Abutilon

Abutilon Beskæring Tips Hvornår skal man beskære en blomstrende ahorn

Abutilon Beskæring Tips Hvornår skal man beskære en blomstrende ahorn
  • 1679
  • Asher Waters

Beskæring af beskadigede og syge grene er afgørende. Hvis du spekulerer på, hvornår du skal beskære en blomstrende ahorn, skal du tænke på den sene vinter eller det tidlige forår. Abutilon planter blomstrer ved nuværende vækst. Det betyder, at du får flere blomster, hvis du beskærer en blomstrende ahorn inden forårets vækst begynder.

  1. Hvordan beskærer man Abutilon blomstrende ahorn?
  2. Hvordan tager du dig af Abutilon?
  3. Hvordan får du Abutilon til at blomstre?
  4. Er blomstrende ahorn giftig for hunde?
  5. Hvorfor bliver mine blomstrende ahornblade gule?
  6. Kan Abutilon skæres ned?
  7. Hvad fodrer du Abutilon?
  8. Hvornår skal jeg tage Abutilon stiklinger?
  9. Hvor ofte skal du vandre Abutilon?
  10. Vil Abutilon vokse i skygge?
  11. Hvorfor hænger min Abutilon?

Hvordan beskærer man Abutilon blomstrende ahorn?

Større beskæring skal ske i det tidlige forår eller det sene efterår. Skær grene selektivt for at forme planten, hvilket gør snittene lige over en knude eller på en stærk, kraftig skyde nær plantens base.

Hvordan tager du dig af Abutilon?

Mens du dyrker Abutilon som et husplante om vinteren, har det ikke brug for meget direkte sollys (kun et par timer om dagen). Dyrk det i et relativt køligt rum i dit hus. Du bør også reducere vandingen på dette tidspunkt suppleret med lejlighedsvis misting.

Hvordan får du Abutilon til at blomstre?

Abutilon-blomstrende ahorn har tendens til at blive varieret; for at forhindre dette skal du klemme toppen af ​​grenene om foråret for at tilskynde til en mere kompakt vane. Andre Abutilon-krav indendørs er at vande godt, men undgå overvanding, især om vinteren, når planten er i en sovende fase.

Er blomstrende ahorn giftig for hunde?

Smarty Plants gjorde en søgning på ASPCA-giftige planter til hundeliste og fandt ud af, at Podocarpus er giftig. Så vær forsigtig med den plante, hvis dine hunde kan lide at tygge på planter. Den blomstrende ahorn (Abutilon sp.) er ikke på listen.

Hvorfor bliver mine blomstrende ahornblade gule?

Gulfarvede blade tidligt om foråret indikerer normalt rodproblemer. Kan være for meget eller for lidt vand. Din plante har brug for regelmæssigt fugtig jord, men sætter pris på lidt tørrere jord i vintermånederne, når den ikke vokser aktivt.

Kan Abutilon skæres ned?

Skær eventuelle koldbeskadigede dele af abutilon ned til lige over en stængelkryds eller en udadvendt knude i slutningen af ​​vinteren eller det tidlige forår, når al fare for frost er gået og ny vækst er opstået. Beskær andre døde eller syge grene.

Hvad fodrer du Abutilon?

GØDNING: Foder hver anden uge med en afbalanceret, vandopløselig gødning (såsom 18-18-18) blandet med ½ styrke. En gødning designet til at fremme blomster (formel 10-30-20) kan bruges i stedet.. FORTSAT PLEJE: Abutilons er energiske avlere.

Hvornår skal jeg tage Abutilon stiklinger?

Den bedste tid på året at tage stiklinger fra Abutilon-arter og hybrider er mellem maj og august. Inden du tager dine abutilon stiklinger skal du dog sørge for, at moderplanten blev vandet godt natten før med henblik på at tage dine stiklinger den følgende morgen.

Hvor ofte skal du vandde Abutilon?

Planten kan lide fugtig jord, men lad aldrig abutilon blive blød eller vandtæt. Du kan fodre blomstrende ahorn hver måned i vækstsæsonen eller bruge en meget fortyndet opløsning hver anden uge. Skær grene omhyggeligt for at forme planten tidligt på foråret eller det sene efterår.

Vil Abutilon vokse i skygge?

Blomstrende ahorn (Abutilon megapotamicum) er en indfødt i Brasilien, der kan lide delvis skygge i vores klima og vokser 3 til 4 fod høj og koloniserer et skyggefuldt sted omkring 8 til 10 fod i diameter.

Hvorfor hænger min Abutilon?

At dyrke planterne for sultne vil få løvet til at blive lysegrønt og bladene ser hængende ud. Ingen vækstregulatorer er nødvendige for at opretholde sin kompakte vane, og det er heller ikke nødvendigt at klemme.

Plantning af træer og brug af træpæle
Hvis dit nye træ har brug for stakning, skal du her se, hvordan du satser det for støtte.Fjern børnehavepæle, og find to eller tre indsatser (træ elle...
Hurtigt voksende træer
Hvad er det hurtigst voksende træ?Hvad er de hurtigst voksende træer for privatlivets fred?Hvad er de hurtigst voksende træer UK?Hvad er et hurtigt vo...
Plane Tree Water Needs - Tips til vanding af et London Plane Tree
Londons plataner har brug for vand ca. to gange om måneden afhængigt af vejrforholdene. Sluk for vandet, når det begynder at løbe af. Lad vandet træng...
atorvastatin 10mg us <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin buy online</a> buy atorvastatin 40mg sale
buy lipitor 10mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg cheap</a> atorvastatin 40mg us