Squash

Buttercup Squash Fakta - Lær hvordan man dyrker Buttercup Squash Vines

Buttercup Squash Fakta - Lær hvordan man dyrker Buttercup Squash Vines
  • 1630
  • David Taylor

Sådan dyrkes Buttercup Squash. Squashplanter har brug for godt drænet, dybt frugtbar jord i fuld sol. Indarbejd kompost, bladaffald eller andre organiske ændringer inden plantning. Start frø indendørs til transplantation 8 uger før plantning, eller direkte so, når al fare for frost er forbi.

  1. Hvordan vokser buttercup squash?
  2. Hvordan træner du squash vinstokke?
  3. Hvor store får buttercup squash vinstokke?
  4. Hvor lang tid tager det at dyrke squash?
  5. Hvad kan jeg plante ved siden af ​​buttercup squash?
  6. Hvordan ved du, hvornår buttercup squash er klar til høst??
  7. Hvor mange squash vil en plante producere?
  8. Hvor mange butternut squash får du fra en plante?
  9. Vokser squash på en espalier?
  10. Hvor ofte skal du vandre buttercup squash?
  11. Hvor meget plads har buttercup squash brug for?
  12. Hvad er den nemmeste squash at dyrke?

Hvordan vokser buttercup squash?

Buttercup squash vokser på vinstokke eller i buske. Hver vinstok har brug for 6ft rækkeafstand for busk eller korte vinstoksorter. Hvis det er en lang vinstoksort, skal den have 12 fod.

Hvordan træner du squash-vinstokke?

Den nemmeste måde er at træne dem på espalier. Et simpelt trellis i ét stykke kan sikres mod en solvendt væg eller et stærkt hegn. Plant dine squasher i samme afstand fra hinanden, som de ville vokse, hvis de blev efterladt på jorden.

Hvor store får buttercup squash vinstokke?

Omkring 10 til 20 pund, denne mellemstore frugt vises langs flere 24-tommer høje efterfølgende vinstokke i forsommeren og tager cirka 100 dage at modne fuldt ud. Når det er modent, udvikler buttercup squash tofarvet mørkegrøn og grålig hud med sød orange kød indeni.

Hvor lang tid tager det at dyrke squash?

De fleste sommer squash sorter vil være klar til høst ca. 60 dage efter plantning. For at høste skal du blot skære frugter fra vinstokken, når de er 6-8 inches lange. Hvis du venter meget længere, bliver de mindre ømme og smagfulde. Vinter squash er lidt anderledes.

Hvad kan jeg plante ved siden af ​​buttercup squash?

Da mangel på bestøvning er en primær årsag til dårligt udbytte, anbefaler GardenZeus at opmuntre bier til at besøge din squash ved at plante den nær borage, nasturtiums, rosmarin, oregano og andre bi-tiltrækkende urter og planter.

Hvordan ved du, hvornår buttercup squash er klar til høst??

Buttercup Squash: Hvornår skal man vælge

Kig efter en moden squash, der har en dybgrøn farve og en hård skorpe. Test skorpen med fingerneglen til at stikke squashen, rådgiver Fine Gardening. Hvis squashen er moden, efterlader dit søm ikke et mærke.

Hvor mange squash vil en plante producere?

I en hjemmegård plukkes squashen hele sommeren. Dette tegner sig for en stor forskel er squash-udbytte. Generelt producerer hver plante 5 til 25 pund gul squash i vækstsæsonen. En 10 fods række gul squash er i gennemsnit 20 til 80 pund squash.

Hvor mange butternut squash får du fra en plante?

Det opbevares godt uden køling eller konservering, og hvert vin vil give fra 10 til 20 squash, hvis det vedligeholdes ordentligt. Sådan dyrkes butternut squash i hjemmets have er både let og givende, hvis du følger nogle få grundlæggende trin.

Vokser squash på en espalier?

Voksende squash på trelliser

De fleste squash er for tunge til den gennemsnitlige espalier uden ekstra støtte, men nogle, som sommer squash og mindre kalebasser, er perfekte til lodret vækst. Squash trellising kan være så simpelt som at krydse et par brædder og tråde et garn over for at støtte de spirende vinstokke.

Hvor ofte skal du vandre buttercup squash?

Squash har brug for en tomme vand om ugen. For at sætte det i perspektiv skal du vandre modne squashplanter en gang om ugen, så jorden er fugtig 8 til 12 inches under overfladen.

Hvor meget plads har buttercup squash brug for?

PLANTAFSTAND: Bush til kortvin-vaner kræver generelt 6 'mellemrum mellem rækker, mens lange vin-vaner kræver 12' mellem afstand. Afstand i række afhænger af frugtstørrelse og er generelt: lille, 18-24 "; medium, 24-36"; stor, 36-48 ".

Hvad er den nemmeste squash at dyrke?

Gul crookneck squash er en busk-type plante, der er frodig og let at dyrke. Høst, mens skindene er bløde.

Bok Choy Fall Planting En guide til dyrkning af Bok Choy i efteråret
For en høst af høsten skal du direkte so bok choy i midten til sensommeren til så sent som et par uger før din første gennemsnitlige frost om efteråre...
Asterfrøsåning - Hvordan og hvornår skal man plante asterfrø
Plantning af astersMens asters kan dyrkes af frø, kan spiring være ujævn. ... Så frø en tomme dybt i jorden, placer dem på et solrigt sted i dit hjem....
Hvad er rosinweed, hvis du dyrker rosinweed i haver
Rosinweed-planteinformation Rosinweed er hjemmehørende i meget af Nordamerika og er hårdfør og tørkebestandig takket være sin lange, robuste rod, der ...
atorvastatin 10mg cheap <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 10mg for sale</a> order atorvastatin 20mg
lipitor price <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg pill</a> lipitor 20mg tablet