Ærter

Pea 'Oregon Sugar Pod' Info Sådan dyrkes Oregon Sugar Pod Peas

Pea 'Oregon Sugar Pod' Info Sådan dyrkes Oregon Sugar Pod Peas
  • 1511
  • Brian Casey
  1. Har Oregon sukkerbælgærter brug for en espalier?
  2. Hvordan dyrker du Oregon sukkerbælgærter?
  3. Hvordan planter man sukkerærbælg?
  4. Hvor høje vokser Oregon sukkerbælgærter?
  5. Hvor høje vokser super sukker snap ærter?
  6. Hvor høje vokser ærteplanteplanter?
  7. Har Sugar Daddy ærter brug for espalier?
  8. Hvor høje vokser Oregon-ærter?
  9. Hvilken måned planter du ærter?
  10. Hvilken måned planter du sukkerærter?
  11. Er det for sent at plante sukker snap ærter?

Har Oregon sukkerbælgærter brug for en espalier?

Så i gennemsnitlig jord i fuld sol i det tidlige forår til første afgrøde, i sensommeren til efterårsafgrøder. Støt kortere ærter på små indsatser eller et ærter. Højere ærter kan understøttes med et tårn eller gitternet.

Hvordan dyrker du Oregon sukkerbælgærter?

I det tidlige forår, så snart jord kan bearbejdes, plant ærter i fuld sol i godt bearbejdet, frugtbar jord. Så frø 1 tommer dybt og 2 til 3 tommer fra hinanden. Så frø i brede rækker eller bånd 3 inches på tværs, og afstand de brede rækker 2 meter fra hinanden. Giv understøtninger til disse 2 1/2 fod vinstokke ved plantningstid.

Hvordan planter man sukkerærbælg?

Plant ærterne 1 til 1-1 / 2 inches dybt og ca. 2 inches fra hinanden med 18 til 24 inches mellem rækker, eller følg anvisningerne på din frøpakke for den sort, du dyrker. Rækker af busksukkersnaps kan normalt plantes 12 til 18 tommer fra hinanden. De fleste sorter vil spire om syv til ti dage.

Hvor høje vokser Oregon-sukkerbælter?

70 dage. Let at dyrke, ikke-klatrende dværg vinstokke vokser til ca. 30 inches høje og holder deres bælg op for nem plukning. En produktiv producent, de brede bælg med mild smag er 4-5 inches lange og ofte sat i dobbelt. En Oregon State University-udvikling, Oregon Sugar Pod II, er meget sygdomsresistent.

Hvor høje vokser super sukker snap ærter?

Super Sugar Snap vinstokke vokser 5 meter høje med større, længere bælg end andre snap ærter, god varmetolerance plus ærterulle og modstandsdygtighed over for meldug.

Hvor høje vokser ærteplanteplanter?

Ærter kommer i to højder: buskærter og klatrerter. Alle drager fordel af en form for støtte. Selvom buskærter kun er 2 til 3 meter høje, vil de floppe på jorden, hvis du ikke giver dem noget at klatre på. Klatrende ærter kan nå op på 6 til 8 meter høje, og de har brug for en robust trellis.

Har Sugar Daddy ærter brug for espalier?

Sugar Daddy snap ærter er en hårdfør kølig sæson afgrøde. De er ikke krævende ved vedligeholdelse, og da de er vinstokke af buskagtype, kan de vokse med en lille espalier eller uden en.

Hvor høje vokser Oregon-ærter?

Voksende Oregon Sugar Pod Peas

lang og en levende skygge af grønt. Dyrkning af Oregon Sugar Pod-ærter er lettere end at dyrke vinstokke, da de er buskærter, kun 36 til 48 inches (90-120 cm).) høj. De lysegrønne bælg er sprøde og ømme med små, meget søde ærter indeni.

Hvilken måned planter du ærter?

Nøglen til at dyrke ærter er at plante dem tidligt nok om foråret, så de modnes, mens vejret stadig er køligt. Dette betyder plantning i februar, marts eller april i de fleste dele af USA og Canada.

Hvilken måned planter du sukkerærter?

Hvornår skal man plante sukker snap ærter

Ærter er en af ​​de allerførste afgrøder om foråret; du kan plante sukkeræsker så tidligt som i februar nogle steder, afhængigt af om jordtemperaturen er steget nok til, at jorden er optøet og bliver brugbar.

Er det for sent at plante sukker snap ærter?

Når sukker snap ærter vokser op, støtte dem med en espalier eller pæl. De vil være klar til at høste inden for 60-90 dage efter plantning, hvilket giver dig en lækker sensommers - tidligt efterår godbid.

Kolde rammer og frost Lær om efteråret havearbejde i en kold ramme
Tiltrækningen ved efteråret havearbejde i en kold ramme starter med en længere vækstsæson, men det er ikke alt. Hvis du installerer kolde rammer til e...
Kolde rammer til frøplanter Sådan bruges en kold ramme om foråret
Start frøplanter Tidligere Mindst to uger før du sår tidlige grøntsager som spinat, radiser eller ærter om foråret, skal du sætte din kolde ramme på p...
Sådan bygger du en varm seng eller en kold ramme
For at konvertere den varme seng til en kold ramme, skal du blot slukke for varmen. Så ikke frø for tidligt. Selvom den varme seng holder dem toasty v...
lipitor 10mg ca <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor pills</a> lipitor medication
buy lipitor 10mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 10mg without prescription</a> buy atorvastatin 20mg generic