Zone

Zone 9 Urtplanter - Vejledning til dyrkning af urter i Zone 9

Zone 9 Urtplanter - Vejledning til dyrkning af urter i Zone 9
  • 1891
  • Pierce Walters

Følgende liste giver gode eksempler på zone 9 urteplanter, der trives i masser af morgensollys med lidt beskyttelse om eftermiddagen.

  1. Purløg.
  2. Koriander.
  3. Mint.
  4. Oregano.
  5. Persille.
  6. Pebermynte.
  7. Rosmarin.
  8. Salvie.

  1. Vokser timian godt i zone 9?
  2. Hvordan dyrker du basilikum i Zone 9?
  3. Hvad kan jeg dyrke i zone 9?
  4. Er persille en flerårig i zone 9?
  5. Hvilke urter tager fuld sol?
  6. Vil timian vokse tilbage efter vinteren?
  7. Hvilke urter er flerårige i zone 9?
  8. Hvornår kan jeg plante basilikum i Zone 9?
  9. Hvor lang tid lever en basilikumplante?
  10. Hvad er forskellen mellem zone 9a og 9b?
  11. Hvor er zone 9 til havearbejde?
  12. Hvilke frugttræer vokser godt i Zone 9?

Vokser timian godt i zone 9?

Næsten enhver type urt kan vokse i Zone 9, og de fleste af dem vil trives. Fra basilikum til timian; fra koriander til salvie og alt imellem, krydder urter meget godt i det varme og fugtige klima, som zone 9 er kendt for. Urter er generelt en af ​​de letteste afgrøder at dyrke i hjemmet.

Hvordan dyrker du basilikum i Zone 9?

For at dyrke en basilikumplante skal du vælge et solrigt sted. Denne urt foretrækker fuld sollys, men tåler også let delvis skygge. Hvis du bor i et varmt subtropisk eller tropisk klima (Zone 9 og derover), skal du give eftermiddagsskygge til planten.

Hvad kan jeg dyrke i zone 9?

Zone 9 Plantevejledning

Er persille en flerårig i zone 9?

Persille er en toårig kulinarisk urt, men dyrkes ofte som en årlig. Det er hårdfør i U.S. Ministeriet for landbrugs plantehardhedszone 4 til 9.

Hvilke urter tager fuld sol?

Liste over fuld sol urter:

  1. Basilikum. Basil er en af ​​de berømte krydderurter i køkkenet. ...
  2. Anis. Anis er berømt i den medicinske verden for sine frø, der kan reducere inflammation og symptomer på depression. ...
  3. Kamille. ...
  4. Lavendel. ...
  5. Fennikel. ...
  6. Rosmarin. ...
  7. Salvie. ...
  8. Morgenfrue.

Vil timian vokse tilbage efter vinteren?

Et flertal af urter er stauder i det meste af USA. Det betyder, at de kommer tilbage år efter år og normalt bliver større eller spredt i territorium hvert år. Nogle af vores mest anvendte madlavningsurter er stauder, herunder salvie, oregano og timian.

Hvilke urter er flerårige i zone 9?

Følgende liste giver gode eksempler på zone 9 urteplanter, der trives i masser af morgensollys med lidt beskyttelse om eftermiddagen.

Hvornår kan jeg plante basilikum i Zone 9?

Da basilikum ikke er koldtolerant, er det nødvendigt at vente til den sidste frost er gået, inden du kan plante dem. Det tidligste du kan plante basilikum i Zone 9a er marts. Du skal dog virkelig vente til april, hvis du ikke vil tage nogen chancer.

Hvor lang tid lever en basilikumplante?

Basil kan overleve i to år, før den genplantes i varme klimaer. En indendørs basilikumplante med fuld sol og stabile varme temperaturer kan også vare længere. Basilikumplanter er følsomme over for koldt vejr og frost.

Hvad er forskellen mellem zone 9a og 9b?

Delsættet zonetemperaturer

Zone 9-undergrupper er Zone 9a og Zone 9b. ... Zone 9: Det mindste gennemsnitstemperaturområde er 20 ° F til 30 ° F. Zone 9a: Det mindste gennemsnitstemperaturområde er 20 ° F til 25 ° F. Zone 9b: Det mindste gennemsnitstemperaturområde er 25 ° F til 30 ° F.

Hvor er zone 9 til havearbejde?

Havearbejde i zone 9b er fantastisk, fordi det er en plantningszone året rundt. Californien, Arizona, Texas og Florida inkluderer alle klimaer inden for zone 9, og de er områder, der har varmere vintre og varme somre.

Hvilke frugttræer vokser godt i Zone 9?

Zone 9 Frugttræssorter

Sådan forberedes en vintergrøntsagshave
Tilføj et lag af færdig kompost og barkflis: Skub barkflis til side, træk ukrudt og tilsæt et 1-2-tommers lag færdig kompost. Dæk sengene let med den ...
Regionale have tip til september
NordøstPlant en dækafgrøde for at undgå erosion om vinteren.I langt nordlige regioner, såsom det nordlige Maine, planter forårsløg.Stop med at vande s...
Planlægning og plantning af efterårets grøntsagshave
Hvad gør jeg med min køkkenhave om efteråret?Hvornår skal jeg plante min efterårsgrøntsagshave?Hvilke grøntsager kan jeg plante nu til efterårshøst?Hv...
lipitor 40mg canada <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg uk</a> buy lipitor 20mg pill