Auberginer

Forskelle mellem Hansel og Gretel Auberginer

Forskelle mellem Hansel og Gretel Auberginer
  • 1829
  • Henry Hill

Der er næsten ingen praktiske forskelle mellem Hansel og Gretel ægplanter. Hansel har dyb lilla hud og Gretels hud er hvid, men ellers har de begge de samme kvaliteter, der gør dem til gode muligheder for køkkenhaven: Frugterne er lange og smalle og generelt små sammenlignet med andre sorter.

  1. Hvad er den bedste smag af aubergine?
  2. Hvad er en Gretel aubergine?
  3. Hvor store får Hansel-auberginer?
  4. Hvorfor er ægplanter dårlige for dig?
  5. Hvad er et andet navn for aubergine?
  6. Hvad kan jeg gøre med Hansel aubergine?
  7. Hvordan dyrker du Hansel aubergine?
  8. Hvordan dyrker du Rosa Bianca aubergine?
  9. Hvornår skal jeg høste min terrasseaubergine?
  10. Hvordan dyrker du sort skønhed aubergine?

Hvad er den bedste smag af aubergine?

Sød, øm, smagfuld og cremet, Fairy Tale er simpelthen de bedste ægplanter, vi nogensinde har smagt, ”siger Taylor. Denne hurtigkogningssort er så lækker, at den ikke engang behøver at blive saltet.

Hvad er en Gretel aubergine?

Gretel har klynger af ren hvid, langstrakt dråbeformet frugt, der kan høstes på 55 dage fra transplantation. Det er den tidligste hvide aubergine og tilbyder gartnere et højt udbytte på 3-4 tommer frugt med øm hud, få frø og den sødeste smag.

Hvor store får Hansel-auberginer?

Gartnere kan høste de fingerlignende klynger af frugt, når de er 3 inches lange. Hvis frugten forbliver på planten indtil ca. 10 inches, forbliver de ømme og så søde. Dette træk giver gartnere en lang høsttid for Hansel. Plantestørrelsen er lille, ikke højere end tre meter, hvilket er perfekt til containerdyrkning.

Hvorfor er ægplanter dårlige for dig?

Er der nogen risici?? Aubergine og andre nattskygge grøntsager har den kemiske solanin, som nogle hævder at føjer til betændelse og forværrer sygdomme som gigt. Der er ingen solide beviser for, at den lille mængde solanin i aubergine forværrer arthritis-symptomerne.

Hvad er et andet navn for aubergine?

Aubergine (USA, Australien, New Zealand, engelsktalende Canada), aubergine (UK, Irland, Quebec og det meste af det vestlige Europa) eller brinjal (Sydasien, Singapore, Malaysia, Sydafrika) er en planteart i natskyggefamilien Solanaceae. Solanum melongena dyrkes over hele verden for sin spiselige frugt.

Hvad kan jeg gøre med Hansel aubergine?

Skær og server varm eller kølig til stuetemperatur til marinering eller andre præparater. Skær ægplanterne i halv længde, og afskær kødet med en ske, hvis frugten var moden, når den blev plukket. Brug kødet af ældre Hansler til retter som baba ganouj, som ikke bruger huden.

Hvordan dyrker du Hansel aubergine?

Voksende Hansel og Gretel Auberginer

Sørg for, at jorden er rig, tilsæt kompost eller gødning, hvis det er nødvendigt. Det skal dræne godt, og hvis du planter dem i containere, skal der være drænhuller. Du kan starte dine Hansel- og Gretel-auberginer som frø indendørs eller bruge transplantationer.

Hvordan dyrker du Rosa Bianca aubergine?

Aubergine har brug for et varmt, solrigt sted, beskyttet mod kolde vinde. Auberginer er en tropisk plante og har brug for varm jord til spiring, mindst 60 grader F. Planterne er temmelig tørke tolerante, men har brug for fugtig jord for maksimal frugtproduktion. De kan lide kvælstof og moderate mængder fosfor og kalium.

Hvornår skal jeg høste min terrasseaubergine?

Høst: Vælg, når huden er blank; kedelig frugt indikerer overdreven modenhed. Både under- og overmoden frugt smager bitter. Vælg hvide auberginer, før huden bliver gul. Brug beskæresaks eller en skarp kniv til at skære ægplanter, og hold en kort stilk fastgjort.

Hvordan dyrker du sort skønhed aubergine?

Plantning i haven:

  1. Vælg et sted i fuld sol med god rig fugtig organisk jord. ...
  2. Forbered sengen ved at dreje jorden ned til en dybde på 8 inches. ...
  3. Aubergine skal indstilles 2-3 meter fra hinanden i en række med rækkerne i afstand 3-4 meter fra hinanden.
  4. Grav et hul til hver plante, der er stor nok til at rumme rodkuglen.

Planteafstand mellem grøntsager i en beholder
Gulerødder: 1-2 tommer (2.5-5 cm) fra hinanden beholder 15-20 cm dyb. Blomkål: 30 cm fra hinanden; 19 liter jord pr. Plante. Aubergine: 38 cm fra hina...
Tørke tolerante grøntsager
Bedste tørkebestandige grøntsager til varme klimaerBønner (alle sorter, stang og tørre bønner)Melon.Okra.Agurk.Aubergine.Melon.Peber (alle sorter)Sød ...
Beskyttelse mod skygge ved varmt vejr
Brug skyggeklud eller beskyttende rækkeovertræk. Følsomme planter som salatgrøntsager kan kræve en 50 - 60% skygge faktor, mens mere varmetolerante pl...
buy lipitor 40mg pill <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg generic</a> atorvastatin 10mg drug
order atorvastatin 20mg for sale <a href="https://lipiws.top/">cheap lipitor 20mg</a> lipitor 80mg canada