Tomater

Paul Robeson Historie Hvad er Paul Robeson tomater

Paul Robeson Historie Hvad er Paul Robeson tomater
  • 1645
  • Pierce Walters

Paul Robeson er en mursten rød tomat, der ofte får en sort nuance. I Danilenkos ord til McCormack, ”jo mere sommer, jo mere sort farve.”Men monikeren er også en hyldest. Selv da han blev fordømt i USA, forblev Robeson elsket i Rusland.

  1. Hvilken slags tomat er Paul Robeson?
  2. Er Paul Robeson tomat bestemt eller ubestemt?
  3. Er Paul Robeson tomater arvestykke?
  4. Er persimmon en tomat?
  5. Hvad er sorte cherrytomater?
  6. Er Black Krim-tomater bestemte eller ubestemte?
  7. Er Amish pasta tomater bestemt eller ubestemt?
  8. Er Cherokee lilla tomater bestemt eller ubestemt?
  9. Hvor stor får Paul Robeson-tomater?
  10. Hvad er en ananas tomat?
  11. Hvad er en carbon tomat?

Hvilken slags tomat er Paul Robeson?

Russisk udviklede sort med en dedikeret tilhænger blandt tomatkendere. Navngivet til ære for Paul Robeson (1898-1976), berømt afroamerikansk skuespiller, sanger og borgerrettighedsforkæmper. Dusky murstenrøde frugter med mørkegrønne skuldre og rødt kød; 6-12 ounce.

Er Paul Robeson tomat bestemt eller ubestemt?

Virkelig en smuk, mørk rødbrun tomat, 'Paul Robeson' vil fremstå som noget specielt både i din have og i dit køkken. Dette arvestykke fra Rusland bærer mellemstore frugter med en kompleks smag, der ikke er alt for sød. Ubestemt. Frugter modnes ca. 75 dage efter transplantation.

Er Paul Robeson tomater arvestykke?

Paul Robeson-tomater er en russisk arvestykke, der fortsat er en favorit i smagstestkonkurrencer, og som har fået noget af en kultfølelse blandt frøbesparere.

Er persimmon en tomat?

Det er ikke engang relateret til en tomat og er faktisk en træfrugt. De kan skrælles og skives i en frugtsalat, smides i blenderen til en smoothy, hakket i terninger og bruges i en kagedej, som du måske gør, eller bages i en tærte, som du ville æbler. ...

Hvad er sorte cherrytomater?

Heirloom cherrytomat med en rig mahogni-lilla farve og sødt kompleks smag. De runde, 1-tommer frugter vokser i rigelige tunge klynger på vi... Heirloom cherrytomat med en rig mahogni-lilla farve og sødt kompleks smag.

Er Black Krim-tomater bestemte eller ubestemte?

De er ubestemte og kræver typisk 70-90 dage for at nå modenhed efter transplantation. Black Krim er kendt for deres store, mildtærte smag. Tomater kræver en lang vækstsæson og startes bedst indendørs 6 uger før den forventede transplantationsdato (efter forårets sidste frost).

Er Amish pasta tomater bestemt eller ubestemt?

Amish Paste-tomater, der først blev erhvervet fra Amish-samfund i Pennsylvania, er kendt for deres saftige, tykke struktur og saftige smag. De er en ubestemt sort og kræver cirka 3 måneder fra transplantationen for at nå modenhed og vægte på 8 ounce eller mere.

Er Cherokee lilla tomater bestemt eller ubestemt?

Cherokee Purple tomatplanter er ubestemte, hvilket betyder, at planterne fortsætter med at vokse og producere tomater indtil den første frost om efteråret. Som de fleste tomater vokser Cherokee lilla tomater i næsten ethvert klima, der giver masser af sollys og tre til fire måneders varmt, tørt vejr.

Hvor stor får Paul Robeson-tomater?

De er saftige, men faste fladkugler, der har tendens til at nå 3 til 4 tommer (7.5-10 cm.) i diameter og 7 til 10 ounce (200-300 g.) i vægt.

Hvad er en ananas tomat?

Pineapple-tomaten er opkaldt efter sin form, ikke smag, og er en tofarvet oksekødstomat. Dens ydre ribkant minder om en ananas ribbet ydre. Tomatens størrelse placerer den også i kategorien store tomater. Ananas er værdsat for tre udestående kvaliteter: Skønhed.

Hvad er en carbon tomat?

En af de mørkeste sorte tomater, vi tilbyder. ... Producerer store, 8-12 ounce revneresistente frugter - større end Cherokee Purple. Fremragende til salater og sandwich.

Sådan dyrkes timian indendørs
Sådan dyrkes timian indendørs. Urtepleje af planter indendørs er meget den samme som for udendørs. Vand helt hver gang, men lad gryden tørre, før den ...
Hvordan man dyrker timian
PlantningTimian trives i fuld sol og elsker varme. ... Jord skal drænes godt, så der ikke er ”våde fødder.”I haven skal du plante med andre tørke-tole...
Sådan dyrkes citron timian (Thymus Citriodorus)
Plant i solen i godt drænet kalkstenjord. Det bedste er at gøre det om efteråret eller det tidlige forår. Lav et hul dobbelt så bredt som rodkuglen, o...
order lipitor online cheap <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 10mg online cheap</a> buy lipitor 20mg
oral lipitor 40mg <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 80mg pills</a> cheap lipitor 80mg