hvordan tager du dig af en Josephs pelsplante?

Forsyn din Joseph's Coat-plante med rig, organisk jord. Det vil reagere godt, hvis du fodrer det en flydende gødning, som fiskeemulsion, hver anden eller tredje uge. Denne plante vil også kræve masser af vand. En tomme vand hver uge holder din plante glad.

Hvordan planter man alternanthera?

Pleje I haven plantes ud efter den sidste frost i fugtig, men godt drænet jord. Fuld sol giver den bedste bladfarve, men planter vokser også godt i delvis skygge. Beskær for at opretholde lille størrelse. I væksthuset skal du vokse i fuldt lys og vand frit i vækstsæsonen.

Hvor hurtigt vokser Josefs frakke?

Den vokser som en årlig fra forår til efterår og trives i de fleste USDA-zoner. Du kan dyrke tricolor amaranth i senge eller i containere. Bladene gør Josephs frakke spektakulær og tiltalende for gartnere. De starter grønt og vokser til tre til seks inches (7.6 til 15 cm.)

Er alternanthera en flerårig?

Alternanthera dentata er en tropisk flerårig, der typisk dyrkes som en årlig, kendt for sit farverige løv, der spænder fra burgunder til lilla. Slægtenavnet kommer fra de latinske ord alternans, der betyder alternerende og anthera, der betyder anther.

Kommer alternanthera tilbage hvert år?

Disse frostmøre stauder dyrkes som enårige og varierer i størrelse fra 2-tommers dværge til 12-tommer løvhøje. Mængden af ​​klemning, du lægger i din Alternanthera planteplejerutine, bestemmer plantens vækstvaner.

Er Joseph's Coat en flerårig?

Da Josefs frakke er hjemmehørende i varme, fugtige klimaer, er det ikke overraskende, at de ikke kan overleve i frysende temperaturer. I zone 10 til 11 kan de holdes udenfor året rundt som en flerårig. Disse planter kan dog dyrkes som enårige i næsten alle USDA-zoner.

Er Josephs frakke giftig?

Andre almindelige planter, der er giftige for katte, inkluderer: Croton (Joseph's Coat) ... Monstera (schweizisk osteplante) Oleander.

Er Josefs frakke invasiv?

Denne plante frøer sig selv frit, nogle gange til det punkt at blive invasiv.

Har alternanthera Reineckii brug for CO2?

Alternanthera Reineckii er et populært valg for begyndere på grund af det faktum, at det er ret let at dyrke. De fleste røde stængelplanter kan vise sig vanskelige at få den pulserende røde farve uden at give høj CO2 og mikronæringsstoffer.

Hvor stor vokser alternanthera?

Størrelse & Vækst

Denne plante vokser omkring 12 "inches høj og spredes 12" inches bred, hvilket er en typisk vækstvaner blandt dens arter. Den bourgogne løv af denne plante forbliver tæt til jorden. Løvfarven spænder fra grøn til burgunderfarve, men bladfarven er en slående skygge af mørk lilla.

Salatblad Basilikum Info Voksende Salatblad Basilikumplanter
Som al basilikum elsker salatblade varme temperaturer og har brug for konstant fugtig, rig jord. Basilikum skal plantes i et område med fuld sol med m...
Hvad er Fino Verde Basil - Tips til dyrkning af Fino Verde Basil
Hvordan dyrker jeg fino verde basilikum?Hvad er den bedste gødning til basilikum?Hvad er den nemmeste basilikum at dyrke?Hvordan holder jeg min basili...
Lime Basil Herb Care - Lær hvordan man dyrker lime basilikumplanter
Lime basilikum urte kræver veldrænet jord. Hvis dræningen er dårlig, skal du grave lidt kompost inden plantning. Hvis du dyrker lime basilikum urt i e...
lipitor 10mg cheap <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg cost</a> buy generic lipitor 20mg
order atorvastatin 10mg sale <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 80mg sale</a> buy atorvastatin 40mg for sale