Pære

Pyrus 'Seckel' træer Hvad er et Seckel Pear Tree

Pyrus 'Seckel' træer Hvad er et Seckel Pear Tree
  • 3712
  • Brian Casey

Men en type pæretræ, Pyrus 'Seckel' træer, startede fra en vild frøplante i Pennsylvania. Denne type pære, udtalt SEK-el, er en række frugttræer, der vokser små, klokkeformede pærer, der er meget søde. ... Træerne trives i U.S. Afdeling for landbrugs plantehårdhedszone 5 til 8.

  1. Hvordan ser en sækpære ud?
  2. Hvad bestøver en sækpære?
  3. Har Seckel pærer brug for en bestøver?
  4. Modnes sækpærer på træet?
  5. Hvordan plejer du et sækpæretræ?
  6. Bliver sækpærer bløde?
  7. Har jeg brug for 2 pæretræer?
  8. Vil et enkelt pæretræ producere frugt?
  9. Kan et pæretræ bestøve et æbletræ?
  10. Hvilke pæretræer er kompatible?
  11. Er pærer selvbestøvende?
  12. Hvordan spiser du en sækpære?

Hvordan ser en sækpære ud?

Sækpærer er meget små i størrelse, i gennemsnit 2-5 centimeter i diameter og 5-8 centimeter i længde, og er tårefaldsformet med en bred, rund krop, der tilspidses til kort hals og træagtig, brungrøn stilk.

Hvad bestøver en sækpære?

Bedste bestøvere: Starking® Delicious ™ eller Moonglow. Se flere anbefalede bestøvere nedenfor. Bemærk: Ikke en passende bestøver til Bartlett-pæretræer.

Har Seckel pærer brug for en bestøver?

Bestøvning af sækpæretræer

Dit Seckel pear tree er i blomstrende gruppe 4. Det er ikke selvfrugtbart og har brug for en bestøvningspartner af en anden sort i nærheden.

Modnes sækpærer på træet?

Se efter: Den korte, fyldige frugt er 2 1/2 til 3 inches lang og 1 1/2 til 2 inches i omkreds ved dens klokke. Den glatte hud er olivengrøn med en blank rød rødme, der kan dække næsten hele pæren. ... Den forsænkede blomstre slutter lidt, men da pærer modner indefra og ud, har det kun ringe betydning.

Hvordan plejer du et sækpæretræ?

Plant disse træer i lerjord. Det er meget vigtigt at give dem jord, der dræner godt, da træerne ikke klarer sig godt på våde steder. De gør det bedst, hvis jordens pH er mellem 6 og 7. Sækpæretræer har brug for en anden sort i nærheden for at kunne frugte.

Bliver sækpærer bløde?

Det skal være lidt blødt der, ikke helt så blødt som en moden avocado, men stadig fast nede. ... Du bliver nødt til at kontrollere, om den er moden på samme måde som med en sækpære: skub med tommelfingeren op nær stammen, og når den er lidt blød, men resten af ​​frugten er fast, er den moden.

Har jeg brug for 2 pæretræer?

Planlæg at plante mindst to sorter af pæretræer, da de skal krydsbestøves for at producere frugt. Sørg for, at sorterne er kompatible med hinanden. Rum standardstørrelse træer 20 til 25 fod fra hinanden.

Vil et enkelt pæretræ producere frugt?

Alle frugttræer kræver ordentlig bestøvning for at producere frugt. De fleste pæretræer er helt eller delvist selvbestøvede, så det er nødvendigt at plante mere end en sort, hvis du ønsker at have frugt.

Kan et pæretræ bestøve et æbletræ?

Generelt kan hver art kun bestøve andre af sin egen art - æbler bestøver kun andre æbler, pærer bestøver kun pærer osv. Blandt æbler er der generelt ingen skelnen mellem krabbeæbler, cideræbler og almindelige æbler - de kan alle potentielt krydse pollinerer hinanden.

Hvilke pæretræer er kompatible?

Bestøvning - Pære

PærefrugtsortKompatibel bestøvningsmiddel
AnjouBartlett, Bosc, Comice, Anjou *, Seckel
BartlettAnjou, Bosc, Comice
BoscAnjou, Bartlett, Comice, Seckel
ComiceAnjou, Bartlett, Bosc, Seckel

Er pærer selvbestøvende?

De fleste frugtende pæretræer kræver tilstedeværelse af en anden forskelligartet pære til krydsbestøvning for at sætte frugt; disse pæretræer er dog selvbestøvende - hvilket betyder at de kan vokse og udvikle frugt uden at et andet kompatibelt pæretræ blomstrer i nærheden.

Hvordan spiser du en sækpære?

Hvordan spiser du en sækpære? Tag forsigtigt fat i nakken under stammen, lav en cirkel med tommelfingeren og pegefingeren. Udøv let pres for at se, om frugten giver lidt. Sækpærer spiser bedst på den faste side.

Zone 8 Blomstrende træer Voksende blomstrende træer i Zone 8-regioner
Zone 8 Blomstrende trævarianterVenus kornel. Dogwood er en klassisk forårsblomstring, men der er mange sorter, som du måske ikke har hørt om, inklusiv...
Zone 9 Berries - Dyrkning af bær i Zone 9 Gardens
Hvilke bær kan du dyrke i Zone 9?Hvilken slags blåbær vokser i Zone 9?Kan hindbær dyrkes i zone 9?Hvilken frugt kan vokse i zone 9?Kan jeg dyrke jordb...
Zone 9 vinstoksorter Almindelige vinstokke, der vokser i zone 9
Blomstrende zone 9 vinstokkeHollænderens rør.Koral kaprifol.Konfødererede Jasmin.Moonflower Vine.Kan clematis vokse i Zone 9?Vokser vedbend i zone 9?V...
order atorvastatin 40mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg canada</a> buy atorvastatin 40mg online
lipitor cost <a href="https://lipiws.top/">oral lipitor</a> buy cheap lipitor